Ve zlatavém třpytu se šmrncem pudrové mauve

úterý 8. října 2013

V dnešním příspěvku se s vámi chci podělit o moje nejoblíbenější věci- některé nové, některé starší...a všem jim to spolu moc pěkně sluší! :-) Nádherný šál od Cream v neotřelém mauve odstínu (Bella Rose- zde) je jako stvořený pro aktuální počasí, kdy se ještě stále střídají teploty...tento šátek snese všechny rozmary počasí- nebude vám v něm horko, ani zima.

K němu mi dokonale ladí psaníčko, které mi přivezla mamka z Turecka...svou orientální kombinací černé, růžovofialové, smaragdové a zlaté mě skutečně uchvátilo- láska na první pohled! Hodí se pro elegantnější příležitosti samo o sobě, ale i jako taštička na kosmetiku do kabelky...

Zlatý řetízek s hvězdičkami a náramek z černé šňůrky se zlatým srdíčkem od Hultquist (Bella Rose- zde) - překrásné šperky se Swarovski krystaly- to je přesně něco pro mě! :-) Čím víc se to třpytí, tím lééépe! Úžasné produkty Hultquist si můžete prohlédnout zde.

Třpytivý náramek s rockerským duchem od Dyrberg/Kern (Bella Rose- zde)- ani zde nechybí křišťály Swarovski a mohu potvrdit, že náramky této značky opravdu pro svůj překrásný třpyt neuniknou žádnému oku! Můj aktuální oblíbenec, který ráda kombinuji se šperky od Vaga i Hultquist. Více o značce zde.

Řasenka Lash Queen Mascara Sexy Blacks od Heleny Rubinstein- královna mezi řasenkami...inspirována smyslnými tvary, luxusním dámským prádlem a krajkami. Kartáček ve tvaru přesýpacích hodin zajistí efekt delších řas, větší objem a sexy vzhled. Bonusem je překrásný zlatý obal se skutečnou černou krajkou. Tuhle řasenku jsem si absolutně zamilovala- zatím nejlepší, co jsem kdy měla a za svou vyšší cenu skutečně stojí! Koupit ji můžete např. v síti parfumerií Sephora.

The Return of Sexy od Too Faced- tato značka je pro mě největším objevem tohoto roku...zbožňuji její design i kvalitu...Jak je jen možné, že jsem si jí nikdy dřív nevšimla? :-) Paleta sexy očních stínů je pro mě nezbytným doplňkem kosmetické výbavy. Oči si líčím často, velmi ráda a nebráním se výrazným i třpytivým stínům, v čemž své arabské kořeny prostě nezapřu (samozřejmě vždy vkusně a elegantně! :-) Seženete v Sephora...a pozor...jak jednou zkusíte, už nikdy nebudete chtít jinak...a budete chtít od Too Faced úúúplně vše! :-))) Já mám v nejbližší době zálusk na jejich krásný pudrový štětec.

Toaletní voda Musk by Alyssa Ashley- moje absolutně nejoblíbenější vůně již neskutečných dvanáct let! Poprvé jsem ji dostala od tety z Jordánka v patnácti letech a od té doby nikdy nechybí na mém podnosu s parfémy, včetně tělového mléka. Je to vůně prodchnutá luxusem, sexy mošusem, sladkou něhou i teplem...Těžko popisovat, to prostě musíte cítit!;-)


















5 komentářů:

  1. Ahoj Sandři, to jsem se u tebe krásně pokochala:) Všechno bych hned brala, je to přesně podle mého gusta.Krásna, udělala sis radost!Krásný večer

    OdpovědětVymazat
  2. psaníčko je iný luxus. úplne nádherné!

    OdpovědětVymazat
  3. Pretty feminine things. My favourite is White Musk fro the Body Shop.

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s Romankou, hned bych to všechno brala! Psaníčko nemá chybu, je úžasné! Šála má krásný odstín. Řasenku znám, její design prostě nemá chybu :-). A strašně moc mě láká očuchat tu vůni :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je naloz..luxusu a krasy a nemyslim to tim,jen,ze je vse drahe,vim,ze nemusi..je to spise v krasnych obalech a kvalitni znacce,moc se me libi obal paletky a to psanicko,presne v mem stylu.Vune miluji a ta tva vypada neodolatelne.Ty si proste umis uzivat zivot a udelat si radost Sandri.A tak to ma byt.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥