SLIM PASTA + SOUTĚŽ!

úterý 19. dubna 2016

Pokud je někdo labužník tělem i duší tak jako já, těžko se život obejde bez občasných prohřešků. Když mi moje přítelkyně Silvia začala vyprávět o těstovinách, které mají 9 kcal na 100 gramů, moc se mi tomu nechtělo věřit. Tento zázrak je bio, bez lepku, bez přidané soli i cukru, vhodný pro vegany, celiaky, diabetiky a jednuduše pro všechny, kteří se snaží snížit hmotnost, nebo si udržet zdravou váhu, aniž by si museli odpírat tolik oblíbenou přílohu.

Možná právě nevěřícně kroutíte hlavou, a proto uvádím některá fakta. Slim Pasta, jak se tyto těstoviny nazývají, pocházejí z Velké Británie a jejím výrobcem je společnost Eat Water. Jedná se o náhražku běžných těstovin, přičemž obsahují až o 94% méně kalorií. Slim Pasta je přirozeným zdrojem glukomannanu, což je látka usnadňujících redukci váhy. Slim Pasta obsahuje 96% vody a 4% světového unikátu, patentované potraviny Juroat ™. Jedná se o kombinaci ovesné vlákniny a konjakové mouky. Konjak (Zmijovec indický) je tradiční asijská rostlina používaná po staletí zejména v Japonsku a její největší předností je, že vás opravdu zasytí. Přitom se jedná pouze o rozpustnou vlákninu, která projde organismem, pomůže vyčistit střeva a nemá téměř žádné kalorie.

Dnešní fotografie jsem pořídila při tiskové konferenci, která byla pořádána ve vinárně Tempo Allegro u Karlova mostu. Měli jsme možnost ochutnat tři vynikající chody z těstovin Slim Pasta a k nim nechybělo ani vynikající prosecco a víno. Nejvíce jsem si pochutnala na mírně pikantní úpravě asijských nudlí.

SOUTĚŽ

S přítelkyní Silvií Bušniakovou jsme pro čtenáře mého blogu připravily jednoduchou soutěž. Stačí pod článek napsat, na jaký způsob byste tyto těstoviny připravili a přidat svůj email. Tři nejzajímavější odpovědi vyhrávají balíček tří různých druhů těstovin Slim Pasta. Soutěž trvá do neděle 24.4. 2016. To stojí za pokus, no ne? ;-) Držíme palce!

Slim Pasta se nevaří, pouze ji propláchnete ve vodě a ohřejte v mikrovlnce, nebo na pánvi. Má zcela neutrální chuť, díky čemuž ji můžete připravit v nekonečném počtu variací. Výborně  chutná s masem, zeleninou, rybou, nebo různými omáčkami.  Je to také dokonalá alternativa nudlí do polévek a určitě oceníte, že je vždy rychle připravená ke konzumaci, a tedy skvělé i do práce.

Silvia Bušniaková je pořád v akci! Do toho stíhá být báječnou maminkou, organizátorkou akcí a do Čech nám z Británie přivezla Slim Pastu.

Slim Pastu se rozhodla otestovat i nejznámější špičková cvičitelka a majitelka Fitness Clubu, vicemistryně v aerobiku, paní Hanka Kynychová, která tyto těstoviny zařadila i do prodeje ve svém fitness centru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥