Vanilková královna mého domova- Voluspa

neděle 4. ledna 2015

Byl to první den, kdy nám v Praze začalo sněžit...všechno vypadalo tak kouzelně a já se chtěla kochat tím výhledem na bílé třpytivé vločky s čajem v ruce a posledními kousky cukroví, které v průběhu focení mizely jeden za druhým. Teď se mi po těch vánočních chutích bude zase rok stýskat, ale mohu si je vynahradit alespoň čichovým vjemem! :-) Kdybych si totiž měla vybrat jednu jedinou vůni na světě, která mě potěší při všech příležitostech, byla by to jednoznačně vanilka.

Obzvláště v zimě mi připadá příjemně hřejivá, laskavá, hladivá, ale i afrodiziakální a rozmanitá. Lze si s ní spojit tolik věcí! Ráda si za chladných dnů zapaluji svíčky s kořeněnými teplými podtóny a musím se s Vámi podělit o naprostý skvost...královnu mezi svíčkami! Dlouho  jsem měla za to, že domov nejlépe provoní Yankee a Village Candles, které mám stále v oblibě, avšak Voluspa z obchodu Bella Rose předčila má očekávání.

Pokud jste milovníci kvalitních svíček jako já, tak mé nadšení jistě chápete- hoří totiž dlouho a dlouho, čistě, jsou baleny v nádherných dózách a ta omamná vůně se line domovem ještě dlouho poté, co uhasíte knot. Na dlouhé večery si snad ani neumím představit romantičtější světélkující společnost! :-) A asi ani nemusím dodávat, že mi naprosto učarovala vůně French Bourbon Vanille, v níž se snoubí právě sladkost vanilky s provokativně luxusními tóny francouzského destilátu, a která naprosto dokonale podtrhuje atmosféru v mém domově......škoda, že Vám nemohu dát přičichnout! :-)









12 komentářů:

  1. Ahoj Sandři!! :)
    Kdo by neměl rád vanilku!! Tu vůni taky zbožňuju!
    To cukroví vypadá úžasně.
    Krásně jsi to zase nafotila, máš vážně krásná okna.
    Tak se zatím měj!
    Světla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to asi tak ako ty, sviečky a kvalitný čaj musí byť :)
    m.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný! Svíčky tohoto tvaru s třemi knoty prodávají i v Primarku, ale určitě nevydrží hořet tak dlouho a asi ani takhle nevoní, vyhrává akorát cenou.. ;)

    Krásně nafocené!

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sandruš.Velice milý a voňavý príspevok, úžasné fotky.pozdravujem,jazmínna

    OdpovědětVymazat
  5. Prekrasne fotečky a kochani a zasne detaily Sandrus jako vždy.Od tebe to tak vždy dycha laskou k domovu ze si ani neumim představit jake by to mohlo byt kdybys mela domeček s vysněnou zahradkou...to bych te snad uprosila k navsteve..hihi..jdu hned juknout na svicky.

    OdpovědětVymazat
  6. Svíčky miluju a tohle je krásná inspirace, moc krásně nafoceno!

    OdpovědětVymazat
  7. Design má skvělý a dle toho, jak to popisuješ, bych si taaaak ráda přičichla :* :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sandruško,moc krásně nafocené,tak jako vždy....vanilková svíčka musí vonět úžasně :) ...měj se krásně pááá K.♥

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Sandro, nedávno jsem začala sledovat Váš Instagram a nyní jsem objevila i blog... Je moc krásný, hezky fotíte a budu se těšit na další Vaše příspěvky! Jo, a mimochodem, koukám, že máme stejné hrnečky s korunkou :-) Moc zdravím! Svatava

    OdpovědětVymazat
  10. Ten čajík a pečivo, to mi veľmi pripomína domov :DD
    Bisous z Francie

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥