MŮJ RELEXAČNÍ KOUTEK

neděle 9. října 2016

V našem obýváku se toho klasicky děje opravdu hodně - návštěvy, práce, jídlo, hudba, filmy...a relax. Absolutní pohoda. Ticho, klid a mír. Možná jenom knížka či časopis...a káva nebo čaj...Tyhle chvíle jsou prostě k nezaplacení. Právě ve chvíli, kdy píšu tento článek slyším na okenním parapetu jen dešťové kapky a jediné, co se v pokoji hýbe, je plamen svíčky...

Nově do relaxačního koutku přibyl můj vysněný bílý marocký taburet (z eshopu www.sedaci-pytle.cz). Vzhledem k tomu, že se v mém domově sem tam promítnou prvky arabského orientu, tak sem taburet zapadnul jako ulitý - mezi krásnou konvičkou od mé tety z Jordánska, vodní dýmkou z Turecka a marockým košem ze slámy, se taburet nádherně vyjímá.

Je z pravé kozí kůže, tudíž má prvních pár dnů po rozbalení své specifické aroma, které časem vymizí (podobně je tomu i u marockých pantoflí). Je to známka toho, že tyto věci jsou vyráběny ručně, poctivě, ekologicky a bez použití chemikálií. Občas ho využívám jako podnožku, jindy na něm sedím a někdy se hodí jako servírovací stolek...jsem do něj blázen! A nemohu se vynadívat na ručně vyšívané vzory, které taburet zdobí...ale už dost povídání. Pojďte se pohodlně usadit, nalijte si horký čaj a nechte chvíli všechno jen tak plynout! ;-)








7 komentářů:

  1. Nádhera! :) Díky za pokochání se tou krásou a relaxační chvilku! :) Pěknou neděli, Peťka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moooc! ;-) Taky přeji krásnou neděli! <3

      Vymazat
    2. Tohle je krasa Sandrusko ❤ Marocky pouf je muj maly sen a bude nejspis pod stromeckem 😉 Nemuzu se rozhodnout mezi stribrnym a bilym,nejradeji bych oba na coz casem stejne dojde 😂 Koutek je dokonaly nema proste chybicku !!!!

      Vymazat
    3. Stříbrný je taky moc krásný...vlastně se mi líbí i klasický kožený a černý. Každý má něco do sebe. :-) Jsem s ním nesmírně spokojená a nejraději na něm vysedávají návštěvy. :-D

      Vymazat
  2. Dobrý den, máte to doma opravdu krásné, srší z toho pohoda a klid. Chtěla bych se Vás zeptat kde jste si pořídila ten kulatý polštář na křesle. Již dlouho z¨takový hledám a vlastní výroba se moc neosvědčila. Předem děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný večer, Alice! Moc děkuji za milý komentář. Polštář jsem kupovala cca před dvěma lety na eshopu www.bellarose.cz a je od značky Chic Antique. Snad se Vám podaří narazit na podobný či stejný. ;-) Přeji pěkné podzimní dny!

      Vymazat
  3. Jé, ten taburet má vážně pěkné prošívání. Bez něj by byl obyčejní, ale s ním je úžasný! Ke mně by se nehodil barevně, ale fakt se mi líbí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥