Nejmilejší novinka- Kuchyňský servírovací stolek RÅSKOG

pátek 16. srpna 2013

Od první chvíle, kdy jsem v Ikea poprvé spatřila tyrkysový servírovací stolek, měla jsem dojem, že jej někdo navrhnul snad přímo do mé kuchyně! :-) Nejen, že báječně barevně ladí s dalšími předměty, které v kuchyni mám a je dokonale praktický, ale navíc úžasně doplňuje i mou oblíbenou kolekci Mint od Green Gate, která je vyrobena ve stejném tyrkysovém odstínu.

Stoleček je na kolečkách, tudíž se s ním dá snadno pohybovat. Původně jsem ho chtěla využít jako pojízdný minibar :-), ale nakonec se uplatnil jako úložný prostor na utěrky, látkové i papírové ubrousky, čerstvé bylinky, olivový olej, podnos a romantické svícínky pro tu správnou atmosféru. ;-)

Plechový stolek jsem si dozdobila oblíbeným magnetkem s andílky a přidala jsem navíc ještě závěsné háčky na espresso hrnky, které mám nyní po ruce blízo u kávovaru. Stejně jako u všeho ostatního Ikea nábytku jsem nadšená z toho, jak lze stolek individálně přizpůsobit, vylepšit, doplnit atd. Hodí se do koupelny na ručníky, do obýváku na cédéčka, do ložnice na prádlo, do garáže na nářadí, či do pracovny na papíry a kancelářské potřeby...jeho využití je snad nekonečné a je jen na fantazii každého, jak svůj RÅSKOG stoleček využije. :-)

Vítejte v dalším koutku mé kuchyně!

















Můj absolutní Ikea TOP z kolekce 2013- http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30216536/
Spousta dalších inspirativních obrázků, jak doma využít kuchyňský servírovací stolek najdete zde. ;-)

12 komentářů:

  1. Taky ho mám, v šedé, protože jsem potřebovala, aby byl nenápadný a mám tam zase šicí potřeby a nahoře stroj, který jen přehodím na stůl, když potřebuji. Hned je uklizeněji. Zvažovala jsem i tyrkys, že ten bych pak mohla dát k masážnímu stolu, který je v úplně stejné barvě, až jednou budu mít šicí koutek. :-) Ten se jim opravdu povedl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šedý je velmi elegantní, určitě na šicí potřeby musí být taky super. Já šít neumím, a tak mohu jen tiše obdovivat! :-)

      Vymazat
  2. Tedy Sandri,tak ten jsem v IKEA nemela jeste tu cest shlednout,asi je to plna novinka,ale ten fakt je...
    Ovsem musim uznat,ze kdyby jsem ho videla uplne samotny,zas tak mooooc by me asi nedostal,ale v tvem podani je to opet neco,ty jsi z nej udelala prakticky a pritom romanticky ucelovy stolek diky dochucovadlum,bylinkam ci krasnym svicinkum,tve podani by meli ukazovat jako inspiraci ke stolku v katalogu,uz se nedivim,ze si te do magazinu vybrali.
    Fakt parada,jen jsem se chtela optat,na co vse krom stolovani vyuzivas papirove ubrousky,mas jich docela dost,tak treba me das nejakou inspiraci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kači, to mám velkou radost, že tě stolek zaujal a líbí se ti v mém podání :-* Papírové ubrousky si kupuji popravdě hlavně proto, že neodolám jejich krásnému designu :-D Ale používám je při stolování, je-li vhodná příležitost. Já moc nejsem na decoupage a podobné metody, takže nevytvářím krabičky a hrnečky a lá Green Gate (cením si pouze originálu), takže ubrousky opravdu jen těší mé oko a mastnou pusu! ;-)

      Vymazat
  3. Musím souhlasit s Kateřinou, co píše přede mnou. Stolek sám o sobě nevypadá až tak zajímavě, ale po "zabydlení" je to naprostá bomba!

    OdpovědětVymazat
  4. Sandri,v tvém podání mě zaujal více než když je samotný...umíš to vše tak krásně sladit...a ty tvé žabky jsou úžasný...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žabky jsou od Crocs, jsou neuvěřitelně pohodlné a mají takové masírovací tečky :-) Jsem ráda, že stoleček po mé úpravě zaujal, moc si ho v kuchyni užívám! :-) Krásný večer Klári! ♥

      Vymazat
  5. Ahoj Sandri, zaujala ma farba tvojho servírovacieho stolíka i to, ako perfektne ti zapadol do kuchyne. Máš skutočne cit pre detail. Krásne si si to
    prispôsobila svojim podmienkam - bude ťa tešiť variť v takej kuchyni !
    Ja som si kúpila serv.stolík v bazáre a natrela som ho ružovo-fialovou farbou-
    mám na ňom veci mne milé...tiež mi robia radosť. Ale tento tvoj by som hneď brala do kúpelne. Je krásny...
    Sandri, pekný víkend ti želám
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
  6. Sandři, přesně jak říká Klára ... sám pro mě nic moc, ale u tebe ... no prostě paráda. Prostě tvůj styl, ty fotky bych rozeznala hned.
    Krásný víkend ... Věra

    OdpovědětVymazat
  7. Sandri tvoj naaranžovaný stolík ma fascinuje. Dodala si mu jedinečnosť.&Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. Ooh! This would look so gorgeous in my blue kitchen!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥