My urge to splurge...:-)

neděle 15. září 2013

Znáte ty příležitosti, na které potřebujete nové šaty / boty / kabelku? A když seženete jednu z těchto věcí ve své nejdokonalejší podobě, zjistíte, že ty ostatní se Vám k tomu už tolik nehodí, a tak "musíte" přehodnotit celý outfit a k novým šatům "nezbytně" zvolit i nové doplňky...Tak přesně začal nákup nových šatů na svatbu mých přátel, která se konala minulý měsíc. Šaty jsem si přála původně jiné, ale nakonec mi pouzdrové lososové z Reserved padly nejlépe.

Jak už to tak bývá, když jsem obcházela všechny ty obchody, narazila jsem na spoustu dalších krásných doplňků a slev, kterým prostě nešlo odolat! A tak jsem si v taškách, krom původně plánovaných šatů, nesla dvoje boty, psaníčko, troje náušnice, dva náhrdelníky, dvoje náramky, odlakovací tamponky H&M, cestovní taštičku a lak Sephora. Taky to znáte, nebo touto nemocí trpím jen já? :-) Ono se tomu neříká nákupní "horečka" pro nic za nic! Prostě se mi zatmí před očima a peníze z peněženky lítají samy od sebe všemi směry! :-) No ale posuďte...nestálo to za to? ;-)))

Celý úlovek pěkně pohromadě! Taky se rády kocháte po příchodu domů svou kořistí? :-D




Náušničky ve velké výprodeji Claire´s za neskutečných 60 Kč! :-)

Překrásný třpytivý náhrdelník je mým novým oblíbeným luxusnějším kouskem. Podařilo se mi k němu sehnat i hodící se náučnice ve slevě.

Detail náhrdelníku...naživo je ještě krásnější...:-)

Náučničky ve slevě se skvělé hodí k náhrdelníku, ačkoliv je obojí z dvou různých obchodů- miluji kombinování! :-)

Aktuálně jeden z mých top náramků a láska na první pohled.
Medailonek s bílým kabošonem a třpytivými kamínky se hodí pro všechny příležitosti...

Gumové balerínky s třpytivou mašlí...prostě holčičí úlet! :-) Popravdě se v nich dlouho chodit nedá, protože mohou začít klouzat, ale na nákup, či kratší procházku, jsou za 200 Kč ve slevě opravdu super!

Starorůžové peříčkové náušničky- nezbytná romantika! Jednu jsem přes měsícem málem ztratila v bazénu, ale naštěstí se ji podařilo vylovit...:-)

Klínové botičky ve starorůžovo-zlaté kombinaci. Na noze vypadají neodolatelně a zvládne v nich chodit i ten, kdo na vysoké podpatky není běžně zvyklý- ostatně, to je vlastností všech bot z Marks & Spencer, které jsou obecně velmi pohodlné a kvalitní.


Boty musí ladit s elegantním psaníčkem...stejně barevné se mi podařilo sehnat v Orsay. :-)

Pouzdrové lososové šaty Reserved, zlato-losové náramky Reserved, lososový lak na nehty ze zlatým třpytem ze Sephora, zlato-starorůžové boty M&S a psaníčko Orsay. Ve vlasech jsem ještě měla starorůžovou kytičku z Claire´s a "svatební outfit" byl dokonale sladěn :-)

Laky Sephora naprosto miluji- nanáší se prostě samy!

Mini set Sephora vhodný i pro standardy při cestování letadlem- průhledná taštička se skvělými nezbytnostmi do kabelky, či kufříku.

Taštička obsahuje antibakteriální gel na ruce, odličovací ubrousky, deodorační ubousky, skládací hřebínek se zrcátkem, krabičku se skládacím zubním kartáčkem a kulatou krabičku na krém, či léky.
Náhled do krabičky s kartáčkem a rozložený hřebínek.

A nakonec náhled na nejnovější úlovky z mé milované Sephory...detailně zase někdy příště! :-)




4 komentáře:

  1. Love all your pretty new things. l hope you have a wonderful time wearing them. The pink feather earrings and the matching clutch purse are gorgeous.

    OdpovědětVymazat
  2. nice splurging addiction! hehe. love everything you bought! ^^)

    xoxo,
    rae
    http://raellarina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásné věci... Nech mě hádat, není ten náhrdelník z Reservedu? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥