Co jsme spolu prožily za uplynulý rok

pátek 28. prosince 2012

Stejně jako minulý rok, jsem si i letos připravila takové malé shrnutí fotografií z uplynulých měsíců roku 2012, abychom se podívali na to, co jsme spolu všechno průběžně zažili :-) Vždy, když si zpětně prohlížím jeden příspěvěk po druhém, tak mě chytne taková milá nostalgie, vzpomenu si na spoustu věcí, které se děly okolo v době focení, znovu mě těší změny, které se udály v dekorování mého domova apod. Někdy nebylo lehké vybrat z daného měsíce jen pár nejlepších fotografií, protože nejlépe dávají smysl právě všechny pohromadě, ale doufám, že se Vám i tak bude výběr líbit.

Za to, že blog stále existuje, vděčím právě Vám, svým čtenářkám a čtenářům (protože dobře vím, že pár chlapů mezi Vámi také je ;-) a tomu, že si někdy uděláte chvilku, abyste mi dali o sobě vědět, napíšete mi komentář či email, řeknete mi, co si myslíte, co se Vám líbí a co Vás baví. Právě díky této Vaší aktivitě se kolem blogu postupně a nenápadně vytvořila neuvěřitelně milá virtuální komunita, která mě neustále inspiruje a baví.

Blog mi v tomto roce přinesl nejen novou pracovní příležitost, poznání mezilidských virtuálních vztahů, radosti ze soutěží, mnoho krásných zpráv, ale také nová přátelství a možnost sdílení toho, o čem bych si v reálném životě možná ani neměla s kým popovídat...díky blogu se může na jednom místě sejít spousta lidí se stejným cítěním a vkusem, a to je něco, co člověk asi nepozná, dokud do toho sám nevstoupí- je to otevření nových hranic lidských vztahů a přátelství, která nejsou samozřejmě tak silná, jako ta v realitě, ale mají zase úplně jinou hodnotu a smysl v našich životech.

Tímto Vám děkuji za všechny Vaše návštěvy, komentáře, čas a energii, kterou jste zde na blogu vyvíjeli. Mám velkou radost, že se blíží již druhý rok existence těchto stránek, a to samozřejmě společně v lednu náležitě oslavíme! ;-) Také Vám přeji Nový rok plný štěstí, zdraví, spokojenosti a prosperity ve všech Vašich životních oblastech.

Vaše Sandra

Leden 2012

Únor 2012

Březen 2012

Duben 2012

Květen 2012

Červen 2012

Červenec 2012

Srpen 2012

Září 2012

Říjen 2012

Listopad 2012

Prosinec 2012


18 komentářů:

  1. Sandrusko,je to nase takova blogova nostalgie,nekdy je me lito starsiho prispevku a fotecek,ze jej strida novy,kdyz ten stary byl treba pekny a stale si myslim,ze by nektere fotecky u tebe a i treba u jinych blogerek zaslouzily lepsi misto,predstav si,uvazuji treba z krasnych fotek si udelat obrazky,nebo kalendarik,proc pouzivat fotky nekoho neznameho,kdyz kazda z nas ma sve taaak krasne,ze??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kači, taky mě někdy mrzí vystřídat jeden příspěvek druhým, když je zrovna povedený...ono to většinou tak nějak samo vyplyne, že přejde ta první vlna čtenářů a pak začnou ubývat komentáře, takže je jasné, že už to všichni četli a čekají no nový post ;-))) Je to vlastně super sledovat, jak to všechno funguje :-)

      Vymazat
  2. Milá Sandro,
    tvůj blog mne moc těší, když jsem na počítači, dělám jen tyto věci:
    1) dělám si věci do školy,
    2) zjišťuji si věci, které mne zajímají
    3) a chodím na tvůj blog :-)
    Dezinérství mne hrozně baví a tento styl úplně nejvíc :-).
    Vždy když sem přidáš nový příspěvek, mám hroznou radost a s chutí si je prohlížím. Naopak, když tu nic nového není, truchlivě si znovu vychutnávám staré příspěvky. :-)
    Je skvělé, že tvůj blog takhle dlouho vydržel a jeho popularyta stále stoupá.
    Drž se! :-)
    S pozdravem,
    Světla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světluško, moc mě těší co píšeš a cítím, že je to vlastně takové privilegium být mezi tvými top 3 aktivitami na PC ;-))) Mám taky pár blogů, u kterých se vždycky už nemohu dočkat nového příspěvku, takže vím, co máš na mysli a mám ohromnou radost, že i já mohu patřit mezi takové blogy, na které se lidi těší. Děkuji!!!

      Vymazat
  3. Sandruško,jeden měsíc krásnější než druhý...moc pěkné fotky si z nich vybrala...a jak píše Kačka,byl by krásný a originální kalendář...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, děkuju :-) O kalendáři jsem už také uvažovala, kdo ví...třeba příští rok! Krásný víkend! :-)

      Vymazat
  4. Krásné ohlédnutí za uplynulým rokem Sandro. Tvé fotografie mají kouzlo, zachycují krásné věci, okamžitý nápad i náladu.
    Hezký den Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuju...snad se mi podaří si příští rok splnit sen o novém foťáku, a to pak budou ty fotky ještě lepčejší, doufám...vždy je co zlepšovat, že? ;-) Krásný víkend!

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásne fotky!!!! Rada navštevujem tvoj blog a zakaždým sa teším na nový príspevok. Prajem ti veľa krásnych nápadov:))

      Vymazat
    2. Děkuji moc a těším se na další setkání třeba u příštího příspěvku ;-)

      Vymazat
  6. Kočenko, nádherný sestřih roku 2012.
    Přeji Tobě i celé Tvé rodině, krásné a pohodové svátky
    pa pa Zuzka morkusovic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, děkuji ti za krásné přání a užij si víkend! :-)

      Vymazat
  7. Je jedno který rok a který měsíc a který příspěvek-vždy je u tebe moc hezounky!!!♥

    OdpovědětVymazat
  8. I love these photo's Sandra. I have finally got the translator to work and now I can enjoy your words as well as your photo's. Have a beautiful day x

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanky you Mel, I am happy you liked those photos :-) I know the translator isn´t the best way to read articles because the sentences do not make sense sometimes but at least you get an idea what is it about, right? ;-) I wish you the loveliest day! xox

      Vymazat
  9. Dear Sandra, I am so enjoying reading your lovely blog! Really gorgeous things, a girl after my own heart! I am following you now via GFC, maybe have a look at my blog if you have time? I love Shabby Chic, and trawl charity shops looking for pretty things! I found you from Renee's blog, mój mały świat. I am translating your blog, as I know Polish, not Czech, but maybe I should learn, it is a beautiful language! And Praha is one of my most favourite cities to visit!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥