Dnešní IKEA lov :-)

sobota 9. dubna 2011

Miluji své dny v Ikea- nejraději chodím sama, protože mě nikdo nehoní, mám čas přemýšlet, ohmatávat, kombinovat, očuchávat...:-) Projdu si vždy i showroomy, pak nakoupím, hodím tašky do skříňky a jdu potěšit bříško švédskými masovými kuličkami s brusinkami a kaší a na závěr si pochutnám na mandlovém dortíku...To už je taková moje tradice...A co jsem dnes pořídila v ráji útulných a praktických domovů?

Tohle byla prostě povinnost :-) Nemohla jsem ani dospat, jak jsem se těšila, až tyhle poklady budu mít doma!

Byla jsem nadšená, že jsem sehnala držák na ubrousky z vánoční kolekce. Tenkrát jsem ho nestihla koupit a hle, byl stále k dostání. Ikea se s jarní kolekcí přesně trefila do mých oblíbených barevných kombinací- pastelové tóny růžové a modré se mi přesně hodí do kuchyně. Bílé Latté hrnky jsem toužila mít již dlouho, tak konečně!

Na princeznovské zrcadlo jsem v Ikea koukala snad od mé úplně první návštěvy a nikdy ho nevzala...tentokrát jsem neodolala. Nové krajkové květináče doslova berou dech a modřenec za pár korun jsem taky nutně musela mít- už se těším až rozkvete.

Možná hlavní důvod, proč jsem do Ikey tak spěchala, byly tyto krásné lucerničky- opět voda na můj mlýn. Za 99 kč jedna- skvostné. Dadáčky za 19 kč se hodí vždycky, tak jsem vzala hned dva :-)

Světle růžové svíčky, nástolec, který jsem také dlouho sháněla a žádný nebyl ten pravý, až tento...a kytičky pro radost- bývala bych jich koupila mnohem víc, ale dekorace jsou vždycky až na konci a to mívám už hodně těsný rozpočet ;-)

Obraz s růžemi za 99 kč se mi přesně hodí do ložnice...je překrásný a možná mě k jeho koupi inspirovala samotná Jo-Anne Coletti z předešlého článku ;-) Knížka s tipy na úklid s Ikea Family jen za 19 kč a kytičky v akci za 29 kč/3 ks.

3 komentáře:

  1. Sandro...tymto obchodnym potulkam uplne rozumiem :))) chodit s niekym do obchodu je velmi unavne a flustrujuce...ja chodim aj do potravin radsej sama ako by som tam mala obchadzat svojho unudeneho manzela :))) a otazku: naco to beries do ruky ked si to nekupis, nenavidim ;)))) proste ti chlapci nasi to nikdy nepochopia :)

    OdpovědětVymazat
  2. :-DDD Přesně tak...já se spíš bojím výčitek, že utrácím za blbosti, ale když jdu sama, přijdu již s hotovým...a teprve doma mohu prokázat, jak se nám ta či ona věc hodila :-D Žena dodává bydlení nádech domova a muž to nakonec vždy rád ustojí, hm? ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sandro, to snad není možné! Vy máte úplně přesně stejný vkus jako já! Až na lucerničku a obrázek mám doma stejné věci ;-). Miluju hlavně ten cedník! Jednou až dvakrát do roka (jsem z Budějovic a tady bohužel Ikea není) do Ikea jedu a jsem na vrcholu blaha :-). Mají krásné věci (jsem spokojená i s kvalitou) a super ceny, navíc švédský design je mi blízký...takže třeba se tam někdy u masových kuliček potkáme ;-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥