Fioli a poslední chutě babího léta :-)

středa 18. září 2013

Tak nám končí sezóna bylinek a více než na saláty máme chutě na něco teploučkého, dobroučkého a výživného...:-) Příliš těžkým jídlům neholduji v žádném ročním období a spíše než-li knedlík, raději vždy zvolím rýži, nebo těstoviny. Dostala jsem jako dárek z cesty úžasné fioli, které nejen krásně vypadají, ale také skvěle chutnají...

Báječnému Pestu Rosso jsem neodolala v nově otevřeném wine baru Tempo Allegro (o tom zase někdy příště ;-).Posledních pár větviček saturejky skvěle doladilo chuť celého pokrmu- rychlé, snadné a výborné...:-) Jaká jídla nejraději jíte na podzim? Také zbožňujete cokoliv z dýně, červené řepy a sezónních potravin?









7 komentářů:

  1. Tyhle tvoje jídla zbožňuju!! To jsou moje nejoblíbenější články!
    A řepa, dýně...
    MOJE!! :)
    Světla

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam, krásne nafotené a určite veľmi chutné. Cestoviny máme radi aj my s dcérou. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji testoviny a nejvice ty tvary dovezene primo z IT.A snad jeste vice je zboznuji nase deti,je jedno ci se smetanovou,syrovou nebo rajcatovou omajdou z loupanych rajcat z konzervy,nebo taky samotne.Proste u nas vedou.Jen tu mrkvicku ci hrasek moc teple nemusime,spise,brokolici,spenat nebo kukurici.
    Opet krasne,jednoduche a ciste pokochani Sandrusko.
    Krasny tyden
    Katka

    OdpovědětVymazat
  4. I recognized the package of the pasta, it is from my homeland Croatia. I too buy this pasta and love to eat it just like you have prepared it, with vegetables and herbs. Looks delicious!

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju těstoviny, ať už jen s kečupen a sýrem, nebo jako přílohu k masíčku, ty je máš tak krásně nafocené, že jsem dostala hlad:)pěkný den !

    OdpovědětVymazat
  6. Teda Sandri ty si mi narobila chute. Mňam. Milujem cestoviny, aj naše deti spolu so zeleninovou oblohou a jogurtovým dresingom. Tieto tvoje cestoviny vidím po prvýkrát a vyzerajú zaujímavo. A čo sa týka jesene,v prvom rade využívame v kuchyni dary našej záhrady . Zatiaľ je to celkom dosť. Inak okrem cestovín, obľubujeme aj jedlá zo zemiakov. &Lenka.

    OdpovědětVymazat
  7. Makaron - fajny pycha! pozdrawiam!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥