Nebesky velká radost díky French Blue and Peachy Pink

neděle 13. ledna 2013

Již před delší dobou jsem objevila blog, který mi nesmírně padl do noty...Blog, ze kterého dýchá srdečnost, něha, láska k lidem, zvířatům i předmětům, upřímnost a jedinečný vkus pro krásno. Melanie se stala mou virtuální spřízněnou duší a její blog je jeden z těch, u kterých nedočkavě vyhlížím nový příspěvek. French Blue and Peachy Pink je překrásným místem, které rozhodně stojí za návštěvu.

Uvidíte zde domov milé Melanie, která žije až v daleké Austrálii. Na jejím blogu zbožnuji především její styl psaní, kterým dokáže u čtenáře vyvolat emoce...Svými jedinečnými texty mě dokázala několikrát dohnat k slzám dojetí i k hlasitému smíchu...myslím, že má skutečný dar, díky kterému je její blog nejen plný krásných fotografií a inspirací, ale právě i velmi zábavného čtení!

Melanie vášnivě navštěvuje starožitnictví a pečlivě do svého domova vybírá jedinečné kousky, které ladí ve vintage a shabby stylu, což se jí ohromně daří. Mezi jejími poklady budete určitě, stejně jako já, obdivovat překrásné starožitné krajky, rukavičky, pohledy a porcelán. V neposlední řadě mi je Melanie blízká také svou zálibou v květinách- právě studuje floristický kurz a na svém blogu má překrásné kytice, kterými potěší Vaše oči. Já osobně si velmi užívám také její tea parties, protože jsem velkou milovnicí viktoriánské éry a vůbec anglické elegance, kterou Melanie do svých čajových dýchánků umí skvěle promítnout a někdy do své vášně zapojí i další členy rodiny ;-)

Abych se nyní dostala k fotkám níže, tak Vám musím povědět o své ohromné radosti, kterou jsem měla, když jsem poprvé v životě vyhrála blogovou Giveaway...ano, bylo to právě na French Blue and Peachy Pink. Tahle soutěž pro mě byla jednou z nejkrásnějších, kterou jsem kdy viděla, protože Melanie připravila ojediněle půvabný balíček, který se skládal ze starožitných krajek, deček, ručně vyrobeného andílka, spony do vlasů, vintage pohledu a svíček v pytlíčku Jeanne d´Arc Living. Byl to prostě balíček snů! :-) Asi ani neumím popsat pocit štěstí, který mě zachvátil, když jsem viděla svoje jméno na vylosovaném lístečku...Balíček z Austrálie ke mně doputoval minulý týden a to, jak velkou radost jsem z krásných věcí měla, si asi budete moci představit z fotografií, které jsem pro Vás trpělivě fotila při netrpělivém rozbalování (myslím na Vás totiž stále! ;-).

Krásný nový týden všem!

Tuhle krásnou cenu jsem vyhrála na blogu French Blue and Peachy Pink...

Ten pocit, když člověk něco vyhraje, je prostě neopakovatelně jedinečný! :-)

Překrásně a s láskou zabalený dáreček od Melanie z daleké Austrálie.

Věřili byste, že se tam tohle všechno vešlo? :-)

Překrásná cedulka je dokonalým detailem a sladkou tečkou na dárku :-)

Osobní vzkaz od Melanie :-)

Detail starožitných krajek...jsou kouzelné!

Balíček plný krásných věcí- oválná a kulatá dečka, tři krajky, pohled, sponka do vlasů, ručně vyrobený andílek a pytlíček se svíčkami...nevím, co obdivovat dříve.

Miluji Jeanne d´Arc Living a taky vše z jejich dílny...tyhle svíčky mě obzvláště potěšily, protože zde v ČR k sehnání o Vánocích nebyly.

Zadní strana starého pohledu obsahuje milý vzkaz :-)

















My sweet Melanie, this cute flower is just for you...Thank you once again for your lovely gift that made me super happy! :-) Talk to you soon! ♥


24 komentářů:

  1. Oh my goodness Sandy, what a very touching and special post. I have a little tear rolling down my cheek. What sweet words ! I am speechless xoxoxoxoxo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My sweet Melanie, I am so happy that you liked my post even though Google translator isn´t perfect at all :-) You made me feel very special and I am happy I could pay you off just a little bit! I know that my readers will love your blog as much as I do! Hugs and kisses! :-*

      Vymazat
  2. Milá Sandruška,
    napadol ma jeden nádherný verš z knižočky Veselé Vianoce:
    "Nešetri radosťou v sviatočné dni,
    po celý rok iným ju ponúkni.,
    je to šťastie,ktoré sa nestráca - ktovieako - k tebe sa vracia."
    Sandri tento verš je na teba ako ušitý. Tvoj blog mi dáva veľa radosti do života a inšpiráciu. Veľmi sa teším spolu s tebou nádhernej výhre až z Austrálie. I ja ti ďakujem - bola som v šoku znova. Neviem ale, čím som si to zaslúžila.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, zasloužila sis to moc :-) Ještě jsem se nedostala k poslání dopisu, ale slibuju, že se pokusím co nejdříve! Děkuji ti z NÁDHERNÝ citát, který mě dojal, že si ho spojuješ se mnou...Děkuji ti!!!

      Vymazat
  3. Sandri, krásne darčeky, presne ako na Tvoju objednávku. Všetko v Tvojom obľúbenom štýle. Blahoželám. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, děkuji za tvá krásná slova, je to přesně jak píšeš...jako na objednávku :-)

      Vymazat
  4. juuuuj nadherne presne ako pre teba :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milý darček, myslím že ten by potešil mnohých, najmä ak je z druhej polovice našej zemegule. Teším sa na ďalšie tvoje dielka.A idem pozrieť Mellanin blog.Pekný deň Lenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, také mě ještě víc těšilo, když jsem věděla, jakou dlouhou cestu ke mně všechny tyhle věci měly...o to víc si toho vážím :-)

      Vymazat
  6. Milá Sandruško,
    já mám takovou radost i stebou uplně to prožívám. Tuším jakou máš neskutečnou radost:) Jsem zvědavá co s kraječkama ozdobíš!
    Děkuji za tip na nový blog.
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladíčku, takové dárky z dálky, to je něco, že? :-) Asi jako ten překrásný balíček, co jsi jednou dostala ty z Ameriky...taky jsem z toho byla paf! :-)

      Vymazat
  7. Sandruško, moc Ti to přeju, výhra je opravdu překrásná! Věř mi, že přesně vím, jaké to je, poprvé vyhrát, jelikož i já jsem vyhrála poprvé právě u Tebe svůj milovaný svícínek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, mám z toho velkou radost, že jsem se i já mohla podílet na radosti z výhry...ono vlastně někdy ani pak nejde o to, co člověk vyhrál, jako spíš i o ten pocit...je to takový zázračný moment :-)

      Vymazat
  8. No to sú nádherné darčeky! Krásne si ich nafotila. Gratulujem k výhre:)
    m.

    OdpovědětVymazat
  9. Sandri...tiše ti,ale v dobrém závidím...taková NÁDHERA...až mi to pomalu vyrazilo dech...vše je tak dokonalé a pytlíček Jeanne d´arc living...ach to je skvost...měj se krásně a raduj se z takové nádhery ještě hoooooodně dlouho...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám hroznou radost, když vidím, že to někdo tak se mnou prožívá, haha :-D Já jsem taky byla bez dechu...musela jsem se na příspěvek s vylosovaným jménem dívat asi pětkrát, než jsem vůbec mohla odpovědět! :-)

      Vymazat
  10. Ahoj Sandro,
    to jak si krásně popisovala své těšení na další příspěvek, hezké psaní a skvostné fotečky... přesně takhle to já mám u tebe!! :-)))
    Vžy se těším na nové počteníčko a hlavně pokoukáníčko.
    Chodím na druhý stupeň základní školy, už teď mám ale jasný cíl - chci být interiérovou desingérkou.
    Tento cíl jsem si zadala poté co jsem objevila tvůj blog.
    Dala jsi mi koníček, cíl a hlavně i cestu, a za to ti milá Sando hrozně moc děkuju :-)
    Světla <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Světluško,
      ani nevíš, jak mě tvoje slova těší...protože pokud se mi podařilo inspirovat kohokoliv, a tím spíše takovou mladou a milou dušišku, jako jsi ty, tak je to pro mě největší radost a zadostiučinění! Myslím, že sis vybrala krásný cíl, který tě bude těšit a bavit celý život, protože to bude práce kreativní, plná poznání a taky proměn, takže tě nikdy nezačně nudit, a to je moc důležité ♥ ♥ ♥

      Vymazat
  11. Moc gratuluji Sandří,už o tom vím déle,právě z toho krásného blogu :-)Řekla bych,že je výhra šitá tobě přímo na míru a ano souhlasím že ten pocit že jsi vyhrála je jedinečný,já to tu u tebe tenkrát i oplakala:-)
    Krásný večer!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, Míšo, to je vlastně fakt! :-) To byly krásné věcičky, co jsi vyhrála...je to fakt emoccionální chvilka ;-D Musím zase něco brzo uspořádat, je skvělé rozdávat radost!

      Vymazat
  12. What a perfect gift for you! It will find a home amongst your lovely things. I always think 'white-on-white' is so stunning, makes the eye really look to enjoy. I made a little bride doll very similar for Rinda's Summer Scavenger Hunt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, I do agree that white on white is just perfect! :-) I love hand made dolls of any kind, my aunt used to sew them for me when I was little...I especially admired my redhead doll ;-D Thank you so much for you dear comment and I hope to talk to you soon again! x

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥