Při předvánoční náladě

sobota 23. listopadu 2013

Za týden je tu první advent a musím se přiznat, že letos na mě vánoční nálada sedla velmi brzy...Nemohu se dočkat, až napadne první sníh, až se půjdu projít na vánoční trhy, až budu s přáteli vychutnávat teplý svařák a vybírat slaďoučké kaštany z kornoutu...

Miluji, když sněží a lidem se třpytí ve vlasech vločky. Miluji pocit, kdy z mrazivého počasí vejdu do teplé kavárny a ruce si ohřeju o šálek s horkou čokoládou nebo čajem...Na nadcházejícím období se dá najít tolik krásných věcí a i když na některé z nás může sednout trochu pochmurná nálada z nedostatku denního světla, jsou maličkosti, které nejsou v žádném období právě tak krásné jako třeba rozzářená svíčka, aroma šišek a jehličnatých větviček, oblíbený film pod dekou, vůně pečení, nebo blikající světýlka v oknech našich domovů..:-)

V dnešním příspěvku uvidíte pár fotek s aranžmá z větviček, které jsem si nasbírala v lese. Přes víkend jsem si našla chvilku na to, abych si nachystala vánoční přání, která budu odesílat všem milým lidem, na které často myslívám. Při této krásné činnosti jsem popíjela báječný vánoční čaj z Dánska a představovala si, jak tato přání snad alespoň na chviličku rozzáří úsměv na tváři mých blízkých. Kásný víkend všem!





















18 komentářů:

  1. Moc pěkně napsané! Krásná výzdoba, já už pomalu také začínám zdobit, dekorovat. Na vánoce se těším jako malá:)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasim s Luci,krasne jsi to Sandri napsala a je uzasne,jak obycejne vetvicky dodaji to prave kouzlo,ten nadech nadchazejiciho casu adventniho a ja jsem moc rada,ze ho budu travit i u tveych vanocnich prispevku,mas to doma taaaak utulne,krasa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Katuško, já se zase těším na ty tvé! Nikdy mě nebaví blogy právě tak moc jako v předvánočním čase- tolik krásné inspirace, třpytu a dobrot! :-)

      Vymazat
  3. What a lovely post - I can smell the cinnamon and pine!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much darling!!! Your comments always make me smile. Thank you for all the support you´ve been giving me all the time! Have a lovely day and stop by soon again! ;-)

      Vymazat
  4. Nádherné fotky, miluju svíčky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám radost, že se fotky líbí a přeji krásnou neděli!!! :-)

      Vymazat
  5. Milá Sandry,co dodat...je to prostě nádhera...předvánoční čas taky zbožňuji,ale letos jsem se zdobením trošku pozadu...ale moc se na to těším...opatruj se papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Klárko, kdepak, pozadu nejsi, ještě je minimálně týden čas začít s adventním dekorem! ;-) Moc se těším, jak to budeš mít doma krásné a co pěkného jsi zase vytvořila, určitě nakouknu!

      Vymazat
  6. ach to je krása,!!!
    Jsme zvědavá na tvůj vánoční stromeček:)
    To bude skvost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, s vánočním stromečkem to u mě úplná hitparáda není, protože jezdím na Vánoce za rodinou, a tak doma mám jen takový maličký umělý pro radost...jednou se moc těším, až budu slavit Vánoce se svým mužem a dětmi, to si zdobení stromku opravdu vychutnám! ;-) Zatím si zdobím ten malý a dělá mi radost i tak! ;-)

      Vymazat
  7. Sandři vypadá to krásně ten lehký dotek Vánoc a přírody, taky se těším♥ Hezkou neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Šárko, moc mě těší, že se ti příspěvek líbí...taky už mám choutky psát Ježiškovi jako ty, haha! :-D Určitě někdy brzy svůj virtuální "dopis" taky zveřejním...tak co kdyby, že jo! :-D Krásnou neděli!

      Vymazat
  8. Very pretty! I love the touches of Christmas.

    Carolyn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much Carolyn, have a lovely day! Hope to see you back here soon! ;-)

      Vymazat
  9. Sandri, Tvoje krásne fotečky mi vždy vyčaria úsmev na tvári. Máš veľký cit pre krásu a detail, a Tvoj styling je úžasný! Musím sa priznať, že aj mňa tento rok vianočná nálada pochytila skoro: vianočné ozdoby nakupujem už od začiatku novembra, vyrobila som si dva adventné vence a už sa teším ako na nich s rodinou budeme zapaľovať prvú sviečku, a aj vianočný stromček asi tento rok ozdobím oveľa skôr ako je zvykom :)
    Už sa teším na ďalšie vianočné detaily z Tvojho bytu!

    Prajem Ti krásny deň!

    Ivana

    Macarons and Pearls

    OdpovědětVymazat
  10. Sandri ahoj,
    keďže milujem vtáčiky, aj tvoj u mňa zabodoval. Je nádherný. Aj ja mám rada taký druh šálky - nízky a širší -tiež rada pijem z nej čaj. Dnes som zdobila i ja. Mám rada túto úžasnú atmosféru - celý december.
    Pozdravujem ťa.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥