Be my Valentine ♥

čtvrtek 14. února 2013

Neznám ženu, která by nerada dostávala květiny...znám však mnoho takových, kterým je nikdo nedává...ale proč se například právě v den, který symbolizuje lásku, neobdarovat nějakou pěknou kytičkou...Zbožňuji ten pocit, kdy si domů přinesu čerstvé květy, kterým vyberu nejlepší vázičku a místo, kde mi budou dělat radost. Pokaždé, když na nich pak spočine můj zrak, zahřejí mě u srdce a je přeci úplně jedno, jestli mi květiny někdo dal, nebo jsem si je vybrala sama :-)

Dnešní příspěvek bych tedy ráda věnovala nejen Vám, šťastně zamilovaným, ale především Vám, kteří na tu pravou lásku čekáte. Tuhle kytičku bych Vám chtěla poslat alespoň skrze monitory, aby Vás potěšila, když se s takovou zrovna žádný princ neobjeví...:-) A když už jsme u toho- jaká květina je Vaše nejoblíbenější? A nosí Vám Vaši muži květiny, i když zrovna nezlobí? :-) Užijte si krásně dnešní den, ať už ho slavíte, či nikoliv...vždyť lásky není nikdy dost!  


Na fotografiích: kytička a svícínek z Flowers & Living, starožitný tác z Aukra, větší vázička z Bella Rose, menší vázička z Ma Maison, scrap srdíčka a klíček z Ikea 





















18 komentářů:

  1. Sandri,krásné fotečky ...přeji ti krásného Valentýna...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky!Přeji krásného Valentýna!Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Krásného Valentýna. Já poslední dva roky posílám do práce příteli květiny. Dnes jsem zvolila bílé růže (7 kousků). Ne že bych čekala nějakou kytici i já , ale potěší to vždy :)
    Krásné fotečky ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásné gesto...musím se přiznat, že jsem trošku konzervativní a od muže kytky rozhodně očekávám a žádné mu neposílám, hihi :-D ♥ Ve výsledku je ale máte doma ve vázičce spolu, a to jde ;-)

      Vymazat
  4. Ta kytice je prostě nádherná a dokonalá! Klidně bych ji brala jako svatební! To ty sama? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, to naše milá květinářka Katka, jak jsem o ní jednou psala- paní Doolittlová ;-)) ♥ ♥ ♥

      Vymazat
  5. Krásná kytka, moc! Krásného Valentýna! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem z ní taky unešená, přesně podle mého gusta :-) ♥♥♥

      Vymazat
  6. Sandrus,i pro mne je tato kytice snova a musim rict,ze ja k Valentynu vzdy kyticku dostavam a pak samotrejme svatky a narozky a nekdy i jen tak,ale to jen opravdu vyjimecne a mas naprostou pravdu,ja si kyti kupuji i sama kazdy tyden a to samozrejme ruze,proc si neudelat radost,je to jako si nekdo udela radost treba nausnicema ci jinym modnim doplnkem,tak ja radeji kytici ci doplnkem do domecku.Krasne fotky a pozadi,dekujeme za dokonale valentynske ranko.

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje fotografie mi vždy urobia deň krajším!!!
    m.

    OdpovědětVymazat
  8. Happy Valentines Day to you too my sweet friend !
    I hope that your day is filled with love and happiness.
    I absolutely adore those flowers of yours, I hope they were a gift from somebody special. They are the perfect shade of pale pink
    xoxo

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Sandro!
    Přeji Ti krásný Valentýnský den!
    Tahle tvoje kytička je moc pěkná! Velké bílé růže a drobné křehké květinky, to mne moc potěšilo!
    Má nejoblíbenější rostlinka...?? Velice těžká otázka. Mám ráda všechny, díky své přezdívce - světlo - miluji slunečnice, ale vůbec všechny jsou pro mne úchvatné! ☺
    Velice dlouho dokážu vykládat o stromech... jeden mám dokonce v ložnici! Je to benjamínek vysoký ke stropu s kmínkem tlustým CCA 2cm... mám ho ráda.
    Světla ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Sandruško,
    přeji ti krásného Valentýna!!! Děkuji za virtuální kytičku je opravdu skvostná!
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  11. Sandra nádhérné ružové fotky. Páči sa mi Valentín ladený do ružova a ešte s ružami, je to také jemnejšie ako klasická červená,.Načerpala som pozitívnu energiu.
    Inak ja nerada dostávam kvety najmä rezané (radšej ich darujem), ale zato ich veľmi rada pestujem v záhrade. Okrem toho milujem lúčne kvety.
    Pekný Valentín Lenka.

    OdpovědětVymazat
  12. Sandruško přeji ti co nejkrásnější Valentýnský den a hlavně-nejen dnes,ale pořád-spoustu lásky ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  13. Beautiful romantic photos! Happy Valentine's Day Sandra!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥