Huš, jarní splíne! :-)

pátek 11. dubna 2014

Poté, co jsem posledních pár dnů trpěla podivným jarním splínem, jsem se ráno rozhodla změnit vše k lepšímu. Skvěle mi k tomu nahrálo i dnešní počasí! Vydala jsem se na procházku na nejbližší farmářské trhy, kde hrála živá hudba, lidé vysedávali s točeným pivem na sluníčku a všechno tak nějak příjemně plynulo...bez stresu, bez plánů, bez očekávání.

Dobré jídlo...to je jistý zvedák nálady, jak jinak! :-) Nakoupila jsem si ve svém oblíbeném Marks & Spencer čerstvé organické potraviny a šla se poohlédnout po nějaké milé knížce, která by mi ještě o něco vylepšila den. Žádná mě zrovna neoslovila, a tak jsem doma popadla Fairytale Easter z produkce Jeanne d´Arc Living, abych se navnadila na blížící se Velikonoce (se slevou 50% nyní můžete koupit na Bella Rose zde).

Když jsem si pochutnávala na večeři, tak mi zapadající slunce nádherně osvětlilo celou kuchyň, a tak jsem pro vás ještě rychle vyfotila pár snímků s osvěžující limonádou z citrónu a bazalky...no a pak to přišlo- špatná nálada byla už zcela tatam! :-) A tak si říkám, jak je krásné, když se člověk nebojí si sám sobě udělat radost...jako by byl sám sobě nejlepším kamarádem- tak by to přeci mělo být každý den, ať už máme splín, nebo ne! :-)











6 komentářů:

  1. Lovely frsh colours in this post, Sandra, great photos.

    OdpovědětVymazat
  2. Sandry,opět kouzelné fotečky...to taky zvedne hned náladu :) ...přeji ti nádherný víkend papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  3. Sandri,
    tvuj rukopis dostal jarni nadech a naramne mu to svedci..jsem rada,ze mame opet neco stejneho..tetokrate brcka a mas pravdu..i ka si kazdy den snazim udelat radustky i kdyz splin nemivam.Uplne jsi me navnadila na domaci limo..mata zacina rust o sto sest a medunka taky,tak na co cekam.
    Uzivej opet nadherne slunecne dny a to nejen o vikendu.
    Mej se krasne
    Kati

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky,já musím říct,že mám radosti hned dvě,které mě nikdy neopouštějí,tak si radost dělat nemusím :-) Drobnosti jsou ale vždy milé,mě stačí krásné růžičky a dobrá hudba nebo krásný jarní post jako u tebe!!! Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
  5. Zase krásný článek!!
    Já mám taky nějaký divný splín... Asi si zítra zajdu na nějaký dlabanec, to se mi určitě hned udělá líp :)
    Světla

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥