Speciální poděkování a ohlédnutí za rokem 2013

sobota 4. ledna 2014

Rok 2013 je za námi, a tak bych Vám, svým čtenářkám a čtenářům, ráda poděkovala za všechnu přízeň, všechen čas a návštěvy, kterými jste můj blog těšili. Znamená to pro mne velmi mnoho, že se sem vracíte, že Vás baví číst i prohlížet a že se u mě možná i rádi inspirujete. Něktěří z Vás mě často těší svými komentáři pod článkem a na Facebooku, a těm především patří dnešní příspěvek.

Vaše zprávy a milá slova, jsou jak víte, pro blogera vždy nejlepší zpětnou vazbou, aby věděl, zda se články a fotky líbí, zda čtenáře zajímá něco víc či míň, kam vlastně může blog dál směřovat a má-li vůbec smysl v něm pokračovat. Je to taková malá odměna pro blogera poté, co si dal práci i čas něco tvořit a vyslat to do světa pro radost ostatním. Nic za to nechce a nečeká, ale jakákoliv reakce je vždy jakýmsi pokynem pro další chuť k tvorbě. Původně jsem blog začala psát tak nějak pro sebe a pro svou zábavu, ale postupem času jsem se přistihla, že u tvoření příspěvků myslím na Vás! Protože díky Vám můj blog žije a má opravdu smysl!



Dnes bych tedy ráda vyslala speciální díky a přípitek mým nejvěrnějším čtenářkám:

Katka Mušková- Moc ti děkuji za neuvěřitelné množství komentářů. Myslím, že vyjma několika mála příspěvků, sis udělala čas na každý můj článek a za to jsem ti nesmírně vděčná. Za všechnu tvou podporu, nápady i připomínky děkuji!

Vlaďka Médlová- Vladěnko, tys mě provázela svými komentáři na mém blogu jako jedna z prvních a taky jsi byla jednou z mých velkých inspirací, když jsem se do blogování pustila.  Bavila mě naše spolupráce na Bohemia Living magazínu a těším se, že i v budoucnu spolu zůstaneme v kontaktu. Děkuji!

Míša Staňková- Míšo, ty nejlépe víš, že blogování obnáší pády i vzestupy a já bych ti nesmírně ráda poděkovala za všechny tvé komentáře, dárečky, podporu, radost, kterou rozdáváš a tvůrčí energii, kterou obohacuješ svět ostatních. Děkuji!

Klára- Klárko, tvoje komentáře jsou balzám na duši...vždy, když se objeví nová zpráva od tebe, tak mám úsměv na rtech. Moc ráda obdivuji tvé nádherné výrobky a těším se z každé tvé návštěvy. Děkuji!

Simona S.- Z tvých komentářů vždy poznám, že sis dala práci nejen prohlédnout fotky, ale také přečíst článek. Stejně tak mě vždy potěšíš svou upřímnou radostí z hezkých věcí a mně tak blízkým a přátelským způsobem komentování! :-) Děkuji!

Reny- Reny, tolik krásných komentářů, tolik krásných slov...jsem nadšená, že se sem ráda vracíš. ;-) Děkuji!

Světla- Milá Světlo, svými komentáři jsi mi vždy rozsvítila den! :-) Tvá nedočkavost dalších příspěvků a krásná slova mi vždy přivodila úsměv na rty. Děkuji!

Marťa- Milá Marti, ty jsi nesmírně vyjímečná duše...vždy to cítím ze způsobu, jakým píšeš, vždy mě potěšíš milým citátem. Je moc krásné potkat virtuálně někoho jako jsi ty! Děkuji!

Sky-blu-pink- Dear Geraldine, I am so grateful for all the lovely comments you´ve been posting during this year. They made me very happy and I hope we keep in touch through this year as well. Thank you!

Cherry- Káťo, ty sice nekomentuješ přímo na blog, ale v emailech jsme si toho řekly tolik...Je nádherné, že z virtuálního světa jsme se díky tomu pak posunuly i do toho reálného a naše přátelství je pro mě nesmírně obohacující. Děkuji!

Natálka, Adélka, Inge, Přema a Michal- Vy jste moji nejbližší čtenáři a komentáře mi říkáte přímo do očí ;-) Děkuji vám za úžasnou podporu a čas, který věnujete čtení mého blogu. Mám vás ráda! :-)

Je Vás samozřejmě ještě daleko víc (Všichni z Flowers & Living, Bella Rose, Bohemia Living, Melanie, Michalea B., Môj život na predmestí, reve de vivre, Dulce de Leche, Hanka K., Sharka, Amelie, Lucie D., Ilona Ř., Magdalén, mončika, Maru K, Věra A., Lezarts, morkusovic, M.A.R.K.I. Bohda,...a další a další)- I Vám patří mé velké díky! Těším se na krásný další rok s Vámi!

Co jsme spolu prožili na Maison de Plaisance v roce 2013





28 komentářů:

  1. Nádherné obrázky. Hodně zdraví, štěstí a lásky v novém roce. A velké poděkování i tobě za tvé příspěvky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tobě mnoho zdraví a splněných snů v roce 2014! :-) Krásnou neděli!

      Vymazat
  2. Sandrus,
    tak ted jsi mne dojala..a nepisu koment jen proto,ze jsi mne uvedla jako temer stoprocentni komentujici,,je cas trochu bilancovat a ja ti chci napsat,ze ty jsi byla prvni,koho jsem na blogu navstivila,ale take prvni,koho jsem si zamilovala ..a neni to,ver mi,jen o fotografiich,byt inspirujicich a krasnych,jen o textu,byt o milem a smysluplnem,ale hlavne a to snad predevsim o cloveku.Ale jde to vlastne ruku v ruce..vubec si nedokazi predstavit,ze by takhle krasne bydlel,zil,dekoroval,psal...clovek,ktery neni mily a tak citlivy jako ty.Ty me v blogovem svete provazis od zacatku,i kdyz jsem blog nemela a byla jsi to zase i ty,kdo me popostrcil si zalozit blog a delit se.A kdyz se divam jiz ponekolikate na souhrn tvych fotek,rikam si,jaka je to nadhera a jsem pysna,pysna na to,ze nejen severske blogy moho byt krasne,ale ze i u nas je neco na vyyysoke urovni.Dekuji ti za latku,kterou jsi nastavila a stale nastavujes,bydleni je zivot,vasen a zabava,tak to mam uveveno v popisku na FB a ted se to uplne hodi napsat,vim,ze to vnimas stejne a ja jsem nadsena,ze se budem,byt jen virtualne,stykat na nasich blozich i nadale.
    Ani nevis,jak rychle a automaticky pisu tyhle radky,proste jsem se musela ted a tady vypsat.
    Mam te rada
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Katuško,
      tak toto jsem opravdu nečekala! Tvůj komentář mě opravdu chytil za srdce, jak jsem psala výše- není pro blogera hezčí odměny, než když může své čtenáře těšit a oni se pak rádi vracejí. Já ti komentáře nestíhám oplácet v takové míře, ale tvůj blog samozřejmě stále a moc ráda navštěvuji. Vždy se pobavím, když vidím, kolik máme doma stejných věcí, někdy mám pocit, že snad spolu chodíme nakupovat! ;-D Moc ti za vše děkuji a dodnes jsem moc ráda, že ses k blogování odhadlala a rovněž tak obohatila svět českého blogu o inspirativní a romantické obrázky i své originální názory ! ;-* Krásný rok 2014!

      Vymazat
  3. No páni,Sandri,teď jsi mě tak krásně dojala svým nádherným článkem...a plně souhlasím s Kačkou,dáváš laťku hodně vysoko...tvé příspěvky mám moc ráda...je to pro mě jako balzám :) a to myslím naprosto vážně a vždy se moc těším na další příspěvek.
    Měj se mooooc krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, děkuju! :-) Tvoje stránky také pravidelně navštěvuji a obdivuji fantastické výtvory!!! Tím jsi absolutně jedinečná a moc mě těší a baví, že mezi blogery je někdo tak nadaný jako jsi ty! Krásný rok 2014!

      Vymazat
  4. Sandři, ty jsi poklad :-* Já prostě miluji tvůj blog, miluji tvou sbírku fotografií na weheartit, tvůj styl, to, jaká jsi. Jsi jedna z nejmilejších osůbek v blogovém světě, jakou jsem poznala a já jsem za to nesmírně ráda. Jsi mi nekonečnou inspirací a pokaždé, když se objeví tvůj nový příspěvek, poskočí mi srdce radostí. Děkuji za všechno!
    P.S. Tvůj výběr fotografií za uplynulý rok je nepřekonatelný... dokonalý. Nádherné fotografie!!! Katuška to napsala skvěle - bydlení je život, vášeň a zábava a tvůj blog je dokonalým příkladem ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, to jsi mě moooc potěšila, že jsi nakoukla na weheartit...jsem na tom totálně závislá a pořád si ukládám všemožné inspirativní obrázky, moc mě to baví! :-) Jinak vše, co píšeš je vzájemné, i já se vždy těším na nové příspěvky na tvém krásném blogu a stejně tak tě považuji za jednu z nejmilejších blogových žen! ;-))) :-*

      Vymazat
  5. Sandri, ja si myslím, že predovšetkým veľké ďakujem patrí Tebe za krásne príspevky, nádherné fotografie, ktoré sú plné nežnosti a jemnosti. Ja Tebe ďakujem, že sa môžem sem k Tebe vracať za novým zážitkom a kochať sa všetkým tým, čo pre nás pripravuješ. Vďaka. Andrea

    OdpovědětVymazat
  6. Sandri...mas krasny blog...a ludia sa radi vracaju tam kde je dobre a pekne ;) drzim palce k dalsiemu roku na blogu vela inspiracii a aby si nam tu robila radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Zuzi!!! Teď si uvědomuji, že jsem tě snad jednotlivě nevyjmenovala, ale ty jistě víš, že patříš mezi ty nejmilejší, kterým jsem děkovala! Provázíš mě také téměř od počátku a navíc jsi byla vítězkou mé úplně první giveaway! ;-) Krásný rok 2014!

      Vymazat
  7. a já se těším na 2014 s tebou a tvým blogem:)
    Tak jmneovité poděkování jsem na žádným blogu neviděla.
    Krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, jsem ráda, že tě blog těší a moc děkuji za krásný komentář! Tak brzy zase tady! ;-) ♥

      Vymazat
  8. Teda, teď mi spadla brada! Takové osobní poděkování opravdu chytne za srdce! Moc děkuji já tobě, protože u tvých obrázků se člověk nejednou zasní a pokaždé mě opravdu potěší! Děkuju!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥ Stejně jako chytne za srdce každý tvůj osobní a krásný komentář! ;-)

      Vymazat
  9. Milá Sandro, Tvůj blog je pohlazení na duši a potěcha pro oči ...jsem moc ráda a děkuji,že rozdáváš krásno a necháš nahlédnout do svého království! Přeji nádherný tvořivý, romantický rok 2014! Pa Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Maru, vše nejlepší i tobě a těším se, že budeme v kontaktu i v tomto krásném roce! ;-) ♥

      Vymazat
  10. Pane jo Sandři!!! :)
    Já vůbec nečekala, že mě mezi své čtenáře napíšeš a to, co jsi napsala, mi úplně rozsvítilo oči!! Teď jsi mi tolik zpříjemnila den!! Děkuji Ti!
    Tvůj blog je tolik krásný, ráda na něj chodím, je tu taková pěkná harmonie... prosím, pokračuj takhle i příští rok! Těším se na Tvé další články.
    Ať najdeš lásku, úspěch, zdraví, štěstí v tomto roce! A taky inspiraci :)
    Zdraví,
    Světla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světlo, jakpak bych tě nezahrnula, když jsi věnovala tolik svého času a krásných slov, abys mě potěšila svými komentáři? Tvoje jméno jakoby ztělesňovalo to, co lidem kolem sebe umíš dávat! ♥ Přeji ti jen to nejkrásnější v tomto roce a brzy zase ahoj! ;-)

      Vymazat
  11. Nádhera, sice tolik nekomentuju, ale tenhle blog navštěvuju pravidelně, a když vidím nový příspěvek, mám radost. Vždy je to krásné počtení, které opravdu pohladí po duši a které se málokde najde, a také krásné fotky. Do nového roku taky přeju všechno nej a pro nás co nejvíc článků:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Oli, úplně ti rozumím, já totiž také, bohužel, nestíhám komentovat všechny blogy, které navštěvuji! ;-) Každopádně tento komentář mi od tebe udělal radost a najednou je ten virtuální svět mezi blogerem a čtenářem zase o něco osobnější! ;-) Přeji ti krásný rok 2014 a těším se moc na tvé další návštěvy (i kdyby jen "tiché" ;-)! ♥

      Vymazat
  12. Sandy nádherný příspěvek a fotky jsou absolutně dechberoucí. Bys mohla začít prodávat kalendář svých fotek, jsou takhle spolu neodolatelné.
    Dnes jsem si uvědomila, že vlastně žádný jiný (český ale ani zahraniční) blog nenavštěvuji TAK často jako ten tvůj. Na tvé příspěvky se vyloženě nemůžu předem dočkat, někdy mám i pocit, že jsem na tvém blogu normálně závislá :D
    Určitě je pro tebe tvůj blog pouhým začátkem něčeho vysněného, velkého a dechberoucího. Moc se na tvou budoucnost - ať už zde na blogu, někde dál a hlavně osobně, těším.
    S láskou tvá Nat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty moje...beze slov :-) :-* Děkuju a jsem moc vděčná, že moje sny a plány prožíváš se mnou, The Show must go on! ;-) ♥ ♥ ♥

      Vymazat
  13. Sandro, krásný nový rok i tobě !!!!! Marki

    PS: krásné fotky i fotokalendář !!!

    OdpovědětVymazat
  14. Oh how lovely to get a mention on your blog Sandra, it is always such a pleasure to visit! Maison de Plaisance is a wonderfully feminine place to get a girlie fix of beautiful things! Please keep up the fantastic work!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥