Z mé koupelny- kosmetika L:A Bruket

neděle 19. dubna 2015

Na svém blogu jsem se již párkrát zmínila, že jsem velkou milovnicí organické kosmetiky. Někomu se fenomén bio produktů může zdát mírně přehnaný, avšak já se snažím myslet na to, že kůže je největším orgánem našeho těla, a tudíž skrz ni můžeme vstřebávat toxiny obsažené v kosmetických přípravcích, které si vědomě vybíráme. V době, kdy jsem se o tuto tématiku začala zajímat, došlo na bližší prozkoumání ingrediencí v běžně prodávané kosmetice a tělových přípravcích- naprostá většina z nich by filtrem nezávadnosti neprošla.

Loni na podzim jsem na našem srazu blogerek dostala překrásnou hnědou lahvičku s dokonale designovou etiketou...byl to můj první tělový olej od L:A Bruket. Před pár lety jsem propadla účinkům a vůním přírodních éterických olejů od Nobilis Tilia, které používám samostatně, nebo si z nich míchám vlastní směsi pro nejrůznější potřeby. V první chvíli, kdy jsem si přivoněla k oleji od L:A Bruket mi bylo jasné, že vítr vane přesně tímto směrem. Kombinace šalvěje, rozmarýnu a levadnule byla skutečným pohlazením pro mou pokožku i nos. Žádné umělé vůně, žádná barviva, žádná chemie...Netrvalo dlouho a má sbírka se ještě o pár nových produktů rozšířila. Dnes bych Vám chtěla ukázat některé z nich.

Tato švédská značka se nechala inspirovat mořskými vlnami, písčitými břehy, opalováním a surfováním. Proto byla vytvořena kolekce ekologické kosmetiky, která ošetří a ochrání pokožku vystavenou slunečním paprskům i mořské soli. Kombinuje ingredience z moře i ze země, a tak si lze vybrat třeba sušenou mořskou řasu do koupele, mýdlo s pemzou,  mátou a tymiánem či plěťové sérum s mrkví a bergamotem...no nezní to přímo jako pohádkový výlet na plachetnici? :-) Produkty od L:A Bruket můžete zakoupit na e-shopu Nordic Day.

P.S. Ráda bych dodala, že se nejedná o placenou recenzi. Všechny produkty jsem si sama zakoupila a jeden dostala darem. 


U produktů L:A Bruket mám vždy pocit, že je důležitý každý detail. A přesto je vše neskutečně jednoduché a čisté.


Peelingové mýdlo s mořskou řasou božsky voní a je krásně zabaleno v papírovém obalu.

Miluji takové detaily jako je ražba loga na mýdle.

Tělový a masážní olej se šalvějí, rozmarýnem a levandulí- nejraději ho používám po cvičení a po večerní sprše.

Vonná levandulová svíčka mi dělá společnost na nočním stolku.

2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥