Sweet Pink Retro...TERMIX!

středa 9. října 2013

Tak jsem si šla koupit něco dobrého na zub a v regále se na mě tak hezky smál krásný retro obal Termixu, že jsem se rozhodla trochu zavzpomínat na dětství a zároveň tento krásný hranatý kelímek využít při focení dnešního příšpěvku...Proč si neudělat radost i takovými maličkostmi, že? :-) Termix je tradičním výrobkem poděbradské mlékarny již od roku 1976.

Za normálních okolností bych neváhala a sáhla po Termixu kakaovém, který jsem v dětství zbožňovala. Alternativně po vanilkovém, ale po jahodovém asi nikdy...zrovna tato příchuť tohoto tvarohového dezertu mi nikdy k srdci nepřirostla, ačkoliv jinak jahody můžu snad v jakékoliv podobě. Rozhodla jsem se však zaexperimentovat a zjistit, zda se mi třeba chutě za ta léta nezměnily! :-) No ale řekněte...není ten růžový obal prostě okouzlující a tak trochu úsměvný? :-) Na Termixu jsem si i celkem pochutnala, ale raději stejně zůstanu u kvalitního bílého řeckého jogurtu, mňam!












6 komentářů:

  1. Sandy má zlatá. Tak za prvé obrovské gratulace k dosažení 300,000 unikátních návštěvníků tvého blogu. To je neuvěřitelné číslo, máš za sebou KUS práce a každým příspěvkem těšíš oko a srdce mnoha lidí. Hrozně mě těší tvůj blog sledovat. Dě-ku-ji!
    No a tenhle příspěvek je tak milé připomenutí dětství, ihned jsem se viděla, když mi bylo 5 a čokoládový termix jsem naprosto zbožňovala. Hned se mi vybavila houpačka, holínky, skákání do kaluží a domácí pohoda.
    Prostě krásné <3

    Natálka

    OdpovědětVymazat
  2. Sandry,jelikož termix kupuji celkem často kvůli dětem,ani by mě nenapadlo že se dá i tak krásně využít na focení...ale můžu ti říct,že ten jahodový dětem moc nejede...zato o čokoládový a vanilkový je pokaždé boj :) ...
    Měj se moc krásně a gratuluji k překročení 300,000 ...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  3. Sandři, ty jsi kouzelnice! Protože jako mávnutím kouzelného proutku jsi mi vykouzlila úsměv na tváři. Měla jsem dneska špatný den, ale tvoje fotky jsou tak milé a jemné, že mě to vždy povzbudí a zlepší náladu. Od milka kupuji ochucené tvarohy, ale zkusím tedy i ten termix :-))) Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  4. Na čokoládovém termixu momentálně ujíždím a taky vzpomínám na dětství. Každopádně růžová vypadá se všemi doplňky fakt nádherně!;-) Hezký den Sandy a dobrou chuť!

    OdpovědětVymazat
  5. Na tento termix se divam temer kazdy den v obchode a rada by jsem ho i detem kupovala,bohuzel me moc nenadchlo pro ne slozeni,radeji bio Matyldu.Ale je fakt,ze me detstvi termix milovalo,vsak ono toho podobneho taky moc nebylo,takze volba byla jasna.Mozna ze i drive se Termix obesel bez ne uplne idealnich ingredienci,kazdopadne obal ma nyni uzasny a ty jsi dokazala,ze kazdy den je toho tolik co fotografovat.Krasny vikend

    OdpovědětVymazat
  6. Ach, jak ja miluju termix a vzpominky na detstvi. Vanilka byla sice vanilka, ale cokoladovej byl muj favorit. Skoda jen, ze je tady v zahranici clovek proste nenajde :)

    Krasne fotografie Sandri.

    Zdravim a at chutna.

    Marketa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥