Když baví, líbí se a chutná! :-)

pátek 28. června 2013

Dobré pití, dobré jídlo, čerstvé květiny, vůně a radost z požitku...Tak si říkám, jak je úžasné, kolik máme v dnešním životě možností a voleb...Ve své milované kavárně Costa Coffee jsem zrovna nedávno objevila rozkošnou limonádu, které jsem nemohla odolat...a tak jsem začala přemýšlet nad tím, že dnes mohu jít do obchodu a vybrat si produkt i proto, jak krásně vypadá...a ne pouze proto, že jiná možnost prostě není. :-)

Jako ročník 1986 jsem už naštěstí moc omezení v tomto směru nezažila, ale popravdě si už ani nechci představit, jaké to muselo být, mít stejné šaty, nábytek a nádobí jako všichni ostatní široko daleko...Člověk nemohl mít radost z žádné originální kořisti, ne? :-) Je přeci tak úžasné moct si pořídit věci, které nás nějak komunikují, které v nás probouzejí kreativitu, vyjadřují naši osobitost i vkus. Pokud jde navíc o jídlo, které je v krásném balení a dobře chutná, má z toho člověk dvojnásobný požitek, co říkáte? ;-)


















Nigella Lawson´s Living Kitchen

Pokud milujete vaření a všechno kolem něj, jistě vám neunikla světoznámá kuchařka a krásná dáma- Nigella Lawson. Proslavila se fenomenální kuchyní, která je rychlá, na oko krásná a vhodná i při každodenním shonu (doporučuji shlédnout její videa na youtube.com). Krom jejích fantastických specialit navrhla i kolekci kuchyňských potřeb, které osloví ty, kteří milují jednoduchý a elegantní styl doplněný o praktičnost a krásný design.

U nás jsou k sehnání především její kuchařky, ale pokud byste rádi něco z kolekce kuchyňských doplňků, budete muset zapátrat na anglických eshopech. Od první chvíle, kdy jsem na internetu spatřila set krémového smaltovaného náčiní, věděla jsem, že musí být moje...a tak se mi konečně poštěstilo sehnat kompletní sadu a nechat si ji zaslat sem do Česka, huráááá! :-)

Webové stránky: http://www.nigella.com/








15 komentářů:

  1. so lovely! :)

    xoxo,
    rae
    http://raellarina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Sandruska,to je opat nadherna podivana u teba :) a ten set od Nigelly prudko zavidim :) samozrejme v tom najlepsom ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Sandra.Máš krásny blog,rada sem chodím a obdivujem tvoj krásny bytík.Všetko máš krásne naaranžované.A to smaltováné náradíčko od Nigelly Lawson nemá chybu!!!Maj pekný víkend:)(dovolila som si tykať)

    OdpovědětVymazat
  4. Sandri,ani nevíš jak se vždy těším na tvůj nový příspěvek...fotečky růží jsou nádherné,a čím jsi mi vyrazila téměř dech je to smaltové nádobí...to by bylo něco do kuchyně...měj se moc krásně a užij si pohodový začátek prázdnin papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  5. *Sandri jsem popleta :-) né smaltové nádobí ale náčiní :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mila Sandro,
    Food styling dela sve a ten tvuj se mnou dneska poradne zatocil.Jeste ze se zdrovinka chystam na velky nakup, mam pocit, ze koupim cekej obchodak diky tobe :-D
    Pa Vladik

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé Sandři, pokochala jsem se, oči i duši. Mám to naprosto stejně, jsem lovec a díky tomu jsem zjistila, že jsme u nás stejně ochuzeni o spoustu krás, které si díky on-line objednání naštěstí můžu dopřát;-). Krása!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Sandro!!
    Dnešním příspěvkem si mne ohromila, škoda, že nejsou častější.
    Na to jídlo mám pořádnou chuť, vypadá fantasticky.
    No a to nádobí - nedělej si legraci!! :)
    To MUSÍM mít!! Jdu obědnávat, cena necena.
    Děkuji za inspiraci.
    Světla

    OdpovědětVymazat
  9. Sandrus,miluji tyto tvoje prispevky na letni tema mixle s nejakym dobrym letnim pokrmem vytvorenym tebou.Dycha z toho takova lehkost a to nemluvim o tom,jak bych si vse dala,vcetne toho uzasneho piti v krasne sklence.Moc se me libi,jak ti neni jedno co jis,jsi i timto pro mne inspirace.
    Jen by me zajimalo,co to mas na chlebicku.
    Kvetiny jsou prekrasne,ai nedycham.
    A na nadobi se musim hned juknot,je dokonale.
    Diky moc za pokochani,prosim,prijd brzy.
    Katka

    OdpovědětVymazat
  10. to je nadhera takyto styl - to ked mas takto nadherne zariadeny cely domcek - juj krasa... :D

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherná smaltovaná sada i fotečky na odkaz ráda kouknu :-)
    Krásné letní dni Sandro !

    OdpovědětVymazat
  12. Nigella's utensils look right at home in your kitchen! Have a look for the Belvoir drink in ginger as well, it's delicious!

    OdpovědětVymazat
  13. To je pastva pro oči...objednávala jste tady?? http://www.uniqueandunity.co.uk/nigella-lawsons-living-kitchen/nigella-utensils-set-of-6.html
    anebo to někdo prodává i v ČR? Díky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥