Změna je život aneb malý průzkum vašeho mínění

neděle 19. června 2011

Myslím, že nastal pravý čas pozměnit vzhled blogu. Je to již půl roku, co jsem začala posílat fotky, psát články a mohla se těšit z vašich komentářů. Ráda bych se zeptala na váš názor- líbí se vám aktuální vzhled, nebo byl lepší ten původní? Co se vám na blogu líbí a co naopak ne- chybí nebo přebývá něco? Vyhovuje vám uspořádání, design i barevnost? Chtěla bych, aby byl jednoduchý, praktický a nepřeplácaný- aby se líbil především vám.




12 komentářů:

  1. Ahoj Sandro,
    moc mě potěšila tvá změna blogu. Opravdu se mi to líbí je ta takové ,,čistší´´ a jednodušší, dá to vyniknout jednotlivým fotkám které vkládáš. Líbí se mi i že máš seznamy jen na jedné straně-pravé (tak=é nad tím přemýšlim).Co jsem tě poznala tak se mi to víc k tobě líbí,teď je to takové Shabby:)
    Líbí se mi to více.
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  2. Jo až se mi něco nebude líbit ráda ti to napíšu:)Nemám ráda takové to falešné vychvalování...takže neboj!

    OdpovědětVymazat
  3. Vladi, tvého názoru si vážím a samozřejmě doufám v konstruktivní kritiku ;-) Jsem moc ráda, že se ti změna líbí, také z toho mám dobrý pocit a myslím, že to lépe vyjadřuje můj styl- předtím toho bylo prostě nějak moc :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Sandro, já na svém blogu vsadila na naprostou jednoduchost a byla to dobrá sázka, zdá se. I u tebe se mi teď líbí ještě víc. Vzhled je přehlednější, celý se prozářil. Původní pozadí už mi ale k tobě tak nějak patřilo, ale zvyknu si ;-). Je to paráda!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Vivi děkuji :-) Taky je to pro mě ještě nezvyk, když blog otevřu, že tam nejsou Pip Studioví ptáčci, ale mám ze změny dobrý pocit :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sandri,mne sa zas viac pacil predosly vizual blogu,a mooooc..asi aj vdaka tomu pozadiu ma tvoj blog na prvy pohlad zaujal,a hned som s a stala followerom:)..ale ako sa hovori sto ludi,sto chuti...a ja tu zmenu urcite prezijem:))

    OdpovědětVymazat
  7. Martinko, moc díky za koment :-) Možná ještě pozadí přidám, musím se ještě rozhodnout a odzkoušet ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak mi to nedalo, zdálo se mi to trochu smutné, tak jsem dodala nové pozadí- snad se bude líbit :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Sandruš, tak vidím, že ses rozhodla pro veselé pozadí. Nemůžu si pomoct, ale mně tohle vážně k tobě sedí víc. Pro určitou přehlednost je bílá fajn, ale sama mám tři weby a pouze na jednom (na blogu) mám bílou; člověk musí dát na svou intuici a tohle pozadí s ptáčky je skvělá volba! Takhle se zkrátka pozná Sandra! Tleskám, až mě dlaně bolí ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  10. Vivi, jsi zlato moc díky :-))) Mě se tento motiv moc líbí a opravdu jsem si zamylovala původní pozadí, ale chtěla jsem změnit hlavičku a k té ladí toto pozadí, takže snad to byla změna k lepšímu.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Sandro...velmi ráda navštěvuji Tvůj blog...líbí se mi tvůj styl...každý den nakukuji, co je u Tebe nového...
    Líbí se mi oba Tvé profily...máš vkus a cit pro krásu, čistotu a jednoduchost...
    Také bych si chtěla založit blog, ale moc mi to nejde, nevím, jak dát pozadí a profil nebo seznamy apod...
    Moc Ti fandím a obdivuji, že i přes Tvůj velmi mladý věk lze rozpoznat tvůj "rukopis" co se stylu týče...
    Děkuji za spoustu inspirace...Magda

    OdpovědětVymazat
  12. Magdi, mám velkou radost, že se ti na mém blogu líbí. Ráda ti s blogem pomůžu a poradím, napiš mi na mail styx777@email.cz :-) Krásný večer a zase se u mě zastav!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥