Nákup z Flowers & Living

středa 21. listopadu 2012

Moje milé,

ráda bych se s Vámi opět podělila o krásnou inspiraci k nákupům, tentokráte z obchodu Flowers & Living. Jednu z věcí, kterou si při své práci velmi užívám, je výběr zboží do našeho eshopu i kamenného obchodu. Samozřejmě je velmi těžké všem krásným věcem odolávat a nakonec si vždy ty nej kousky odnesu z krámku domů :-)

Mám takovou povahu, že místo nového podzimního kabátu  raději investuji do dekorací či nábytku do svého domova. Nedá se nic dělat, srdce mě táhne k interiérovému designu a krásným věcem, nad kterými poskakují jiskřičky v očích...však to znáte (ať už rády utrácíte za cokoliv ;-)!

Pokud jste před rokem četly mou reportáž z veletrhu Tendence, možná si vzpomenete na nádherné svícínky, k nimž jsem tehdy napsala tuto větu: "Od skvostných svícínků se mi odcházelo velmi těžko. Musím je prostě sehnat...:-)" Na ty svícínky jsem opravdu nezapomněla, bádala jsem po nich i na internetu, ale kde nic tu nic...až letos a rovnou u nás v obchůdku! Taky věříte, že se sny plní a že síla mysli vám přitáhne cokoliv, o čem přemýšlíte? Na takových malých věcech se to trénuje nejlépe! :-)

Na fotkách také uvidíte vysněné akvárium, do kterého si nadekoruji mech, šišky a ozdobičky, dále vázičky na hyacinty (které naprosto zbožňuji!), romantickou skleněnou vázičku, lis na citrusy s odměrkou, závěsnou lucerničku, stříbrný tácek (totální top!) a jedinečné zrcadlové rámečky, kterým právě hledám to správné místo v obýváku.

Doufám, že jsem Vás naladila na příjemnou vlnu a že si mezi věcmi najdete i něco, co by Vám mohl donést třeba Ježíšek! ;-) Krásný večer!













16 komentářů:

  1. Taky miluju hyacinty. Jsou to nádherné květiny a krásně voní.
    Kdysi jsem měla podobný nápad na akvárium s mechem. Ovšem nikdy nerealizovaný, protože by u nás takovou ozdobu nebylo kam umístit.
    Už se moc těším až to uvidím v Tvém provedení na fotkách. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hyacinty jsou fakt vděčné rostlinky...a moc mě baví sledovat jak se každý den mění :-) Akvárium určitě pak nafotím, už má svoje čestné místo ;-)

      Vymazat
  2. Taaaak to je krása :) Aj mne by sa páčilo sa takto vyblázniť :))) Ale idú Vianoce, tak sa snáď podarí, to už aby som si začala písať zoznam :))) Veľmi sa mi páčia svietniky, ten maličký strieborný mám doma aj ja...a odmerka je tiež úžasná, tác tiež... No všetko ako vždy :) Prajem dobrú noc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, svícínky jsou nádherné, že? :-) Já jsem si udělala takového Ježíška za ušetřené korunky! Taky přeju hezký večer!

      Vymazat
  3. Skvely lis!!! Co by som za taky dala :)
    Pozyvam ta na moju giveaway o kozmeticke produkty :) justinaforfun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nakouknu, díky za odkaz! A lis za 268 Kč, je super, když ho člověk využije v kuchyni po mnoho let ;-) Krásný večer!

      Vymazat
  4. Milá Sandri, tvoj nákup má šmrnc! Krásne jemné farby,Ježiško ti už splnil sen v podobe krásnych farebných svietnikov - tiež verím na silu túžby, ktorá ale musí vyvierať priamo zo srdca ! Sila myšlienok je úžasná.Veľakrát som sa o tom už mala možnosť presvedčiť. I v tom som taká ako ty, že radšej investujem do vecí,ktoré ma potešia,ako do oblečenia.
    Hneď by som brala tácku i zrkadlové rámčeky - sú skutočné skvosty.Teším sa spolu s tebou z tvojho veľmi vydareného nákupu.
    Citát: "Nikdy nebudeš kompletne oblečený bez úsmevu".(M.Charnin)
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
  5. zlaticko to je moc krasne...:) verim, ze sa tesis...:), uzivaj si to, pa Zuzana

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, Sandri! Tak to jsi mi opět udělala obrovskou radost!!! Moc krásné věci jsi vybrala, všechny se mi moooooc líbí a určitě bych je taky všechny brala :o) ale už něco z nich nebo hodně podobného mám :o) nejvíc se mi líbí rámečky a ty svícínky, ty jsou opravdu překrásné, naprosto Tvoje zamilování na první pohled chápu, odolat by asi mohl jen naprostý pařez :o) díky opět za překrásnou inspiraci, pa, L.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sandři,
    to akvarko je překrsné!!
    Já taky zbožňuji tydlencty "sarapetičky".
    Ty vázičky jsou skvostné!!
    Já osobně ale mioc dekorací nemám: není na ně místo, protože mám všude rostlinky!! :-) Na všech policích, na stole, na podlaze...
    Mou největší chloubou jsou ale monstery a popínavé rosliny, které padají volně ze záclonových tyčí a popínají skříně nebo se vinou kolem akvária s rybičkami...
    U nás to často vypadá spíš jako v lese než v domě... Konečně se mi to povedlo!!
    Hezký den,
    Světla

    OdpovědětVymazat
  8. Sandro,
    krásné dekorace :-)
    Ano, také to mám tak, že když po něčem toužím , většinou se daná věc ve vhodnou dobu objeví :-)
    Jo, jo síla myšlenky dělá divy!

    OdpovědětVymazat
  9. Sandruško jsem na tom úplně stejně jako ty-také radši utrácím penízky do domu!!Vše je naprosto krásné,máš skvělý vkus,ale co mě dostalo jsou ty tři nádherné barevné svícínky-jen u vás jsou už vyprodané....Myslíš že bych tě mohla poprosit,aby jsi je objednala-ty prostě musím mít:-)Děkuji a přeji ti krásný den!

    OdpovědětVymazat
  10. Sandruško, rovnou se ti přiznám, že bych v takovém obchodě vůbec nemohla pracovat. Místo toho, abych něco prodávala, všechno bych tam vykoupila ;-). Nádherné věcičky sis pořídila, vlastně ani nevím, co obdivovat dřív. A těch článků, co tu zase přibylo! Hádej co? Mám na stole voňavý heřmánkový čaj s medem, čestvý štrůdl a nenechám se teď nejmíň hodinu nikým rušit a jdu si všechno prohlídnout a přečíst! Bravo, skvělá práce!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  11. Sandri, vybrala si naozaj krásne vecičky! Úplne som sa zamilovala do tých svietnikov, hneď idem napísať Ježiškovi, aby mi ich priniesol :)

    Krásny večer Ti želám!

    xx Ivana
    Macarons and Pearls

    OdpovědětVymazat
  12. Ja uz vazne nevim,co stale psat,vzdyt u tebe by me stacilo jedno slovo...Nadhera...,ale protoze i ja mam rada delsi komentiky,tak ti jen napisi,ze ramecky si urcite priradis k tvym zrcadylkum a tesim se na fota az budou pospolu.Hyacintiky u me uz take sladce voni a tve prekrasne bile ruze v jednoduche vazicce je take bomba.Obcas jednoduche barvy zpestrit ruzovou ci modrou je super.Dekuji opet za pokochani.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥