Tak jsem si musela udělat radost :-)

pondělí 28. března 2011

V pátek jsem oslavila 25. narozeniny. Když jsem byla menší, představovala jsem si v tomhle věku sebe sama úplně jinak, čas letí a nic není jak jsem si myslívala :-) Čím jsem ale starší, tím víc rozumím tomu, proč "na věku nezáleží" ;-) Užívejme si života naplno, pracujme na sobě a milujme naše blízké, dokud s nimi můžeme být :-* P.S. Začínám držet dietu, tak mi držte palce! Jídlo miluji až příliš, ale člověk musí dělat kompromisy a teplé počasí se neúprosně blíží!

Nové barelínky jsou úžasné, chodí se v nich jedna báseň- všimněte si krásného květovaného vnitřku botiček ;-), krajková starorůžová šálka je z C&A a náušničky s náramkem jsou z mé vlastní dílničky ;-)

Zbožňuji dlouhé náušnice, tuhle sadu jsem si vytvořila speciálně na oslavu, aby se mi hodila k novým dopňkům ;-) Na fotce šperky tolik nevyniknou, ale krásně se při pohybu třpytí.

5 komentářů:

  1. Sandři, tak předně přeji dodatečně vše nej, nej, k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky a hodně inspirace při tvoření.:-))) A pak chci pochválit botičky a šperky, protože jsou nádherný!! Hezký podvečer. Peťa :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sandro,
    dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám.
    Botičky jsou kouzelné.
    Radka

    OdpovědětVymazat
  3. Raduš, moc moc díky za přání, mám radost, že se Vám taky balerínky líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sandro, všechno nejlepší k narozeninám, ty náušnice jsou nádherný.
    Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥