WESTWING - OCTOBER WISHLIST

čtvrtek 6. října 2016

Vždycky mě moc bavilo sledovat trendy a novinky v oblasti dekoru. Pravidelně prohlížím své oblíbené weby a eshopy, mezi které již nějakou dobu patří i Westwing. Pořád je tu hromada inspirace, protože dekor je prezentován ve stylově sladěných kolekcích a každý den (!) jsou tu zajímavé novinky. Trochu napínavé je, že tyto kampaně jsou časově omezené.

Nelekejte se tedy registrace, kterou tento typ stránek běžně vyžaduje, protože se jedná o cenově výhodné nabídky, a tak nejsou běžně viditelné. Navíc je tu spousta věcí, které nikde jinde nenajdete, a to mě baví asi nejvíc. Možná jste i na mém Instagramu již zahlédli překrásné zápisníky a papírenské potřeby, které jsem si tu v jedné kampaní objednala.

Dnes jsem tu s říjnovým wishlistem. Je to takový můj oblíbený mix věcí z akutálních kolekcí na Westwing...Tak trochu mramorový, trochu růžový, trochu něžný, trochu LED a trochu voňavý. Snad se vám bude líbit. Já už tu pomalu začínám vybírat vánoční dárky, jupí! :-)

1. LED obraz, 2. Bílé svíčky Richard s vůní bavlny, 3. Taška na víno Celebrate, 4. Mramorové hodiny, 5. PVC předložka, 6. Zapékací mísa, 7. Bílé polštáře, 8. Růžový svícen,
9. Luxusní svíčka s poklopem



2 komentáře:

  1. Dobrý den, moc hezký list. Kde se dají koupit ty obkladačky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den! Jedná se o PVC předložku, která je vhodná např. do kuchyně, do chodby, do koupelny...;-) Odkaz: https://www.westwing.cz/PVC-p-edlo-ka-Eveline-100-x-50-x-0-25-cm-496811.html?c=kampan-prakticke-pvc-predlozky1

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥