Blog celý v novém - již tuto neděli!

pondělí 6. července 2015

Moji milí přátelé a čtenáři!

V jednom z nedávných příspěvků jsem se zmiňovala o jakémsi vnitřním přerodu co do stylu a preferencí designu. Tato změna na mě posledních pár měsíců tlačila natolik, že jsem se rozhodla pro velký krok. Blog Maison de Plaisance jsem zakládala v lednu 2011, kdy jsem ještě neměla ponětí o tom, kam se to celé posune. Dnes však vím, že název není pro českého čtenáře tím pravým ořechovým pro svůj nejasný význam a výslovnost...Současně mi již stávající vzhled blogu nepřinášel inspiraci a chuť pro tvoření, a tak zákonitě musel příjít bod zlomu.

Ráda bych proto oznámila velký přerod blogu, který plánuji na tuto neděli, tj. 12.7.2015. Změní se naprosto vše- název blogu, design i barevnost. Jedno však zůstává stejné. Texty i fotografie pro Vás budu i nadále dělat já, a proto doufám, že změnu uvítáte a vstoupíte se mnou do nových dveří, za kterými se skrývají články o bydlení, nákupech, kavárnách, výletech a mnoho dalšího! Mějte proto, prosím, strpení a v neděli se uvidíme v novém!

Vaše Sandy



9 komentářů:

  1. Dobre odpoledne :-)

    Vas blog se me moc libi takovy jaky je.. ale mam rada zmeny, tak se moc tesim na Nedelu :-)

    Zdravim a preji pekny zbytek dne.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den, Agáto!

      To mě velmi těší, že se Vám blog líbí! Moc doufám, že Vás nový vzhled nezklame. Řekla bych, že lépe vystihuje mou osobnost a bude i uživatelsky lépe přehledný. I já Vám přeji krásný zbytek dne! :-)

      Vymazat
  2. Zrovna mám tuhle eskapádu s novým blogem za sebou, kdyžtak se mrkni na www.coolinarka.cz...
    Jsem moc zvědavá na Tvůj! Hezký den! Svatava

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oooo, no tak ten je opravdu luxusní! Líbí se mi strašně moc!!! I tobě krásný den, já se jdu kochat k tobě! :-D

      Vymazat
  3. :-))) snad zvědavost bude naplněna v pozitivním směru!

    OdpovědětVymazat
  4. Blog v novem vypada moc hezky :-) :-) :-) Novy nazev se me take moc libi :-)

    Zdravim a preji pekou nedeli, Agata

    OdpovědětVymazat
  5. hezke a ciste!
    kdo vam prosim vytvarel design?
    dekuji
    eva

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné....elegantní...čisté... skoro až profesionální. Jen nám pravidelným letitým čtenářům bude trochu trvat, než si zvykneme na nový design:) Zajimala by mě jedna technická,protože jsi pokročilá blogerka: V pravém sloupci máš seznam štítků (nazvané jako kategorie) a jak jsi udělala ty položky v horni liště ( přátelé, o mně atd.), aniž by se ti tam aoutomaticky nasoukaly štítky? Díky za odpověď a za sebe si přeju, ať más plno článků:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥