Interiér de l´Art 2. část- obchod

neděle 10. srpna 2014

V dnešním pokračování o obchodu Interiér de l´Art bych ráda začala tím, že si právě můžete užít velké výprodeje až do 15.9. Pokud se nemůžete stavit do prodejen Interiér de l´Art osobně, pak lze využít slev i na eshopu. Kamenný obchod v Korunní ulici, z něhož jsou dnešní fotografie, bude k 31.8. uzavřen, ale není třeba zoufat, neboť v Opletalově ulici č. 23 zůstává krásná pobočka i s kavárnou. 

Věřím, že i z fotografií poznáte, jak příjemná atmosféra se prolíná celým prostorem. Jeho kouzlo tkví v tom, že je rozdělen do jakýchsi pokojíčků, a tak plynule přecházíte např. z kuchyně do ložnice. Nejvíce se mi v obchodě líbila mini ložnice téměř u stropu (tu na fotkách také uvidíte). Příjemné tlumené světlo, hudba, voňavé produkty od předních značek, sladěné barvy, měkké textílie, rozmilé vintage pohledy i luxusní nábytek...to vše dotváří skutečně šarmantní atmosféru.

Pojďte se mnou nasát kousek francouzského venkova a dejte mi vědět, zda se Vám třeba podařilo ve výprodeji pořídit nějaký skvost. ;-) Tady je můj top 5 z výprodeje na eshopu: 1, 2, 3, 4, 5.

Krásnou neděli!

Ještě posledních pár týdnů se Korunní ulice může pyšnit takto krásným exteriérem.

Při vstupu do předsíně obchodu.

Jeden z mých nejoblíbenějších pohledů- po schůdcích můžete vystoupat nahoru, kde je mini ložnice s překrásnou francouzskou postelí- jako malá bych tam rozhodně chtěla bydlet! ;-)

Křeslo v předsíni je obložené měkkými polštáři...už se jen uvelebit!

Vintage pohledy za necelých 30 kč udělají radost třeba Vaší babičce, nebo budou skvělou parádou pod magnetem na lednici (tak to dělám já ;-)!

Látkové a dřevěné hračky se mi pro děti líbí nejvíce.

Koutek s čisticími prostředky a koupelnovými doplňky.

Všelijací úklidoví pomocníci v opravdu stylovém balení.

Krásná malá pracovna s antik hodinami, obrazy, zápisníky...

Tohle nádobí bych si tak přála mít ve své kuchyni...naprostý sen!




To by se to válelo! ;-)

Venkovská kuchyň v kombinaci s červenou látkou, čirým sklem a bílým porcelánem.



Tato fotka se mi, bohužel, mírně rozmazala, ale už kvůli té židli jsem Vám ji musela ukázat!

A tady je ten malý pokojíček u stropu, do kterého vystoupáte po dřevěných schodech- dětský sen, no ne? :-)

V "ložnici" je to samé oooch a áááach, protože takových půvabných látek, povlečení, polštářů a přehozů se na jednom místě vidí málokdy. ;-D

To křeslo...mě dos-ta-lo!
Tik tak...Zaskočte si na dobrou kávu a pro nějakou pěknou dekoraci ve slevě, dokud si můžete ještě pobočku v Korunní ulici 101 prohlédnout osobně. Opravdu to stojí za to!

2 komentáře:

  1. Ahoj Sandři!
    Ta kuchyňská skřínka vypadá nádherně! :)
    Zase Tu děkuji za tip.
    Vážně úžasně fotíš :D
    Užívej si léta,
    Světla

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥