Kuchyň z druhé strany

neděle 22. května 2011

Naproti kuchyňské lince mám starožitný pracovní stůl, který jsem vám již představila...vedle něj bych ráda pořídila příborník ve stylu Ikea Leksvik. Zatím je zde jen obyčejná knihovna, ve které mám uložené nádobí. Hodiny ručně namalovala přítelova teta. Na můj vlus jsou příliš tmavé a plánuji je vyměnit, ale pssst ;-))) Mám ruční práce moc ráda, ale tyto se nám prostě nějak do kuchyně nehodí- vy to jistě chápete. Líbí se mi třeba tyhle...ale ještě žádné osudové v oku nemám.






Taky jsme dnes pověsili lustr z Bella Rose- jsem z něj unešená a asi si ustelu v kuchyni, jen abych si ho mohla užívat co nejdéle :-) Je silně patinovaný takovou modrozelenou barvou a semtam tmavohnědé oděrky, základ je šedavě bílý- prostě dokonalost! :-)




Taky jsem dnes přidělala příborové háčky- úplně mě okouzlily, do kuchyně jsou fakt originální. Provizorně jsem na ně pověsila, co mi přišlo pod ruku, ale ještě uvidíme, co na nich ukotví nastálo.




Při celodenním úklidu a vymýšlení jsem uzobávala jahůdky z farmářského trhu, byly slaďoučké a opravdu dobré- s těmi z obchoďáků úplně nesrovnatelné. Taky mám připravenou velkou polici z Bella Rose, kterou vám ukážu zase někdy příště, až ji konečně pověsíme. Zatím jen fotečka plechových dóz Green Gate, které si v poličce vystavím a budu je používat na čaje.


8 komentářů:

  1. nadherne byvanicko mate,Sandra...:)krasne detailiky,ktore mi po navsteve tu u teba nedaju spavat:)

    OdpovědětVymazat
  2. Sandro, máš teda nádherné bydlení a úžasně nafocené ... Denisa

    OdpovědětVymazat
  3. Mám velikou radost, že se líbí!!! :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Sandro, mas opravdu moc peknou a utulnou kuchyn. Moc se mi libi ten nadherny stul a pak ten lustr. Hodiny budou uzasne pasovat. Krasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  5. krasne, ten biely nabytok milujem!

    OdpovědětVymazat
  6. Sandři, opět jsi nezklamala...tve krasne bydleni v pastelovych barvach je proste super, novou kuchyn ti moc preji, ale je uzasne, jak jsi umela zutulnit i tu starou...fascinuje me lustr a hacky z priboru. jsou moc originalni!! jen tak dal

    OdpovědětVymazat
  7. Ty příborové háčky jsou naprosto geniální!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥