PERFUMED PRAGUE

středa 12. října 2016

Mezi pražskými obchody přibyl jeden skutečný skvost. Pefumed Prague je studio vůní, kde si můžete namíchat svůj vlastní parfém...ano, čtete správně! :-) Tento unikátní projekt otevřel v ulici Karolíny Světlé 20 Borys se svou snoubenkou Olgou, která studovala výrobu parfémů ve Francii. Borys a Olga jsou z Polska a v Praze jsou teprve krátce. Mají spoustu úžasných plánů a povídat si s nimi je skutečná radost. Přímo z nich čiší nadšení pro věc, optimismus a pokora. Navíc se vše odehrává v opravdu příjemném prostředí, které si majitelé celé sami navrhli a vymazlili do posledního detailu. Tento pátek se tu bude konat otevírací párty a co nevidět bude na světě i nový web!

Myslím, že mít svůj vlastní parfém je prostě sen! :-) Nikdo nebude mít stejný a nikde se běžně neprodává, jupí! Dokonce mu můžete dát název a po parádním zážitku si odnesete skleněnou lahvičku se svou jedinečnou vůní, která vydrží neskutečně dlouho (cítím ji na zápěstí i po sprše již druhý den v kuse :-). Jednotlivé přísady si postupně volíte od základu, přes srdce až po hlavu. Jedná se samozřejmě o luxusní ingredience, které byly dermatologicky testovány. Na stole si z výběru lahviček dáváte stranou ty, které jsou vašemu nosu nejmilejší a podle libosti pak kapátkem esence kombinujete. Olga a Borys mají vše pod dohledem, a tak se nemusíte bát, že by se parfém nepovedl - špetka toho, kapka tamtoho a zázrak je na světě!

Borys nám akci zpříjemňoval doléváním výtečného vína, zatímco Olga se zkušeně starala o správný poměr všech esencí tak, aby vyhovovaly našemu vkusu. Vybrat si můžete ze tří velikostí parfémových lahviček a k dispozici jsou i dárkové poukazy (ideální věc, pokud nechcete letos své blízké na Vánoce obdarovávat běžně dostupnými vůněmi - a cenově to vychází stejně!). Myslím, že odteď můj repertoár parfémů a toaletních vod už nikdy nebude jako dřív (podařilo se mi totiž namíchat něco opravdu božského s názvem Sunday´s Pleasures ;-).











4 komentáře:

  1. Překrásné fotky, interiér a fantastický nápad na obchůdek! Vypadá to božsky, už díky článku plánuju, jak se tam při příští návštěvě Prahy podívááám <3 Nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude se ti to moc líbit! Nezapomenutelný zážitek. ;-) <3

      Vymazat
  2. Tak to je bajecny napad, originalni. Nadherny je i samotny interier, verim, ze se tam clovek bude citit uzasne. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak...bylo to nezapomenutelné a jedinečné! :-) Takové krásné a hlavně originální podniky mě nesmírně baví a inspirují! ♥

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥