A zase ty moje nákupy :-)

středa 22. června 2011

Konečně jsem skočila na poštu pro balíčky z eBay i z Česka. Ještě na další várku čekám, takže to stále není kompletní, ale radost je už teď veliká. Ebay se pro mě stává novou drogou a začínám se obávat, že většina mých financí padne právě na zboží z Anglie a z Německa :-) Na novou poličku, kterou jsem vám představila v některém z předešlých příspěvků, přijdou hrnečky Cath Kidston. Mám vybrané dva druhy a jeden z nich mi právě dorazil, takže vám je už můžu na fotkách ukázat už dnes.

Mám Vánoce v létě- dnešní balíčky :-)

Falby jsem vám již představila- a tady jsou moje poklady. Moc děkuji Lucince za rychlé doručení a precizně zabalené zboží, které nemá chybu. Nemohu se dočkat, až si udělám snídani do tohoto krásného nádobí! Hrneček 119 kč, kalíšek na vajíčka 88 kč.

Věděla jsem, že budou dokonalé...moje radost ale byla o to větší, když jsem rozbalila a zjistila, že jsou jumbo velikosti! Objem je 500 ml- není nad pořádný šálek čaje v hrnku Cath Kidston! Tyto úplně nové hrnečky jsem ulovila 390 kč i s poštovným.

Asi úplně největší radost mám z objevu produktů s tímto retro designem- je prostě dělaný přesně pro mě :-))) Ty barvičky a ptáčci- mám už v merku další věcičky, protože tato kolekce z eBay mě prostě nenechá spát!

Balení dvou utěrek s ptáčkem vyšlo na 246 kč vč. poštovného.

Želé retro formičky využiji spíše na puding- pamatuji si velmi dobře, že takové měla moje babička. Balení čtyř kusů vyjde na 164 kč i s poštovným (já ho měla za 82 kč, protože jsem kupovala dva produkty u jendoho prodejce a tím pádem jsem platila jedno poštovné ;-)

Na krabičce je i návod na výrobu želé, určitě vyzkouším a nafotím výsledek.



                                                                                                   

8 komentářů:

  1. Ahoj Sandro,
    líbí se mi samozřejmně vše:)Je to takové roztomilé, ale mě by se nejvíc šikly ty pudinkové formičky.Mají krásný tvar!
    Ty hrnky nevypadají že jsou tak moc mega.,,Závidím´´ ti to rozbalování a první pohled:)
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla bych to móóc vidět na tej poličce:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vladi, jakmile dorazí druhé hrnečky, nafotím výsledek na poličce ;-) a taky pak vyfotím poměr normálního hrnku a hrnku Cath Kidston-na fotce to tolik nevynikne, ale objemem vydá za dva hrnky :-)

    Madlenko, moc děkuji :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Sandři, páni to je krásných věciček, prostě tvůj styl. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Peťulko děkuji moc, úplně se v tom vyžívám! Jakto, že mě ti výrobci tak znají?! ;-D

    OdpovědětVymazat
  6. haaaaaaaaaaa to su krasne vecicky...cez tie fotky vidiet, aka si stastna....to verim, ten pocit poznam :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě uchvátily formičky a utěrky. To je přesně moje gusto! Ty už to musíš mít doma tak útulné, že to snad ani není možné! ;-)
    Povedený den přeje Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥