"Baby, it´s cold outside..."

středa 3. prosince 2014

První adventní neděle je za námi, doma se to čím dál více třpytí, světýlka kouzlí příjemný pocit tepla a při pohledu na ozdoby roste pocit radosti, neboť s každým dalším dnem sílí kouzelná atmosféra vánočního času. Na první adventní neděli jsem se vrátila z Barcelony, a přestože jsem nestihla rozsvícení stromu na Staroměstském náměstí, ozdobila jsem si alespoň svůj malý skromný stromeček, který na mém blogu vídáte pravidelně každé Vánoce! :-) Rok co rok přemýšlím, zda si nekoupit pěkný velký strom, ale nakonec vždy zůstanu u toho, že si ho užiji na Vánoce doma s rodinou.

Letos jsem nad stromek pověsila bílý řetěz, který jsem ozdobila cedulkami s andílky, ozdobami a vánoční punčochou od Míši...No a pod stromečkem zaparkovaly dřevěné sáňky, jak jinak! Detailnější fotografie uvidíte na blogu zase příště. :-) Pod stromečkem postupně také začnou přibývat zabalené dárky, které pak odvezu rodině a rozdám přátelům. Na konferenční stolek jsem položila vánoční tác s patinou a něj pak adventní svícen a mísu s ozdobami. Ráda se pak těším pohledem na všechny ty krásné detaily.

P.S. Několik fotografií z cesty do Barcelony najdete na mém Instagramu, budete-li mít náladu se trochu ohřát!

Znáte to...chce to klid a nohy v teple! ;-)

Skleněná mísa na nožce z Ikea slouží v tuto chvíli pro displej oblíbených vánočních ozdob.

Svícínek s jeleny byl za pár korun z Madal Bal a nadělá večer plno parády, protože s pohyblivým plamenem svíčky poskakují i jelínci! :-)

Skleněný andílek byl milým dárečkem od Inge. Už dvakrát mi, chuděrka, spadnul, ale vždycky to nakonec přežil. UF! :-)

Figurkové ozdoby mám nejraději...sovičky jsem pořídila v Marks & Spencer asi před dvěma lety.

Tento adventní svícen z kolekce Ib Laursen je dokonalý svým vnitřním prostorem, který si každý rok můžete vyzdobit jinak...a navíc Vám zůstane napořád, protože neoschne! ;-)

Jelínek ze starší kolekce Marks & Spencer patří mezi mé oblíbence. Závěsné svítící koule jsou z Tchiba a domov mi zdobí celoročně. Stříbřené houby jsem předloni pořídila na Bella Rose.

6 komentářů:

  1. Sandruško,krása jako vždycky...jistě jsi si to v Barceloně užila,aspoň podle fotek,báječně...jsem zvědavá zda jsi odolala Zara home,já bych asi neodolala :))) ...měj se krásně a užívej pohodové předvánoční dny! papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, já tam nakonec nic nekoupila...to víš, že se těžko odolávalo, ale mám už vymyšlené dárky na Vánoce, na které chci mít našetřeno, takže vlastní uspokojení šlo teď stranou! ;-D Jinak byla Barcelona naprosto úžasná! Krásné vánoční dny i tobě!

      Vymazat
  2. Já letos byla na staromáku a teda už asi nikdy víc tam nepojedu v den rozsvěcení. Těch lidííí! brr! Ale zpět ke tvé výzdobě:-) je to zkrátka nádhera, něžnost.. jak jinak:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a teď na Mikuláše to tam taky bude zase mazec! :-) A byla aspoň hezká atmosféra? ;-) Moc děkuji a krásné vánoční dny přeji!

      Vymazat
  3. Sandrus u tebe je vzdy kouzelne..andilek je fakt asi pro stesti kdyz vydrzel a fotka se salkem ma uzasnou atmosferu.Je videt ze si Vanoce opravdu uzivas a strasne se tesim az se jednou rozhodnes mit vetsi stromek...to bude krasa i kdyz uz je i ted.Moc se tesim na dalsi nadhernou dokumentaci tveho vanocniho domova.

    OdpovědětVymazat
  4. Kráááása a vždy s kousekm elegance a hřejivé atmosféry :) Teď čtu o punčošce,jsem moc ráda,že jsi ji využila i letos !!! Ještě jednou děkuji !!!!§

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥