❅ Když si tak poletuje sníh ❅

sobota 7. prosince 2013

Dnes ráno jsem se vzbudila a z okna uviděla první napadlý sníh! Nebylo ho mnoho, jen co je pravda, ale radost jsem měla jako malá holka. Pořádně jsem si zatopila v přes noc vychladlé kuchyni a jala se tvořit další adventní dekor, i přes můj nekončící kašel. Zbožňuji Vánoce ve Frenc-Nordic stylu a aranžmá takového rázu mě doma těší dvojnásob. Kolem velkých válcových svíček jsem uvázala krajky, z nichž ta na šedé svíčce ke mě loni doputovala až z Austrálie. Jedná se o starožtiný kousek, který mi poslala úžasná Melanie (její kouzelný blog zde).

K šedé svíčce jsem připevnila medailonek a archandělem Michaelem a k bíle embém Jeanne d´Arc Living. Pak už stačilo přidat přírodní větvičku a šišky a něžný vánoční koutek byl na světě. Takto zdobené svíčky je samozřejmě třeba hlídat o to pečlivěji. Jsou sice kvalitní a báječné v tom, že hoří dovnitř, ale kraječky vždy v jisté fázi zmenšování svíčky odstraním. ;-) Vyndala jsem také další ze svých ozdobiček, které rozmisťuji po bytě postupně, abych si to těšení hezky stupňovala až do Štědrého dne. :-)

Doufám, že si krásně užíváte čas před druhou adventní nedělí a budu se těšit zase brzy!

















3 komentáře:

  1. pozdravujem Sandruš.nádherné dekorácie a ozdoby máš,skutočne úžasné.vďaka za milé obrázky.pa,jazmínna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Jazmínno ;-) Mám radost, že se ti fotky líbí...jsou to netradičně pojaté Vánoce...červeno-zelenou kombinaci preferuji u ostatních doma a u sebe si užívám French-Nordic, který je založen na jemnosti, jednoduchosti a romantice. ;-)

      Vymazat
  2. Such a great idea to add lace as a feminine touch to candles - love it!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥