Podzimní balíček od L´Occitane

pondělí 23. září 2013

Úžasný obchod L´Occitane [čtěte: loksitan] asi není třeba dlouze představovat, ale kdyby přeci jen, tak doporučuji navštívit tuto krásnou stránku s historickými mezníky....na chvíli se tak můžete zasnít a představovat si všechny ty úžasné vůně a kosmetiku, kterou L´Occitane nabízí.

Před týdnem jsem vyrazila na svou pravidelnou obchůzku a moc se těšila, jak si zase užiji atmosféru tohoto kouzelného krámku. Hned u vchodu mne zaujal stojan s podzimním balíčkem, kterému nešlo odolat! Set se skládá z absolutně úžasných a klasických produktů- relaxační tělové mléko 75 ml, krém na ruce 10 ml, pěna do koupele levandule 100 ml, mýdlo Bonne Mere růže 100 g. Pokud voňavý obchůdek nemáte nikde poblíž, tak jistě oceníte eshop, kde právě nyní můžete zmíněný set sehnat (přímý odkaz ZDE).

Mýdlo Bonne Mere-  Mýdlo Bonne Mere s růží jemně čistí pokožku bez vysoušení. Obsahuje ekologický palmový olej. Při pravidelném používání zanechá kůži jemnou, vláčnou a příjemně provoněnou. Mýdlo má překrásnou pudrově růžovou barvu a rustikální vzhled, díky němůž bude ozdobou každé koupelny.

Tělové mléko- Relaxační tělové mléko s obsahem oleje ze semínek grepu hydratuje a vyživuje pokožku celého těla. Svěží a krémové složení obohacené o esenciální oleje z levandule, tea tree a gerania jsou ideální kombinací pro chvíle relaxace a odpočinku. Zpočátku jsem nevěděla, zda je to přesně můj šálek kávy, ale hned po prvním použití jsem se do velmi jemné, přirozené a jedinečné vůně mléka zamilovala. Je neobvyklé a současně na mě působí, jakobych ho znala již velmi velmi dlouho. Textura je nesmírně příjemná a rychle se vstřebává- báječný zážitek z luxusního produktu.

Pěna do koupele- Koupel s bohatou a jemnou pěnou bude hýčkat vaše smysly i pokožku. Jednoduše nalijte malé množství do teplé tekoucí vody a vychutnejte si sílu okamžiku. Pěna do koupele s levandulí provoní pokožku a působí relaxačně na naši mysl. Objevte krásu Provence z pohodlí vaší koupelny. Design láhve připomíná kovové nádoby, které se v dávných dobách používaly k uchovávání vůní.

Krém na ruce s bambuckým máslem- Jeden z nejlepších krémů na ruce se prodává každé tři sekundy po celém světě! Super krémový balzám se rychle vtřebává, pokožku chrání, vyživuje a hydratuje. Med, extrakt z mandlí a kokosový olej jsou smíchány s bambuckým máslem a vyváří tak jedinečné složení tohoto krému. Bohatá textura zanechává ruce jemné, bez pocitu mastnoty a může být používán tak často, jak je potřeba. Mnohými je považován za nezbytnou součást každodenní péče o ruce. Cestovní velikost krému se snadno vejde do vaší kabelky, kapsy, či kosmetického kufříku.










1 komentář:

Děkuji za Vaše komentáře! ♥