Dreams come true...

čtvrtek 2. června 2011

S každým novým kouskem, novým umístěním, novou barvou, se můj domov začíná blížit tomu, jak bych si ho představovala...Možná je povrchní nacházet naplnění v materiálních věcech, ale je to jakýsi způsob vyjádření toho, co mám ráda, kdo jsem, co mě uklidňuje a co dělá můj den krásnější. Bez všech těch drobností by se dalo samozřejmě žít, ale věřím, že pokud nikomu neškodím a domov nepřeplním nepotřebnými kýči, tak je útočištěm, které si takovou pozornost zaslouží. 

A takhle si já plním sny...

V kuchyni máme nově tuhle krásnou IB Laursen polici z Bella Rose. Je dělaná ve stylu shabby chic- zdá se, jakoby měla  za sebou již hezkou řádku let :-) Je to můj oblíbený kousek nábytku.
Dolů na háčky zavěsím hrnečky Cath Kidston, až na ně našetřím. Do plechových dóz a do šuplátek dáme čaje a místo vázičky pak přijdou stojánky na vajíčka Falby, které chci pořídit tento měsíc :-)

Dokonalý začátek dne- snídaně do postele! Podnos mi darovala mamka před několika lety.

Moje nové jídelní podložky...láska na první pohled :-)

Korkové podložky mám z Ebay. Putovaly ke mně až z Anglie a stály i s poštovným 418 kč :-)


Na závěr bych se s vámi ráda podělila o velikánskou radost- jsem jednou z výherkyní souteže na Bella Rose, o které jsem nedávno psala. Předně děkuji všem za hlasy a výhra mě těší o to víc, že mou fotku zvolili přímo v kanceláři Bella Rose. Vyhrála jsem speciální cenu Bella Rose (500 kč na nákup). Na první tři místa se můžete podívat zde.

18 komentářů:

  1. Sandrus, posielam ti obrovsku gratulaciu k vyhre...:) kto by nemal z toho radost, ze? :) uzi si ju, paaa

    OdpovědětVymazat
  2. Jaruško, moc ti děkuji, radost je veliká, hned jsem to říkala všem kolegům v kanceláři a volala příteli :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Velká gratulace, potvrdila se moje slova, že určitě vyhraješ! ;-) Mám pocit, že nikdo ze soutěžících si s fotkou tolik nevyhrál a nedal záležet. Takže už teď se těším na fotky věciček, které si za svou zaslouženou výhru koupíš ;-).
    Jinak tvůj pastelový domov musí být hrozně příjemný a útulný. Přítel má velké štěstí! Zdraví Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Vivi, moc jsi mě potěšila takovým hezkým komentářem :-* Už jsem si naobjednala, tak pak určitě nafotím ;-D Myslím, že přítelovi se bydlí dobře- sice mu moc prostoru v dekoraci interiéru asi nedávám, ale myslím, že to na mě nechává i rád :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sandro,
    mám obrovskou radost že jsi vyhrála zdrovna ty! Moc mě to potěšilo a ještě jak jsi to dala na konec článku. Jak se říká na konec to Nejlepší!:))Stejně jako Vivi jsem zvědavá co si koupíš?
    Ta polička vypadá krásné moc se mi líbí, ale i to co tam teď máš.
    Mám moc ráda tvé Shabby útočiště:))
    oslavuj a měj se krásně Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  6. Vladěnko, taky moc díky! polička je fakt dokonalá, nebyla vůbec levná, ale prostě jsem cítila, že to je můj osud :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sandro, gratuluji k výhře.
    Tvoje fotka je moc pěkná. Polička je nádherná, už se těším, jak jí ještě vylepšíš.
    Krásný večer
    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Mila Sandra, z celeho srdiecka blahozelam k vyhre. Odbornici sa rozhodli spravne. Vedia posudit lepsie ako laici. Podla mna si mala byt aj v hlasovani laikov na jednom z poprednych miest. Policku mas nadhernu. Vlastne nie len policku. Vsetko mas velmi peknucke. Pekny den zelam. Ada

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Sandro, gratuluji k výhře! Tvoje nové přírůstky do bytečku se mi moc líbí, obzvlášť ty korkové podložky - jsou nádherné!!

    OdpovědětVymazat
  10. Moc děkuju za pochvalu, moc mě těší, že se vracíte na můj blog a mám velikou radost z každého komentáře od vás! Přeji krásný den!

    OdpovědětVymazat
  11. Proste D-O-K-O-N-A-L-O-S-T jako vzdy Sandri, policka super, vse krasne sladene...a moooooc gratuluji k vyhre, rozhodne sis ji zaslouzila a umim si predstavit tu radost z toho, ze te v Bella Rose vybrali osobne..to je snad jeste vetsi darek, nez ten poukaz co?? ;-)..uzij si to

    OdpovědětVymazat
  12. mooc gratulujem,Sandra...!!!mas to nadherne:)

    OdpovědětVymazat
  13. Gratuluji k výhře v Bella rose! Jsem tu poprvé a budu se ráda vracet, moc hezký blog!!!
    Fleurette

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Sandro...i já se přidávám a gratuluji k výhře. Fotky jsou úžasné a strašně se mi líbí. Se zpožděnou reakcí bych ráda poděkovala za moc hezký komentář u mne. Velmi mě potěšil :o) Ještě musím napsat, že blog je velmi krásný...je tady styl, který se mi líbí a mám ráda. Určitě budu častým návštěvníkem :o)
    Hezké dny, krásnou oslavu...
    Soňa

    OdpovědětVymazat
  15. Sandři máš u mě zasloužené ocenění na blogu tak si ho vyzvedni:))

    OdpovědětVymazat
  16. Ach tak to je přesně můj styl.. tak bych chtěla, aby jednou vypadal můj domov.. krása!:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Sandruš, moc děkuju za úžasně milé komentáře u mě. Všechny mě potěšily a udělaly radost. Objevovat je bylo jako rozbalovat krabici s bombóny a číst tvé komentáře bylo jako mlsat ty nejlepší belgické pralinky. ;-) Jsem ráda, že jsem tě prostřednictvím našich blogů mohla poznat, a těším se na další milá setkání. Doufám, že si ke mně brzy zase najdeš cestu a těším se na tvé další články plné okouzlujícího bydlení!
    Pa, Vivi

    OdpovědětVymazat
  18. Sandři, máte to doma čím dále více hezčí...:) A gratuluji k ceně, doufám, že se pak podělíš, jakou radost jsi si pořídila. Jsem ráda, že jsem mohla přispět. A přeji moc hezkou sobotu!!!! Peťa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥