Shabby High Summer

neděle 5. srpna 2012

Krásnou neděli všem!

Včera navečer mě chytla tvořivá, a tak jsem tu s novou kolekcí "Shabby High Summer". V mém obchůdku Bijoux de Plaisance můžete nahlédnout na podrobnosti i doplňující fotografie ke všem výrobkům. Měla jsem spoustu nápadů, které jsem již nestihla včera realizovat, a tak se do nich pravděpodovně pustím ještě dnes.

Design všech náušniček je originální a jedinečný. Rustikální dárkové štítky se proměnily v dokonale romantické Shabby Chic náušničky, elegantní broušené čiré korálky jsou jako stvořené pro viktoriánský elegantní styl a v neposlední řadě jsou rozkošné vintage naúšničky s krajkou a tylová brož ve tvaru mašličky s růžovou kamejí.

Pro tuto kolekci jsou specifické mašličky, jednoduchost a ženskost...Každý šperk by měl vyvolat pocit, jakoby se Vás dotkl paprsek zapadajícího slunce, jakobyste se dívaly do průzračné studánky za horkého dne, anebo sbíraly luční kvítí někde u lesa.








10 komentářů:

  1. Sandruško tleskám,kolekce je nádherná-charekterizuje ženskost a řekla bych,že z každé ženy udělá tu pravdou dámu!!Evokuje ve mě vzpomínku na staré časy-takže se ti maximálně povedla!Už se těším na další kousky,počkám s platbou ještě na zbytek ju,kdyby mi něco padlo do oka:-)
    Také se mi líbí,že jsi nové náušničky vložila na blog,ráda bych,kdyby jsi to tak dělala pokaždé-já aspoň hned budu vědět,že máš v obchůdku novinky!Přeji ti krásnou slunečnou neděli a spoustu takových úžasných kreativních nápadů!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Míšo, já už někdy v minulosti sem tam něco vkládala a teď jsem dlouho neměla na výrobu bižu čas, až včera...tak jsem moc ráda, že se líbí a slibuju, že příště novinky zase vložím ;-)

      Vymazat
  2. Sandro, jsou nádherné. Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. Ano,Misa ma pravdu,tim,ue vlozis sve vyrobky na blog,tak tim nas upozornis...holky,ty musite mit...Je to moc zajimava kolekce a urcite az me pisnes mail a ja ti poslu penizky,tak po obdrzeni nausnicek priste zas nejake objednam.Jsem rada,ze jsi zase vlozila dalsi prispevek,ty prodlevy,to nebylo nic pro me,stale jsem k tobe jukala a zklamana odchazela pryc,takze ted jsem spokojena.Take preji krasnou slunecnou nedeli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kači, v létě vždycky blog trochu vázne, protože je plno jiných věcí k dělání ;-) A pak taky před Vánoci to nebývá úplně frmol, protože jsem ráda, že stíhám to, co skutečně potřebuji, ale jinak se opravdu vynasnažím to tu nezanedbávat, obzvlášť když vím, že se sem čtenářky opravdu vracejí- to mi dává velkou chuť a motivaci. Mailík pošlu a samozřejmě ti kdykoliv schovám stranou, co se ti bude líbit. Pa

      Vymazat
  4. Milá Sandři, náušničky jsou skutečně tak nádherné a jemné. Moc se mi líbí, co jsi dokázala vytvořit s pomocí mašliček :-)
    Krásnou neděli, Alča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, děkuji mockrát, já mašličky při tvoření miluji...dodají každému šperku něco velmi zvláštního a něžného...bez mašličkyje to vždycky hezké, ale s mašličkou je to teprv to správné shabby ;-)

      Vymazat
    2. Ahoj Sandři, krásné šperky! Nevím, nevím, které náušničky bych si raději vybrala, nádherné jsou všechny!

      Vymazat
  5. No páni, kde bereš ty nápady, Sandruško? Představ si, že asi před dvěma měsíci jsem si NAŽIVO prohlížela jedny tvoje náušničky. Koupila si je od tebe moje kamarádka a poslušně hlásím, že jsou překrásný a ona z nich byla nadšená! Šikovná jsi moc moc!
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥