Co Ježíšek letos nadělil...:-)

neděle 5. ledna 2014

Nejhezčí na vánočních dárcích je to, když se podaří sehnat tu správnou věc, která potěší (nebo přímo ohromí) svého příjemce...dokonce je to o trochu slastnější pocit, než rozbalit svůj vlastní dárek, protože dávat je vždy mnohem více naplňující, než-li přijímat. Nejvíce to pak samozřejmě platí u dětí, ale ty my v rodině, bohužel, nemáme...všichni jsme už dospělí a nikdo z mého mladšího příbuzenstva se zatím na založení rodiny nechystá.

Často proto dostáváme od Ježíška do obálky korunky, abychom si dárky vybrali sami- není to sice úplně stejné "překvapení", ale zato aspoň vím, že si pořídím něco, co mě opravdu bude těšit a nebude na mě jen smutně koukat ze spodní poličky v zavřené skříni. :-) A co víc! Leden je měsíc slev, a to je ideální čas trochu provětrat peněženku! Nakoupili jste si ve slevách něco neodolatelného? A čím vás Ježíšek letos nejvíce dostal? ;-)

Něžná zimní šála z Reserved- pudrový odstín s jemnými stříbrnými nitkami.

K šálce dokonalé visací náušničky se stejným odstínem kamínků.

Yankee, Yankee, Yankee a ještě více Yankee Candles! Jupíííí! :-)

Zimní bačkůrky s jelenem v roztomilé růžové barvě.

Vtipný dáreček- cestovní ručníček, který vyroste ve vodě! :-)

Moje milovaná kosmetická značka Too Faced! Lesk na rty v krásném přirozeném odstínu nesmí chybět v mé kabelce! ;-)

Moje vysněná paletka z limitované kolekce Too Faced pro Sephoru- Jingle all the Way!

Paletka je speciální edicí pro uživatele iPhone 5- obsahuje kryt na telefon a nádherné oční stíny...jsem z ní nadšená!!! :-)

Kryt na telefon má růžovou pop barvu se zlatými cik-cak linkami- ideální na párty či dámskou jízdu! ;-)

Paletka obsahuje 11 krásných matných i třpytivých očních stínů, které vypadají jako iPhone ikonky, bronzer a tvářenku. Jednu větší paletu stínů od Too Faced již dobu vlastním a jsem s ní nadmíru spokojená- stíny vydrží celý den...dokonce snad i víc! :-) Nejsou sice levné, ale je to rozhodně parádní investice do kvalitní kosmetiky! Momentálně se nemohu dočkat, až do Sephory dorazí jejich nová paleta stínů Chocolate Bar, která prostě musí být má! ;-D

Můj původní kryt na iPhone je bílý s třpytivými kamínky...je moc krásný, ale má velkou nevýhodu, a to tu, že bílý plast má tendenci po okrajích žloutnout...z toho důvodu bych ho nikomu ke koupi nedoporučila.

Který se vám líbí víc? Elegantní Apple/Swarovski styl či vtipně bláznivý návrh od interiérové designérky Mary McDonald ? ;-)

Překrásný rytý svícen byl vysněným dárkem (děkujuuuu, Kači!!! :-), krabičku s korálky a vločkové ozdůbky jsem si koupila ve slevě v milovaném Almi Décor.

Almi Décor má každoročně jedny z nejkrásnějších vánočních ozdob. Tyto jsem koupila s 50% slevou a těším se, že mi příští Vánoce ozdobí kličky na oknech.

Kouzelná látková krabička s korálky je takovou mojí nejtajnější skrýší na nejtajnější přání! ;-)

Svícínek s rytými ornamenty může sloužit i jako vázička a je dokonalým doplňkem do French-Nordic interiéru! :-)

Roztomilá vintage krabička v odstínu mint s jedinečnými poklady od mojí tety.

Voňavý verbenový  kondicionér na vlasy od L´occitane vydrží ve vlasech ceeelý den! Vyzkoušeno! ;-) Děkuju, Přemiii! ;-)

Poklady po babičce mojí tety Haničky, které byly schované v krabičce- - černé rukavičky, starožitný otvírák na víno a starorůžová ozdoba do vlasů.

Ten je úžasný, co říkáte? :-) S ním bude otevírání vína ještě o něco větší zábava! ;-)

Krásná dívčí látková ozdoba do vlasů.

Vlastníte mezi rodinnými poklady také nějaké takové rukavičky? Těším se, že nastane příležitost, na kterou si je budu moci obléknout...ach! :-)

Krásný ženský doplněk, který zcela z našich šuplíčků vymizel...jaká škoda! Když jsem si je navlékla, připadala jsem si zase trochu jako malá holka, co si hraje ve skříni u babičky s voňavými šátky, perlami a prstýnky! A i když jsem při focení měla na sobě obyčejné legíny, cítila jsem se najednou jako veeelká dáma! Už chyběl jen korzet a slunečník! ;-)

Nigella v knihovně? Naprosto nezbytná věc pro každou ženu, která ráda vaří! Opět trefný dárek od tety Haničky.

Mňam, mňam, mňam! Už se moc těším, až recepty vyzkouším!

Přírodní éterický olejiček Nobilis s vůní zimního večera v aromalampě překrásně provoní celou místnost a navodí opravdu útulnou atmosféru...

Tento balíček mě dostal, aniž bych ještě vůbec znala jeho obsah. Když někdo takto zabalí Váš dárek, víte, že si dal opravdu práci od začátku až do konce, aby byl co nejvíce osobitý a trefil se vám do vkusu...prostě nádhera!!! Hnědý papír, jutový provázek, ručně vystřižená vločka a smotané klacíky- vtipné, originální, rustikální a přesně, jak se mi to líbí!

Ovšem to ještě vůbec nic nebylo proti, tomu, co jsem našla uvnitř! :-)

Balíček se mnou putoval do jiného města, abych si ho mohla rozbalit pod stromečkem, a tak je na fotce už trošku pochroumaný...ale viděli jste někdy krásněji zabalený dárek? Šišky, mech, stužky, domácí máslové sušenky s mým jménem a růžová dóza z H&M Home...dokonalost sama!!! :-)

Detail uvnitř balíčku...a po rozbalení se rozlinula vůně jako z lesa...

Režné stužky bílé a hnědé barvy dozdobené šiškou- přírodní, romantické a taaak milé!

Musím říct, že sušenky se jménem silně konkurovaly dóze z H&M...vlastně potěšily ještě víc, protože za tím vidím všechnu tu práci a čas...Luci, naprosto jsi mě dostala. Nesmírně děkuji a vyhlašuji tě nejúžasnější baličkou dárků! ;-)

Detail dárečků mimo krabici- dóza už zdobí koupelnu a sušenky jsem si vychutnala s kávičkou hned po návratu domů. To byla skutečná pohoda!

Každá sušenka na sobě dokonce měla jiné slovo: Teta-Sandřía-Kouzelné-Vánoce...:-))) Půvabné výrobky od krásné blonďaté kouzelnice Lucky můžete sledovat na její FB stránce zde.

Asi není třeba víc dodávat...prostě jen aaaaach! ;-)




12 komentářů:

  1. Ahojky! :)
    Zase krásný článek, v těch bačkůrkách musí být krásně :)
    Nejvíc se mi ale líbí šála, sama totiž sháním podobnou...
    A co se mě týče - moje sestra mi připravila úžasný dárek. Z balíčku pokrytého japonskými paraplíčky se na mě vysypaly ingredience, knihy a potřeby pro přípravu sushi! Hrozně se těším, až je konečně vyzkouším. Zatím na to nebyl čas, protože o Vánocích bylo doma taková halda jídla, že bych to sushi neměla kam dát...)
    Tak se zase těším na další příspěvek :)
    Zdraví,
    Světla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teeeda, set na shushi, to je fakt parádní dárek! A navíc originálně zabalený- kdo jiný se umí tak skvěle trefit, než sestra! ;-) Já jsem velká milovnice dobrého sushi, ale doma jsem ho ještě nezkoušela, tak dej pak vědět, jak se povedlo! :-)

      Vymazat
  2. Milá Sandri,ty jsi musela být táááák hodná...tolika nádherných dárků pohromadě...nevím co bych měla obdivovat dřív :) ...vše je tak krásné...
    Prozraď jak voní ta svíčka Baby Powder? :)
    Měj se moc krásně a přeji ti pohodový nedělní večer papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, voní úúúžasně!!! Opravdu jako dětský pudr! ;-) U Yankee Candles se téměř nelze splést, je to sázka na jistotu a vůně většinou voní přesně tak, jak si to člověk představuje...teda alespoň mně to při online nákupu vždy vyšlo! ;-)

      Vymazat
  3. Tak tomu rikam vanocnich naloz uzo darecku,to jsi opravdu byla moooc hodna Sandrus.Ja nejvic blazim tvou sbirku svicek a svete div se,tu bilou krasnou kavicku v dokonalem salku se susenkama,mnam,ty me ale delas chute.Jinak ja jsem kucharkova a miluji kucharky,ktere uz jsou spise jako normalni knihy,takze v dobrem zavidim ji a samo,ze pudrove cokoliv,uz se vzdy usmivam,kdyz kazes neco noveho a pudroveho.Ale jinak??Jinak bych si vedela rady se vsim,co jsi dostala od Jeziska,hi,hi...no vazne.Uzivej darku a poslednich dnu povanocniho casu.Kati

    OdpovědětVymazat
  4. Sandri toľko rozkošných drobností som pokope dávno nevidela. Musela si byť veľmi poslušná. Tak nech Ti dlho prinášajú radosť. Dostali ma tie ružové papučky, Sú úchvatné. Andrea

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou krásné dárečky, Sandři! Já mám všechny své nové poklady u rodičů, už se těším, až mi je taťka doveze. Sbírku svíček ti v dobrém závidím, já zatím kupuju jen ty vosky do aromalamp, vyjdou levně a dlouuuho vydrží, akorát jsem si teď koupila jeden (honey and spice), který mi zas tak nevoní :-( Která vůně od YC je tvá nejoblíbenější? S nádhernými ozdobami v Almi Décor souhlasím. Byla jsem v Praze koncem listopadu, když jsem jela na školení, a samozřejmě jsem Palladium musela navštívit. Odepla jsem si tam ze stromečku toho ptáčka (mám ho v příspěvku na Štědrý den). Ty stromečky tam byly prostě úchvatné, jen kdyby tam nebylo tak draho :-( Jinak co se týče krytu na iPhone, u mě vítězí ten bílý, já jsem na tu eleganci :-)) (ale sama mám několik let starou nokii :-D). Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  6. Great gifts that really suit you! I too get much pleasure from choosing presents for special people. I think I prefer the pink phone cover, as it is so cheerful.

    OdpovědětVymazat
  7. Z Nigelly si dovolím doporučit recept na zapečené makaróny se sýrem. Jsou strašně super (jen je to docela "bomba", ale jednou za čas :)...).

    OdpovědětVymazat
  8. Pááááni, Sandři, jeden dárek krásnější než druhý ....Marki

    OdpovědětVymazat
  9. Milý článek a opravdu nádherné dárečky! :) A máš to všechno moc pěkně nafocené. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. Sandři, ty si ale byla hodná :o) - nádherné dárky!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥