Podzimní retro

úterý 7. října 2014

Milovnicím a milovníkům skandinávského stylu asi netřeba dlouze představovat značku Bloomingville, ale kdyby přece jen, tak se jedná o dánskou společnost, která od roku 2002 produkuje skvělé designové doplňky do našich domovů. Mezi moje favority již delší dobu patří jejich retro váha, kterou jsem si  minulý měsíc konečně pořídila (k dispozici zde). A protože váhu nejčastěji používám při pečení, musela být růžová! Z nějakého důvodu mi tato barva s danou činností dává smysl. :-)

Mou kuchyň do té doby zdobila překrásná starožitná váha, u které však chyběla miska a nebyla tak úplně přesná (článek o prastaré krasavici zde). A to víte, přesnost je důležitou ctností každé váhy! ;-) Kromě nového retro kousku se u mě doma také pomalu zabydluje podzim v podobě kaštanů, sezónního ovoce a zeleniny, nových sypaných čajů a květin z podzimních farmářských trhů. A jak je tomu u Vás? Mějte se krásně, brouzdejte ve spadaném listí a jezte dýně! :-)

P.S. Pokud budete mít pár vteřin času, můj blog bude moooc rád, pokud mu dáte hlas, je-li Vaším oblíbencem (odkaz zde / banner v pravém horním rohu).







6 komentářů:

  1. Dala jsem ti hlas, protože si ho jednoznačně zasloužíš.
    A moc krásné fotky, tuhle značku neznám, přestože skandinávský styl miluju...

    OdpovědětVymazat
  2. Sandruško, to je jistá věc, že váha musí být jedině růžová (vůbec si nedovedu představit, jak by chutnaly dortíky a koláčky z nerůžové váhy...ne ne, to bych nejedla). :-)
    Nádherné podzimní poklady máš; už jsem na ně obdivně koukala před pár dny, ale komentář jsem nedala, protože jsem šla "odvolit" na Blogerku. Můj hlas tam pro Tebe je. ♥
    Pa pa, Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá Vivi, ty jsi pro mě life bloggerka č. 1! Však ty to víš...;-) :-*

      Vymazat
  3. Sandři, je nádherná !!!! Mám doma podobnou .... šedou .... krásné fotky i blog, držím palečky v soutěži .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Marki! Zkouším to spíše jen tak pro zajímavost, konkurence je vskutku veliká...;-) Šedá váha musí být nááádherná! Já váhala mezi bílou a růžovou a takhle to dopadlo!

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥