Nové skrýše na důležitosti...:-)

pátek 20. července 2012

Krabičky, dózičky, pytlíčky, kapsičky...zbožňuji tajné skrýše, do kterých ukládáme vzpomínky a milované předměty. Když jsou takové krabičky navíc s krajkou, nebo stříbřené, moje srdce plesá a peněženka se třese :-) Pořídila jsem si dvě nádherné antik krabičky na psací stůl do kuchyně. Ve věstší mám uložené látkové ubrousky a v menší na fotkách plavou kvítky ve vodě, ale ve skutečnosti v ní jsou čajové svíčky. Jejich využití je dost možná provizorní, protože tuze ráda obměňuji využití předmětů podle různých příležitostí.

Na fotkách také uvidíte mou novou peněženku, která se mi skvěle hodí ke slaměné tašce z Orsay a k šále z Ann Christine. I peněženka je zakoupena v butiku Ann Christine, kam chodím moc ráda. Pokud jste z Prahy, najdete tento obchod v Palladiu...peněženky tam byly ještě poslední dvě, když jsem se tam začátkem týdne stavila okouknout slevy ;-) Šála i peněženka stály okolo 200 Kč. Mají právě ve slevě i podobnou slaměnou tašku a šálek tam bylo ještě dost, takže pokud máte chuť si udělat radost, vřele návštěvu tohoto butiku doporučuji ;-)















11 komentářů:

  1. Sandri, opäť si skvele vybrala nádherné kúsky. Peňaženka je perfektná, čipkovanú som ešte nikde nevidela.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezky vecer Sandri,no ta stribtna doza je nadherna,sice uz nekdy nevim,kam ty krasne vecicky umistit a to mame dost velky dum,ale kdyz vsechny veci jsou krasne a ja se nemohu niceho zbavit.Penezenka je zajimava a do Paladia se opet chystam,byla jsem tam nedavno na nakupech s mamkou a sestrou,tak se zkusim v tomto obchudku stavit.Penezenek mam sice hafo,nejkrasnejsi posledni ulovek od Guess,no sice to neni romanticky styl,ale zensky je dost,takze novou koupi neplanuji,ale nikdy nerikej nikdy.

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne krasne...aj mne sa ta penazenka paci :) pozerala som aj predchadzajuce fotky...uzasne...aj vylet :) mamina a jej panstvo..na tom som sa pobavila...xixi, prajem krasny vikend

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Sandra,všetky tie tvoje veci a vecičky sú tak romantické,až mi zrak prechádza. Máš dobrý vkus a vieš, čo chceš! Nádhera! Potešila som sa. Aj zrkadlá v minulom príspevku ma očarili.
    Želám ti krásne letné dni.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne predmety, ale peňaženka ma dostala. Krása. Andrea

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Sandruško, nechtěla bych být tvou peněženkou i když bych byla tak krásná :))))) Moc se mi líbí taky ta stříbrná krabičky se zaoblenými rohy! ta je skvostná asi jí budu taky potřebovat:)
    Krásné fotky jako vždy!
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Sandro,moc krásné věcičky a ta peněženka je ůžasná.
    Jiřina

    OdpovědětVymazat
  8. Sandruško, ty dokážeš na mou romantickou "srdeční notu" hrát jako málokdo! Každá tvoje fotka má v sobě takové kouzlo a něhu! Krabičky jsou okouzlující. Já jsem na tom s láskou ke skrýším, krabičkám a pokladům stejně. Mám jich doma tolik, že bych je mohla prodat a slušně si vydělat. :-) Ale kdepak, neprodám žádnou. Vždyť to znáš...jsou věci, které si člověk hýčká a těší se s nimi, kdykoliv má jen trošku času a náladu; jsou to ty naše krásné, roztomilé cennosti, které dělají hezčí domov, den a tím pádem i život. Užívám si krajkové opojení s tebou! ;-)
    P.S: Dozvěděla jsem se tu u tebe, že končí e-shop patchworkharmony.co.uk, což mě moc mrzí. Vždycky jsem tam pořizovala dárky k Vánocům. Ale jak se říká "král je mrtev, ať žije král", a tak je to i s e-shopy ;-). Výprodej tam určitě využiju, dokud je čas.
    Papa. Vivi

    OdpovědětVymazat
  9. Ach můj bože! Ta peněženka! Srdce mi plesá, jako nikdy předtím! Podobnou sháním už nějaký ten čas a nikde jsem ji nemohla najít :(. Škoda, že Ann Christine není u nás a že do Prahy se během prázdnin asi nedostanu. Asi ti budu muset tiše závidět ;).

    OdpovědětVymazat
  10. Ta krajková kabelka s pěněženkou je překrásná-skvěle ladí!Tvé fotečky na mě tentokrát dýchly něčím zvláštním-takovou jakoby jemnou něhou,kouzlem starých časů,nevím proč,ale i vůní šeříků a dokonalou ženskostí!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Ta peněženka je dokonalá,mám pocit, že budu muset navštívit Palladium :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥