Do čeho jsem se zamilovala

středa 20. června 2012

Ráda bych se dnes s Vámi podělila o své nové lásky. Naprosto jsem propadla úchvatné francouzské kosmetice Amélie et Mélanie (kolekce zn. Lothantique) a také jsem si domů z obchůdku Flowers & Living odnesla roztomilou závěsnou dekoraci ve stylu Shabby Chic, která se krásně vyjímá na okně v mé ložnici.

Virtuálně je jen velmi těžké Vám přiblížit, jak nádherně doplňky z kolekce Amélie et Mélanie voní, ale dalo by se to přirovnat k právě vypranému prádlu, které pověsíte na čerstvý vzduch za teplého slunečného dne...jedná se luxusní francouzské přípravky z Provence, které jsou vyrobeny z přírodních složek a samozřejmě nestestují na zvířatech. Tyto něžné, jemné a elegantní vůně jsou vhodné pro Vás i pro Váš byt.

Ráda se s různými vůněmi sžívám do chvíle, než si vyberu tu pravou a jedinou....Výhodou této kosmetiky je, že se vůně nijak vzájemně neruší, ale naopak se doplňují. Využíváním jedné vůně ale samozřejmě posílíte její účinek.

Co jsem si z kolekce vybrala:
  • Parfém Que de l´Amour (pro mne naprostá jednička, vydrží celý den a pokaždé, když na sobě vůni ucítím, mám úsměv na tváři).
  • Vůně na polštáře a závěsy Princesse Chiffons (luxusní vůně, kterou si každé ráno nastříkám na ustlanou postel a do které miluji ulehat každý večer).
  • Difuzér Linge Blanc (velká lahev, vydrží několik měsíců, jemně provoní celý pokoj čistou, něžnou a svěží vůní, umístila jsem ho záměrně do chodby ke vchodovým dveřím, kde mě vítá pokaždé, když vejdu a loučí se, když odcházím...ihned si s ní asociuji domov).
  • Mýdélko Linge Blanc (hezčí vůni do prádla a zásuvek opravdu neznám a neodolá jí ani nikdo z mých přítelkyň :-)































7 komentářů:

  1. Sandří to ti je zas taková krása!!!Vždycky nám ukážeš něco zajímavého a jetě to umíš tak překrásně nafotit!Mám ráda,když dům "voní",vždy kupuji i čistící prostředky s vůní,vůni do vysavače-luxuji každý den-děti:-)))Vonný difuzér a vonné sáčky,vonné svíčky...Tuhle kosmetiku ještě neznám...Také se mi moc líbí závěsná dekorace-je tak kouzelná!!!Máte ji i v eshopu?Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem jukla do obchůdku,že ji tam máte:-)Je tak překrásná,že si jí musím objednat,moc ti děkuji za tip a přeji ti krásný den!!!Michaela

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotečky .... vůni Amélie a Melánie znám poměrně dlouho... úžasný je sprchový gel a olejíček, vonná svíce a také pokojový spray ... a voňavý zápisníček! Mám je v oblibě pro jejich jemnou nevtíravou vůni...
    Přeji nádherné dny ... a těším se na další virtuální setkávání! Maru

    OdpovědětVymazat
  4. Krasny jiz slunecny den Sandři,
    tak toto je opat nadherny a hlavne ispirujici prispevek.
    Ihned jsem koukla do Vaseho obchudku a mela sto chuti hned objednat,ale bohuzel jsem se opet rousoupla v BR,objednala jsem si casak Jeanne,shabby destniky,bilou budku a olejicek s mydylkem...atd a k tomu vecicky na dovcu,takze ted si objednam asi jen ten nadherny sperk a neodolam vuni na polstar,uz jsem ji obdivovala v minulem prispevku,tak jsem rada,ze vse mate v eshopu.Jinak ja miluji kosmetiku L OOCITANE,ta je hodne podobna,take pochazi z Provans,ale vuni na zavesy jsem tam neobjevila.Moc dekuji za inspiraci,naaaaadherne fotky.
    Katka

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná kozmetika už na pohľad a čo potom, keď sa k nej privonia. Andrea

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sandruško,
    ajéje další zamilovanej člověk:)) Jsem moc ráda, že jsi také propadla kouzlu této kosmetiky. Chystám se do obchůdku za 14 dní zajít, to zas bude pálka, viď? :D
    Moc hezké fotečky!
    papa Vladík

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné fotečky a obchúdek mám také moc ráda.krásný nový rok ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥