Má nová láska- Impressionen!

středa 15. června 2011

Díky svým Aukro "vycházkám" jsem narazila na úžasnou značku Impressionen. Zboží mají naprosto úchvatné! Moc ráda si na jejich stránky chodím pro inspiraci a vzdychám, co všechno v Německu mohou mít. V některém z příštích příspěvků vložím inspirační fotky z jejich e-shopu. Já jsem na Aukru objevila poklady Impressionen ve slevě a utratila "směšných" 1500 kč za čtyři věci, přičemž to je cena jen jednoho takového produktu, kdybych nakoupila beze slevy.

Opravdu luxusní poklopy, o terých by se mi normálně ani nesnilo! Běžná cena malého poklopu je 800 kč a velkého dortového poklopu dokonce 2000 kč! A teď to nejlepší- za malý jsem dala 209 kč a za velký 749 kč!!!

Tato chlebovka má svůj malý příběh :-) Před rokem jsem přesně tu samou vyhrála na Aukru, ale tenkrát mi prodejce volal, že ji bohužel mezitím udal někomu jinému. Byla jsem nesmírně zklamaná. Bylo mi ale slíbeno, že chlebovky zase budou, ale po celý rok v nabídce nebyla přímo tato a ostatní nebyly ty pravé. Až minulý měsíc. A teď už mi ji nikdo nevezme :-) Toužila jsem po smaltované chlebovce v bílé, či v modré barvě s velkým nápisem BREAD a s úchyty po straně, aby se pohodlně přenášela ke stolu- no není dokonalá? :-) Běžná cena 650 kč a já ji měla za pohádkových 399 kč.

Exkluzivní a praktické vintage stojánky na vajíčka s mističkou na lžičku a skořápky- 2 ks běžná cena 300 Kč a já je koupila za 99 Kč :-)))



3 komentáře:

  1. prenadherne poklopy...tisko ti ich zavidim,samozrejme v dobrom:)))))

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, děkuji, jsou fakt úchvatné, ani se mi nechce věřit, že je mám doma :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, nemáte náhodou někde schovaný kontakt na pana prodejce z Aukra. Já od něj taky lecos nakoupila, ale už skoro rok nic nevystavuje a já mám takové nutkání něco nakoupit (na svatbu). Byla bych moc vděčná, na maily mi bohužel nereaguje. Děkuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥