Jedeme na šišky a větvičky! :-)

středa 20. listopadu 2013

V sobotu si u mě doma můj nejlepší kamarád prohlížel vánoční vydání magazínu Jeanne d´Arc Living, zatímco v pokoji voněla vanilková svíčka Village Candle a hrály překrásné skladby z mého oblíbeného alba Sounds of the Seasons- Enya. Při vší té předvánoční náladě jsme se tak nadchli, že jsme hned druhý den ráno vyrazili na výlet do lesa, abychom si nasbírali pěkné šišky a větvičky do vázy, kterými bychom si nadekorovali své domovy. :-)

Na cestě tam i zpět nás provázala tajemná bílá mlha, která umocňovala pocit, že paní Zima je již za dveřmi. Procházka lesem byla voňavá a tolik osvobozující...Poté, co se nám podařilo najít dost větviček a šišek, vyrazili jsme na oběd do nedaleké hospůdky, kde hořel krb a nechyběly zvěřinové speciality na nejrůznější způsoby.

A aby toho nebylo málo, udělala jsem si před pár dny ještě radost limitovaným sprchovým gelem od Lush- "Snow Fairy". Tento slaďoučce vonící zázrak v sobě skrývá trochu třpytu, trochu vzpomínek na dětství a trochu kouzelné vánoční pohody. Nemohu se ho nabažit! Prodává se ve třech velikostech a patří mezi nejoblíbenější vánoční produkty kosmetiky Lush. Jako milý bonus mi paní prodavačka do klasické papírové Lush tašky přibalila vánoční katalog a zimní tester mýdelka "Sněžítko", které voní po citrónové myrtě a ylang ylang- jednoznačně originální a báječná kombinace!







Co jsem si přivezla z lesa :-) 


Z výletu na Křivoklát

Velkolepý hrad Křivoklát nezklamal a dýchnul na nás atmosférou 12. století. Okolí i nádvoří hradu jsou tak pohádkově krásné, že bez pochyb patří mezi nejoblíbenější místa českých i zahraničních filmařů. Záběry z fascinujích zákoutí hradu můžeme vidět v nezapomenutelných snímcích jako je Noc na Karlštejně, Honza málem králem, Třetí princ, Tři veteráni, Kletba bratří Grimmů, Bathory a mnoho dalších. Nemohu se dočkat, až hrad uvidím v létě, kdy jeho krása vynikne ještě o něco více!




2 komentáře:

  1. To je krása!! :)))))
    Hlavně ty fotografie z lesa, ty jsou naprosto úchvatné! :)
    Nechápu proč, ale nikde nemůžu najít kamenný obchod Lush. Asi špatně hledám...
    Těším se na tvůj další příspěvek :)
    Světla

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherne fotky Sandri - ty z Krivoklatu srsi pohodou, legraci, cistym vzduchem a cistotou prirody. Hned bych tam chtela byt a z hluboka se nadechnout, poslouchat zvuky lesa a divat se do dalky. To se mas ze jsi tam byla! xoxo Nat

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥