Ty nejdokonalejší stránky pro Vaši inspiraci

úterý 2. dubna 2013

Magazín Jeanne d´Arc Living na svém blogu zmiňuji opravdu často, a to zaslouženě- asi nikdy nic mě neinspirovalo tolik jako právě tyto stránky nabité překrásnými fotografiemi a povídáním, u kterého si vždycky nesmírně odpočinu a zasním...

Nejnověší číslo je, řekla bych, zcela nejpovedenější v tomto roce. Znáte ten pocit, kdy objevíte něco naprosto fantastického? Jak se Vám skoro zastaví dech? Tak to přesně jsem  měla od první do poslední stránky tohoto vydání...Nebudu to již více rozvádět...ti z Vás, kteří časopis kupujete, tak víte...a těm z Vás, kteří mu ještě odoláváte, přináším pár fotek pro radost :-)

Nejnověší číslo můžete zakoupit v kamenných prodejnách, nebo na eshopu obchodu Flowers & Living, přímý odkaz zde. Věřte, že je to investice, které nebudete litovat! :-)


















8 komentářů:

  1. Sandri,časopisy Jeanne jsou opravdu jedny z nej...i když nekupuji pravidelně,tak se vždy při prohlížení zasním a objevím vždy něco nové :-)...tenhle si nesmím nechat ujít,jsou tam koupelny,a to je naše téma,kterému se poslední dobou dost věnujeme :-)...jinak fotečky jsou opět nádherné...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  2. ááá opět skvělá inspirace :)
    Jen je škoda, že u nás není více takových inspirativních časopisů jako je Jeanne d´Arc Living ... (alepoň jsem na žádné pořádné nikde nenarazila, a to mám projité vše možné i nemožné). Všude cpou tu "super extra modernu", ale pravej design ve stylu French-Nordic a Vintage skoro nikde:( ... díky za Váš krásný blog :) hezký den a mnoho nápadů.
    MarketH.

    OdpovědětVymazat
  3. Já pořád čekám na ten svůj první... a že by to byl on? :)

    OdpovědětVymazat
  4. A lovely magazine full of inspiration, and the pictures and scenes are nearly as beautiful as yours!

    OdpovědětVymazat
  5. And I just love the pile of suitcases!

    OdpovědětVymazat
  6. Zase paráda!
    Světla

    OdpovědětVymazat
  7. Časopis je krásný, ale bohužel neumím cizí jazyk, takže bych si nepočetla, ale je to Krása. Hezký den

    OdpovědětVymazat
  8. Sandri,ty vis,ze ma slabost pro tenhle magazin je umerna te tve a bohuzel jeste stale v BR neni skladem,coz me mrzi,tak si ho priste objednam u Vas v obchudku a basta.Ale nyni ho mam jiz na ceste tentokrate z Ma Maison spolu s dalsimi poklady,tak me snad v po prijde misto starsiho,ktery me omylem prisel vcera.Moc se tesim a stale obdivuji vyrobky od Jeanne,v tomto pripade nadherne vazicky na cibuloviny,ktere mam take,ale v cirem jednoduchem provedeni od Vladky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥