Když se z loučení stane sloučení ♥

čtvrtek 6. června 2019

S koncem je vždy spojen i nový začátek a jeden takový příběh se týká i mých milovaných eshopů Nordic Day a Bella Rose. Nordic Day možná znáte díky bezkonkurenční nabídce interiérových dekorací a doplňků ve skandinávskéms stylu. S rostoucím zájmem o dekorace a vytváření stylového domova se v průběhu času spousta značek přestala zaměřovat na jednotný styl a nebojí se mísit romantiku s urban, boho se skandi, french-nordic s minimalismem...zkrátka je to všechno o touze najít a vyjádřit sám sebe bez vyhraněnosti a ideální cestou je právě mix & match! ;-)

Nordic Day se právě z tohoto důvodu pomalu, ale jistě přesunul pod křídla eshopu Bella Rose a umožní tak zákazníkům najít vše na jednom místě! Není tedy důvod smutnit, protože na eshopu si můžete svůj oblíbený styl jednoduše vyfiltrovat a naopak se tu třeba objeví i něco, co byste původně ani nehledali, ale skvěle můžete doplnit svůj stávající interiér i rozšířit obzory. Více o sloučení těchto dvou eshopů najdete ve videu s majitelkou Martinou Svadbíkovou.




Na závěr pro Vás mám trochu zábavy! Zajímá Vás, jaký styl Vám koluje v žilách? Na Bella Rose právě běží test stylů, který prozradí, k jakému typu interiéru  tíhnete nejvíc. Nikdo není pouze 100% minimalista, nebo romantik, ale jsme každý jiný, a tak i když nám vyjdou tři různé styly, zjistíme, že k sobě dokonale pasují. Test stylů najdete zde: Test stylů.  Vyplněním testu se navíc automaticky zařadíte do soutěže o poukazy...a za to těch pět minut určitě stojí!

Musím přiznat, že můj výsledek mě docela překvapil, ale sedí přesně! :-D Dejte mi vědět, co vyšlo v testu Vám. ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥