Sýrové krekry a óda na nejlepší časopis na světě! :-)

středa 11. prosince 2013

O víkendu jsem dočetla poslední Jeanne d ´Arc Living tohoto roku a taky si trochu nostalgicky zalistovala v předešlých číslech, přičemž jsem si opět uvědomila, jak fantastický magazín to je a jak hojně formoval můj vztah k French-Nordic designu a dekoru vůbec. Dodnes děkuji Vladěnce (La Maison de Lavande), že mi ho více přiblížila začátkem roku 2012, na základě čehož jsem se rozhodla časopis objednat i přes vyšší cenu. Zárověň bych ráda ihned podotkla, že poměr kvality a ceny je rozhodně odpovídající a za celé dva roky, co časopis kupuji, jsem to vždy považovala za skvělou investici.

Přesně si pamatuji den, kdy mi můj první časopis přišel v obálce do práce a já si ho tajně rychle prolistovala pod stolem :-) Hned večer jsem se do časopisu zakousla a celý ho přečetla od první do poslední stránky...myslím, že s otevřenou pusou! :-) Něco takového tu prostě vůbec nebylo! Nic, co by tak konkrétně zachytilo styly, které miluji a které jsem hltala jen virtuálně na zahraničních blozích o interiérovém designu.

Co víc říct...tento časopis se stal mou závislostí i životním stylem. Miluji podle něj vařit, zbožňuji s ním usínat, nádherně voní a vždycky mě dobře naladí...Je to prostě nejlepší časopis na světě! :-) Níže malá ukázka z prosincového vydání Jeanne d´Arc Living a báječných sýrových krekrů, které jsem pekla podle předešlého čísla. Výborně se hodí k vínu, k olivám i k hummusu a na stole se moc dlouho neohřejí! ;-) Ach, tak už aby vyšlo lednové číslo, ne?! :-)


















10 komentářů:

  1. Jsem na tom stejně, jako ty, najdu vždy krásnou inspiraci:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez něj by to prostě nebylo ono, že? ;-) Žádný časopis se mu co do inspirace a krásných fotek prostě nevyrovná (alespoň z těch, co jsem kdy měla v ruce já). ;-)

      Vymazat
  2. Sandry,naprosto tě chápu...v ČR není žádný takový dokonalí časopis jako je právě JDL...a jen díky jeho inspiraci se náš byteček před lety začal proměňovat ...opatruj se a užívej krásných předvánočních dnů papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  3. Úplně jste mě navnadila, nejraději bych si ho objednala také, škoda, že není v češtině. Můžete mi říct kolik stojí předplatné? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by zajímal recept na ty sýrové krekry :)

    OdpovědětVymazat
  5. Opet prispevek co pohladi, diky :)
    Mam tip na krasnou knizku:
    http://www.bookdepository.co.uk/Life-Less-Ordinary-Alex-Legendre/9781908862792

    Snad ji Jezisek donese.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Delicious sweet treats, and what a lovely magazine!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥