Odpolední kávička...:-)

neděle 8. září 2013

Znáte ten pocit, když odvedete dobrou práci a za odměnu si dáte, nebo uděláte něco, co milujete? To pak ta činnost, či dobrota člověka těší dvojnásob a nestane se jen "všední" záležitostí! :-) Jednou z takových mých milých "odměň" je dobré espresso, které si servíruji ve svých nových smaltovaných šálcích z kolekce Ib Laursen, určených právě pro tento lahodný nápoj. :-)

I třtinový cukr si zaslouží stylové skladování- krásná Shabby dóza je k tomu jako stvořená! Moc ráda se na ni dívám, když tak stojí v poličce nebo na stole a tak nějak se na mě směje. :-) Je to jedna z těch věcí, které člověk tak rád bere do rukou. Proužkovaný ubrus jsem si pořídila kdysi v Manufaktuře- dodává kuchyni úžasný venkovský šmrnc, přesně, jak to mám ráda. Tepané stříbrné podšálky jsou z Tchibo, kde jsem tehdy skoupila snad celou jejich orientální kolekci! :-)))

Kéž by kávička mohla přes virtuální svět zavonět až k Vám! ;-) Krásný zbytek neděle!

Smaltovaný šálek a cukřenka- www.flowers-living.cz







6 komentářů:

  1. Sandro, nádherné fotky! A kávička z IL plecháčku musí chutnat výborně....
    Hezký nový týden, Maru

    OdpovědětVymazat
  2. Vždy jsem byla jen okouzleným čtenářem Vašeho blogu, ale je to asi 10 minut co jsem na tyto hrníčky koukala a těšila se z dalšího krásného kousku co si můžu domů pořídit.
    Pak se podívám co je u Vás nového a vidím hrníčky v akci.
    Prostě krásné :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto salky jsem u tebe jiz blazila drive a jsou sktecny poklad,o shabby doze uz ani radeji nemluvim.
    Prekrasne si dokazes udelat i sebemensi chvilku a to je uzasne.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥