Trend houpacího křesla tak trochu jinak? To je CHILLO!

čtvrtek 6. prosince 2018


Pamatuji si z dětství tu chvíli, kdy babička s dědou vyndali na zahradu houpací síť a my se s bratranci handrkovali, kdo se bude houpat první. :-) Byla to taková malá atrakce a tehdy mě ani nenapadlo, že jednoho dne by bylo možné tento pocit zažít i doma. Houpací křeslo musí zbožňovat asi každé dítě, ale co víc...umím si dost dobře představit, že i v tom nejnabručenějším dospělákovi se při usazení do houpačky probudí radost, protože mu připomene bezstarostný dětský svět plný her a fantazie.

Dnes si můžeme ten luxus houpání dopřát, i když jsme už dávno velcí a ještě navíc budeme mít doma trendy kousek, kterému neodolá žádná návštěva (vsaďte se! ;-). Poslední dobou se mnohem více zabýváme nejen designem a pohodlím, ale také sledujeme, z čeho jsou věci, které kupujeme vyrobeny, zda jsou bezpečné a dlouhodbě udržitelné. Minimalisté navíc jistě ocení kousky nábytku, které jsou tak trochu dva v jednom. Závěsné houpací křeslo CHILLO od Tamarki je parádním relaxačním doplňkem pro milovníky vlastního klidu, Hygge a vůbec veškeré domácí pohody. No řekněte sami - co byste v takovém křesle nejraději dělali? Houpali se, spali, pracovali, jen tak si lebeděli s knížkou nebo dováděli s ratolestmi? :-)

Při brouzdání na Bonami.cz a Biano.cz jsem si trochu pohrála s doplňky a vytvořila malou inspirační koláž dekorací, které bych s křeslem sladila...Se zimou na mě nějak padla taková semišová a tlumená nálada, a tak bych se nejraději chumlala do textílií v kouřově zelených, švestkových a šedých odstínech. Samozřejmostí je spousta svíček a světýlek, teplý čaj a hlavně...pohodlné sezenííí! ;-)
     

MOOD BOARD


1. TAMARKI - Závěsné houpací křeslo CHILLO - Závěsné CHILLO křeslo je snadné na údržbu i na instalaci. Je vyrobeno z kvalitního bavněného plátna, kůže a bukového dřeva, takže skvěle drží tvar narozdíl od houpacích sítí, u kterých si člověk občas musí hlídat balanc. ;-)

2. BONAMI - Termolahev Asobu Diva Cup - co mít v zimě po ruce lepšího než teplý čaj či kávu...Tato termoska udrží nápoje dlouho teplé a je ideální na cesty, do práce nebo do auta.

3. BONAMI- Odkládací stolek Mauro Ferretti - Originální stolek se zlatými detaily působí urbanisticky i glamour současně...je to zkrátka nádherný kousek, který doma jen tak někdo nemá.

4. BONAMI - Šedá ovčí kožešina - Kožešina do interiéru vnáší pocit hřejivosti, ale i dokonalé moderny. Bude krásná všude tam, kde má komfort své nezastupitelné místo.

5. BONAMI - Lucerna House Nordic - kouřově zelená lucerna ve skandinávském stylu je nadčasová a se zapálenou svíčkou vmžiku vykouzlí příjemnou atmosféru.

6. BONAMI - Dekorativní žebřík - dekorativní žebříky mě baví a už dobu zvažuji, že bych nějaký pořídila, protože se skvěle hodí na zavěšení plédů, luceren, světýlek, květin a zkrátka všeho, co vás napadne.

7. BIANO - Stylový pléd - šedý vlněný pléd je sázkou na jistotu. Hodí se do každého interiéru a zaručí maximální pocit pohody.

8. BIANO - Pletený puf - skvěle se využije pro návštěvy i jako podnožka a děti pufy přímo zbožňují. :-)

9. BIANO - Světelný řetěz - kdo by nemiloval příjemné intimní osvětlení. Lampionky jsou super dekorací po celý rok!

10. BIANO - Sametový povlak na polštář - elegantní švestkový polštář přímo svádí k odpočinku a křeslu dodá luxusní půvab.

11. BIANO - Obrázek Toucan - v každém domově by mělo být něco odhlehčujícího a úsměvného a tato ilustrace od Rifle Paper Co. hned dodá lepší náladu. ;-)

INSPIRACE



VIDEO


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥