Laundry Room

pondělí 20. června 2011

Praní prádla je samozřejmostí, řekněme dokonce nutnou potřebou. Od dob, kdy ženy v ledové vodě o kameny prádlo tzv. tloukly a máchaly v ruce, přes mýdlo a valchu, po pračky a ždímačky, se přesouváme do současnosti, kde se kde kdo již neobejde ani bez sušičky. Snem mnohých žen by bylo mít dostatečně velký dům, ve kterém by měly jednu místnost určenou právě pro praní, sušení a žehlení prádla (Laundry Room).


V našich podmínkách tato místnost není vůbec běžná, na rozdíl od Ameriky, či Anglie. Výhodou je především možnost prádlo dostatečně ošetřovat a nemuset zakopávat o plné koše prádla v chodbě, žehlicí prkna opřená o skříně a rozložené sušáky v kuchyni. Je to samozřejmě jistý prostorový luxus, který nemůžeme mít každá, ale snít můžeme bez rozdílu všechny...





9 komentářů:

  1. Sandruško, tohle je úplné sebemrskačství! Tolik krásy a člověk to nemůže mít :-o. Opravdu luxusní prostor, moc by mě bavilo takovou místnost zařizovat a určitě bych mnohem radši prala, žehlila a skládala, než teď. Poslední fotky mě potěšily, protože většinu těch věcí vlastním, tak si říkám - aspoň že tak ;-).
    Krásný večer, Viv

    OdpovědětVymazat
  2. Vivi, je to opravdu snové- ráda bych jednu takovou místnůstku jednou taky měla :-) A kdepak jsi nakoupila? Předpokládám, že na eBay :-) Já si chci taky něco z toho koupit, motiv růže prostě zbožňuji a minimálně ten sáček na kolíčky by se mi nesmírně hodil ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je taky můj sen.To jsou náádherné fotečky a ještě když pomyslím na to, že je opravdu někdo má!Ty mejdlíčka v dóze jsou božská.
    Prosímtě mě se až dneska na tvém blogu zjevil i po straně ten obrázek ptáčků, to tam včera nebylo měla jsem to jednobarevné-krémové.To jsi přidala dneska nebo mi to nefungovalo?
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  4. Vladi, to až dneska ;-) Co myslíš- lepší?

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sandro, bydlíme v domku, kde máme i prádelnu. Je fajn, že nemusíme mít pračku v koupelně nebo v kuchyni, ale upřímně představa, že žehlím zavřená sama někde v prádelně, ještě ke všemu ve sklepě, to si s dovolením odpustím.
    Krásný večer
    Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Prádelna - to je můj sen. Jaksi nerealizovatelný :), ale obrázky jsou skvělé! Mariana

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, to já bych si právě užila- záleží samozřejmě, jak by místnost vypadala- pokud by byla krásná a světlá jako ty na obrázcích, tak bych si pustila oblíbenou hudbu, zpívala bych a užívala bych si chvilku sama se sebou ;-)

    Mariano, co není může být...alespoň v představách ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. MILÁ SANDRUŠKO,
    FOTKY JSOU NÁDHERNÉ MÁM TAKÉ SEN MÍT NÁDHERNOU PRÁDELNU,ALE TA SI POČKÁ TED JE U NÁS NAŘADĚ LOŽNICE.
    PROMĚNA BLOGU SE TI MOC POVEDLA VYPADÁ TO MOC HEZKY PŘESNĚ TVŮJ STYL.
    KRÁSNÉ LETNÍ DNY PLNÉ POHODY PŘEJE.
    ADÉLA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥