Me & My Ice Cream

pondělí 4. listopadu 2013

Vím, že na zmrzlinu je už trochu pozdě, ale musím se s vámi podělit o pár fotek kosmetiky Me & My Ice Cream od Essence, kterou jsem si koupila cca před dvěma týdny. Straaašně moc se mi líbil design této kolekce, ale nějak jsem se k ní stále nemohla dostat a když už jsem myslela, že už ani není v prodeji, narazila jsem na ni v dm u Bílé Labutě...ach jaké štěstííí! :-)

Neodolala jsem pastelově růžovému laku, vlhkým kapesníčkům do kabelky (poslední ve stojanu- čekaly na mě! ;-) a šťavnaté tvářence. Jediné, co mě z kolekce vůbec neokouzlilo, byly cukrové perličky na nehty- moc neholduji jakýmkoliv vystupujícícm aplikacím na nehtech, protože je to nepraktické a konkrétně tyto ani nevypadají zrovna vábně (můžete posoudit třeba zde). Růžička byla dárkem od mého nejlepšího kamaráda- děkuju, Přemííí! :-) No jo, někdy prostě miluju být jako malá holka! :-)











Z původní kolekce jsem si moc přála vyzkoušet i balzámy na rty a rozjasňovací kuličky, které už ve stojanu nebyly, ale někde jsem se nakonec dočetla, že kuličky neměly prakticky žádný efekt a nijak vábně nevoněly...balzám taky prý nic moc, tak asi je nakonec lepší, že jsem neutratila zbytečně peníze jen za pěkný design! ;-) Máte s touto kolekcí nějaké zkušenosti a jak se vám líbí? ;-)



3 komentáře:

  1. Lovely pictures, and the colours suit you so well!

    OdpovědětVymazat
  2. Sandři no vůbec se Ti nedivím:-D. Dlouho jsem nebyla na nákupech, takže o ní zatím nevím, ale má spoustu malých milých vychytávek za pár kaček. Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  3. Jé! Kosmetika :)
    Já osobně se moc nelíčím, ale potrpím si na věcičky tipu kondicionéry, pleťové masky, výživy pro nehty, vlasy, ruce, léčivé koupele, oleje, balzámy...
    Krásně jsi to nafotila! :)
    Zdraví,
    Světla

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥