Novinky v mém obchůdku

sobota 25. června 2011

Výroba bižuterie je pro mě skvělý relax a koníček, při kterém úplně vypustím všechny všední starosti. Přidala jsem pár novinek do svého obchůdku na Fler a taky jsem zpětně chtěla poděkovat Barče, která mi napsala na email a požádala mě o výrobu náušnic na přání- styl i korálky jsme spolu vybraly a jsem si jistá, že jí budou velmi slušet, sama jsem se do nich při výrobě zamilovala :-) Na ukázku pár fotek pro milovnice náušnic (já jich nikdy nemám dost ;-)

Náušnice na přání pro Barču:


Můj oblíbený starostříbrný filigrán s duhovými korálky- hodí se prostě vždy a ke všemu.

A tady již připraveny k exportu: Na modrém podkladě s puntíčkama a v plastovém sáčku.

A tady pár novinek, které jsem přidala do svého obchůdku:


Tyto náušničky jsem pojmenovala Audrey, protože vždy, když se na ně podívám, vzpomenu si na ni :-)

Opět jeden z mých orientálních kousků- zbožňuji jejich barvu, tvar filigránů i kapiček.

Super bohaté náušničky v mých oblíbených barvách- jejich nositelka rozhodně nazapadne do davu :-)

6 komentářů:

  1. Máš je všechny krásné...nejvíce se mi líbí ty stříbrné s bleděmodrými korálky...jsi moc šikovná...:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vím, že pro někoho jsou možná mírně extravagantní (slyšela jsem to říkat jednu paní, když jsem je prodávala na trhu :-), ale je to můj styl a věřím, že i v Čechách je spousta žen, kterým nevadí si vzít velké, dlouhé, nebo pořádně barevné náušnice ;-) Jsem ráda, že se ti líbí Madlenko a děkuji moc za koment, jako vždy, potěšil :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Hej,

    thank you for your lovely comment!!!! Your blog is also very cute!!!!

    Many greetings from Katja

    OdpovědětVymazat
  4. Jistěže jsou extravagantní, ale vždyť právě o to jde. Pecičky a obyčejné náunšice koupíš všude. Ale opravdový originál, který je šik a extravagantní koupíš málokde. Náušnice u tebe jsem doporučovala některým kamarádkám a asi před týdnem je jedna z nich měla na sobě a to sice k džínám a teniskám (a vypadalo to nesmírně šiiiiik!). Sandřiny blýskavé šperky jsou nádherné ;-), i když já si je bohužel musím odepřít (nesnesu v uších nic - zkoušela jsem zlato, stříbro, ch. ocel, bižu - moje uši křičí Ne Ne Ne). :-(.
    Jsi šikulka!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Vivi, je pravda, že hodně žen má problémy snášet kovy v uších. Ve tvém případě bych doporučovala používat pouze klipsy, a to ještě s antialergickou úpravou kovu (např. rhodiované). Výměna háčků za klipsy není žádný problém, takže i ty si můžeš dovolit náušničky ;-) Jinak ti opravdu velice děkuji za doporučení mého obchůdku, moc si toho vážím a mám radost, že je mezi tvými kamarádkami někdo, kdo se jich nebojí ;-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné kousky...určitě budou slušet.:) Peťa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥