GIVEAWAY / SOUTĚŽ!

pondělí 11. července 2011

Mám tu pro Vás, milé čtenářky, svou úplně první Giveaway, ve které můžete vyhrát 
500 kč na nákup na www.bellarose.cz! 

Pro ty z Vás, které netuší, o co se přesně jedná: Giveaway je blogová soutěž o výše zmíněnou cenu, kterou pořádám spolu s internetovým obchodem Bella Rose, kterému tímto děkuji za spolupráci! Podmínkou pro vstup do soutěže je vlastní blog, čímž se omlouvám těm, které blog nemají, ale je to základ pro účast v Giveaway.


Jak se zúčastnit? Pravidla Giveaway jsou následující:

  1. Napište mi do komentáře pod tento článek, jaký produkt se Vám nejvíce líbí na stránkách http://www.bellarose.cz/ a proč by se Vám hodil. Na konec komentáře uveďte svůj kontaktní email. Pročtěte si pozorně i bod 2 a 3, aby byl Váš příspěvek a účast kompletní.
  2. Na svůj blog zveřejněte krátký příspěvek, ve kterém informujte čtenářky o této soutěži + připojte odkaz na mou Giveaway. Do komentáře vložte pod kontaktní email také odkaz na Váš článek.
  3. Přidejte se ke sledování mého blogu- okénko "Pravidelní čtenáři" v pravém sloupci (pokud blog již sledujete, tento bod máte splněn :-) Při technických problémech, které blogspot má, můžete mít s tímto bodem potíže- proto mne neváhejte informovat, abych Vás mohla přesto zařadit! Děkuji ;-)
!!!VŠECHNA TŘI PRAVIDLA MUSÍ BÝT SPLNĚNA PRO ÚSPĚŠNÉ ZAŘAZENÍ DO GIVEAWAY!!! SLEDUJTE MÉ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKEM PRO PŘÍPADNÉ DOPLNĚNÍ NEDOSTATKŮ!!!

Giveaway bude ukončena  v neděli 17.7.2011 ve 12:00 (v poledne). Výherkyně bude náhodně vylosována a výsledek Giveaway bude zveřejněn na blogu nejdéle 18.7. Informace bude mnou zaslána výherkyni také emailem. Výhra bude zaslána emailem od Bella Rose formou slevového kódu, který lze uplatnit na webových stránkách www.bellarose.cz.

Další informace:
  • Používání fotek z mého blogu pro účely prezentace této soutěže na vašem blogu je povoleno.
  • Účastnit se mohou soutěžící žijící v České republice a na Slovensku. 
  • Neručím za neobdržení informačního emailu- prosím, překontrolujte si správnost emailové adresy, kterou přidáte ke komentáři! 
  • V případě, že výherkyně neodpoví na email zpět do sedmi dnů, bude předání ceny stornováno. 
  • Za porušení pravidel se považuje duplikovaná účast jedné soutěžící pod různými emailovými adresami.
  • Pořadatel soutěže (já :-) si vyhrazuje právo změnit pravidla soutěže, či ukončit Giveaway před publikovaným datem.

    V případě dotazů mne kontaktujte na styx777@seznam.cz.


      33 komentářů:

      1. mila Sandra...odpadla som z tejto sutaze...teda uz som sa prebudila a preklikala som si uzasny obchodik...ale mozem ti povedat, ze toto NIE JE vobec lahka uloha, vybrat jednu vec, ktora sa mi paci...musis uznat ze tu je tak moc vela krsnych veci, ze som bola nerozhodna...ale aj tak som si vybrala tieto sviecky http://www.bellarose.cz/dekorace/svicka-v-plechove-doze-s-motylkem/ pretoze MILUJEM PALIT akekolvek sviecky. Moj manzel mi vzdy hovori, ze raz vyhorime...ale ja tomu neverim .)))

        PS: neodpustim si nevlozit tak nesutazne :) aj toto ze sa mi paci :) http://www.bellarose.cz/dekorace/ovalne-zinkove-obaly-na-kvetiny/ aj toto http://www.bellarose.cz/dekorace/zinkovy-obal-na-kvetiny/ ale to len tak medzi recou :)

        ok, tu je moja mailova adresa zuzka.cedulova@gmail.com (http://zcdl.blogspot.com/)

        pa a prajem krasny pracovny tyzden :)
        Zuzana

        OdpovědětVymazat
      2. Ahoj Sandro...tedy to je po ránu příjemné překvapení...také mi je zatěžko vybrat jednu věc...momentálně ke mě putuje narozeninový balíček z kolekce GG...a to , po čem toužím, je nějaký hezký box na chléb a pečivo...např tento: http://www.bellarose.cz/dekorace/porcelanovy-box-bread/, můj starý dřevěný chlebník už dosluhuje...:-)

        mail: magdakosarkova@seznam.cz
        odkaz na soutěž: http://madlenka-blog.blogspot.com/2011/07/soutez-giveaway.html

        Měj moc krásný den...Magda

        OdpovědětVymazat
      3. taaak toto uz hej. Uzasnu giveaway si pripravila Sandra.Len ta jedna podmienka je naozaj tazka vybrat si nieco z bellarose. AAle kedze to uz je jedna z podmienok tak moje srdiecko by asi najviac potesil http://www.bellarose.cz/dekorace/budik-martha-white/ tento budicek. Moje srdce po nom tuzi od prveho momentu ked som ho uvidela.
        moj email radka0807@centrum.sk
        odkaz na sutaz http://radusqa.blogspot.com/2011/07/skvely-giveaway.html

        krasny zvysok dna prajem

        OdpovědětVymazat
      4. Sandro moc a moc zdravím a děkuji za tak krásnou soutěž. Obchůdek je pro mě jeden z nejlepších u nás v ČR. Je pro mě velice složité vybrat jen jeden výrobek, ale přeci, má srdeční záležitost je tento sušák http://www.bellarose.cz/dekorace/retro-stojan-na-rucniky/ ještě nevím zda by bydlel v letní nebo v mé kuchyni doma, ale místo bych na něj 100% našla.
        mail: morkusova.zuzana@seznam.cz
        odkaz na soutěž:http://morkusovic.blogspot.com/2011/07/giveaway-soutez.html
        Kráááásný začátek týdne Zuzka

        OdpovědětVymazat
      5. Ahoj Sandro ... děkuji moc za soutěž ... je to moc milé překvapení ... ale je těžké pro mě vybrat jednu věc ... na bellarose je tolik úžasných věcí ..., ale potřebovala bych nový chlebník asi tento ... http://www.bellarose.cz/dekorace/porcelanovy-box-bread/ ...

        můj emailík: deniben@seznam.cz - http://mojeradosti-takovajsem.blogspot.com/

        pěkně slunný den Denisa

        OdpovědětVymazat
      6. Ahoj Sandra, aká milá súťaž , aj keď si myslím , že vybrať si len jednu vec je nadľuský výkon :-). JA by som si vybrala čokoľvek zo série Mynte, ale najviac ma dostal tento cedník :http://www.bellarose.cz/dekorace/keramicky-cednik-mynte-green/ a tá jeho farba....

        môj email: pavelkovam@gmail.com
        môj blog : http://matapecie.blogspot.com/2011/07/giveaway-sutaz-so-sandrou.html
        Želám pekný dník
        Tina

        OdpovědětVymazat
      7. Ahoj Sandra,
        vedela som hneď bez váhania, čo by som si vybrala ..... je to porcelánový hrnček "Latte cup Fay White" od GG....bolo by úžasné piť z neho kávičku....
        môj mail :jassanka@gmail.com
        môj blog :jassanka.blogspot.com
        Článoček sa volá "Giveaway/súťaž"
        Pekný deň, Eva

        OdpovědětVymazat
      8. Ahoj Sandro, soutěž je super oživení blogu ! Díky !!! Obchod Bella Rose mám ráda, mám zelené salátové misky, na těsto již také, tak bych si přála džbán do sady:

        http://www.bellarose.cz/dekorace/dzban-19-cm-mynte-green/

        Děkuji Jana

        mail: jankovice13@seznam.cz
        blog: http://jankovice13-domov.blogspot.com/

        jen se Ti nemůžu přihlásit do prav.čtenářů, nezobrazují se mi, ale chybu se snažím odstranit, tak hned, jak domluvím PC se k Tobě přihlásím

        Přejí krásný a slunečný týden všem !!!!

        OdpovědětVymazat
      9. Tohle www.bellarose.cz/dekorace/zinkove-srdce/ je zinkové srdce,je to věc,kterou jsem si vybrala,po které toužím.A proč?Protože bych ho chtěla věnovat vám všem,těžko vyjádřím slovy co chci říct,snad pochopíte z této básně..
        Přání!
        Přála bych si projít životem bez obav.
        Nevidět nevinné umírat,zlé zabíjet a ničit,
        nevnímat bolest,necítit zradu,nenávist,
        neslyšet zoufalý nářek lidských těl na pokraji smrti,
        nevšimnout si kutálejících slz na tvářích zneužívaných a bitých dětí,
        nemuset zažít,co je strach,zloba.
        Přála bych si to vše nevidět,neslyšet a necítit
        a projít životem bez zbytečných planých nadějí a zpřetrhaných nití,
        z nichž utkán byl tento jinak přenádherný svět!
        byvicky-michaela.blogspot.com/2011/07/giveaway-soutez.html
        Pro Sandru-díky za soutěž,máte moc hezounký blog!S pozdravem Michaela

        OdpovědětVymazat
      10. A mailík je byvicky@centrum.cz Michaela

        OdpovědětVymazat
      11. Dobrý den Sandro moc děkuji za příjemné raní překvapení i já se zapojuji do soutěže moc se mi líbí tenhle tác s patinou a je mím snem ho mít http://www.bellarose.cz/dekorace/dreveny-tac-s-patinou/ tady je odkaz na můj blog http://strawberry2424.blogspot.com/2011/07/giveaway-soutez.html a email je strawberry24@centrum.cz přeji krásný zbytek dne a příjemný start do nového týdne.Petra

        OdpovědětVymazat
      12. Krásná soutěž ještě v krásnějším obchůdku u Martinky :-). V Bella Rose se mi líbí všechno a taky všechno nutně potřebuji, ale jelikož jsem v jádru skromná, tak by mi stačilo ke štěstí nové číslo časopisu http://www.bellarose.cz/dekorace/casopis-jeanne-d-arc-living-5-2011-anglicka-verze/ nebo http://www.bellarose.cz/dekorace/vakre-hjem-interior-4-2011/. Strašně ráda v nich listuji a hledám inspiraci na to co si musím nutně pořídit. Odkaz na blog
        http://kouzlodomova.blogspot.com/2011/07/soutez-giveaway.html
        a email holikeva@seznam.cz
        přeji hezký zbytek dne.

        OdpovědětVymazat
      13. Ahoj, Sandra! Skvelú súťaž si vymyslela, určite stojí za zapojenie :-) A tiež máš krásny blog, tak nech sa mu darí.

        Internetový obchodík bellarose mám do bodky preštudovaný a už som si pri ňom mnohokrát utierala slinky nad nádhernými vecičkami, ktoré tam bezpochyby sú. Najviac sa mi však páči tento produkt http://www.bellarose.cz/dekorace/16-ti-dilna-sada-priboru-elisa-vintage/. Nie je však pre mňa. Chcela som ho kúpiť mamke, ktorá o pár dní bude mať meninky, ako menší obraz mojej vďaky za jej nepretržitú starostlivosť. Tak uvidím, či sa mi bude dariť :-P

        Odkaz na súťaž je tu: http://msmwmm.blogspot.com/2011/07/ach-tie-giveaway.html

        Kontakt na mňa: nimrichova@gmail.com

        Všetkým zúčastneným prajem veľa šťastia, aj Tebe, Sandríku. :-)

        OdpovědětVymazat
      14. Krásný den.Tato soutěž je snad nejlepší a myslím,že se nás zúčastní veliké množství...
        V bella Rose je těžké vybírat,snů by bylo spousta,věciček co by se mi hodily také,ale protože mám doma málo místa,budu myslet jen na sebe a to tak,že doslova.moc by se mi líbila tato krásná šálka http://www.bellarose.cz/dekorace/krajkova-sala-light-grey/

        Odkaz na soutěž najdete u mě zde:http://monisbead.blogspot.com/2011/07/giveaway-soutez.html
        a můj email je: monism@seznam.cz
        Přeji krásné léto

        OdpovědětVymazat
      15. Milá Sandro,
        krásné a milé překvapení.Ale vybrat jeden jediný výrobek tak z skvělé nabídky...ale přece.
        Múj malý sen jsou keramické dozy:http://www.bellarose.cz/dekorace/keramicka-doza-mynte-white/
        Múj odkaz na múj blog:http://naskrasnydomov.blogspot.com/
        Přeji krásný začátek týdne.Martina
        Hubova.Martina@azet.sk

        OdpovědětVymazat
      16. Dobrý den,
        soutěže se asi nemůžu zúčatnit, protože nemám svůj blog, ale to nevadí, stejně vám napíšu co bych si teď právě v Bella Rose vybrala. Je to plechová cukřenka od Green Gate, ale ta modrá, co je právě vyprodaná. A tak jsem si vybrala ještě jednu věc, krásný drátěný držák na kuchařku. Už po něm pokukuju delší dobu, bych si ho i přála k narozeninám, pěkná příležitost, ale zjistila jsem, že se přestěhovali z Řečkovic do Modřic, což je komplikovanější.
        Přeji Vám krásné letní dny. Majka

        OdpovědětVymazat
      17. Milá Sandro,
        u Zuzky (ZCDL) jsem už ráno objevila tuto soutěž, no a protože mi to celý den leželo v hlavě, nechám tu svůj "otisk". Na stránky Bellarose chodím a momentálně je toho tolik, co se mi tam líbí, že je velmi těžké vybrat jednu věc.
        Ale přece jen, největší radost by mi udělala http://bellarose.cz/willowtree-andele-andelsrdcevelky/ .
        Jednak je krásná a pak už teď vím, komu by vyjádřila moje city. Mám po autonehodě a v přítelkyni jsem našla takového anděla...
        Odkaz na můj blog: http://rasimda.blogspot.com/
        a email rasimda@seznam.cz .
        Přeji hezký týden, Radka

        OdpovědětVymazat
      18. Skvělé! Jsem nadšená..
        Přesně vím co bych chtěla a to : Sada závěsů CLV - natur (http://www.bellarose.cz/dekorace/sada-zavesu-clv-natur/)
        Potřebovala bych je do ložnice pro krásnější rána v posteli:)
        http://lamaison-lavande.blogspot.com/
        pa Vlaďka

        OdpovědětVymazat
      19. Parádní soutěž s mým oblíbeným obchůdkem! Je těžké říct jen jednu věc, kterou bych si vybrala, protože by toho bylo určitě spoustu. Nicméně už delší dobu mám zálusk na budík Green Gate. Líbí se mi téměř všechny - ze současného výběru Budík Martha White. Doplnil by mi krásně obývákové dekorace a zároveň posloužil prakticky :o)
        Jana

        OdpovědětVymazat
      20. Eva, Jankovice-13, strawberry24, Evík, Naty, tina24, Michaela: Nevidím Vás v pravidelných čtenářích, díky za doplnění třetího bodu! ;-)

        rasimda- Milá Radko, abych tě mohla zařadit do soutěže, je třeba splnit všechny body- viz Jak se zúčastnit soutěže. Nevidím tě zatím v pravidelných čtenářích, ani nevidím článek na blogu- byla bych moc ráda, kdyby ses i ty mohla soutěže účastnit, tak dej vědět, až bude vše splněno, děkuji! :-)

        Vlaďka- na tebe mailík mám, tak nevadí, že jsi nevložila, počítám s tebou určitě! ;-)

        Jana- Jani, bohužel nevidím článeček na blogu ani tvůj email v komentáři- pokud doplníš, ráda tě přidám mezi soutěžící!

        OdpovědětVymazat
      21. Sandro, tak jsem asi hňup, ale příspěvek na blogu byl dřív, než jsem psala tady tobě (a je tam pořád) a do pravidelných čtenářů nevím, jak se dostat. Ono to štěstí stejně půjde jinou cestou, tak ať! Život je o něčem jiném. Hezký večer, Radka

        OdpovědětVymazat
      22. rasimda: Radko, tak to se opravdu omlouvám, že jsem článek přehlédla- ve spěchu jsem mrkla jen na nejnovější příspěvek a nesjela níž- už ho tam vidím a moc děkuji! V pravidelných čtenářích už tě vidím taky, takže tvou účast tímto potvrzuji ;-)

        Blogspot někdy trošku zlobí, pokud bude mít někdo podobný problém, určitě se všas ozvěte!

        OdpovědětVymazat
      23. Milá Sandro, moc děkuji za možnost účastnit se takovéto soutěže o tak lákavou cenu...do obchůdku chodím nakukovat a obdivovat často, ale zatím jsem nějak nebyla schopna si nic objednat...je tam snad 1000 věcí, které by se mi hodili a nutně bych je potřebovala...ale vybrat jen jednu je těžké...tak volím věcičku, kterou jsem viděla jako první a je mému srdci nejbližší... http://www.bellarose.cz/dekorace/lucerna-domecek-zinkova-mensi/
        ...odkaz na můj článeček o soutěži na mém blogu
        http://muj-svet-akdar.blogspot.com/2011/07/giveawaysoutez.html
        ...a můj mejlík, kdybych snad splnila zprávně všechny podmínky a měla štěstíčko :o)
        Radka.Vamberska@seznam.cz

        ...přeji krásné sluníčkové dny...Radka

        OdpovědětVymazat
      24. Sandro, jsem v pravidelných čtenářích už dávno...je to myslím druhá stránka od zadu...takový hnědý pes (psí hlava) :o)))) Tak snad mě objevíš..pěkný den...Radka :o)

        OdpovědětVymazat
      25. Ano, Radko, vidím vidím ;-) Jsi zařazena!

        OdpovědětVymazat
      26. What a super lovely blog you have!
        I like so much all Green Gate stuff!
        Thank you for visiting my blog and for your kind comment
        Have a nice day
        Silvia

        OdpovědětVymazat
      27. Milá Sandro přeji hezký den a děkuji za tak krásnou soutěž. Bella Rose je můj oblíbený obchod, mohla bych v něm nakoupovat do nekonečna . Všichni si tu přejí jen takové drobnosti, ale já sním už dlouho o policích z Bella rose myslím , že jednu máš právě ty doma a nedávno jsem se tu na ní kochala to je můj favorit , který asi nikdy nebude můj :-)) ale snít o něm můžu úplně ho vidím u nás nad stolem a na něm můj oblíbený GG dala bych tam ty nej kousky...
        a pověsila své oblíbené andělky . to by byla krása

        http://www.bellarose.cz/dekorace/drevena-skrinka-se-4-suplicky/

        e mail: dita.dvorakova@volny.cz

        odkaz na soutěž:

        http://u-ditus.blogspot.com/2011/07/giveaway-soutez-asi-to-uz-nebud-pro.html

        v pravidelných čtenářích jsem už dlouho tak snad mě objevíš.
        krásný den Dita

        OdpovědětVymazat
      28. Ahoj Sandro,
        moc děkuji za možnost zúčastnit se soutěže. Obchůdek je úžasný a u mě vedou tyhle dvě šály, ale favoritem je asi ta krémová .... ostatně šedá je právě vyprodaná :-(
        http://www.bellarose.cz/dekorace/krajkova-sala-creme/
        http://www.bellarose.cz/dekorace/krajkova-sala-light-grey/
        email: verka-zmurka@centrum.cz
        odkaz na soutěž: http://verka-zmurka.blogspot.com/2011/07/soutez-giweaway.html
        krásné léto Věrka

        OdpovědětVymazat
      29. Ahoj Sandro, rovněž se připojuji s díky za možnost zúčastnit se soutěže. Na Bella Rose často nakukuji a zatím jsem si pořídila pouze praktičtější věci. Ale moooc se mi líbí skřítkové http://www.bellarose.cz/dekorace/skritek-pixy-small/
        Můj email: jolana@mjstudio.cz
        Odkaz na soutěž: http://vjahodovce.blogspot.com/2011/07/giveaway-soutez.html

        OdpovědětVymazat
      30. uzasna sutaz!
        bella rose je uzasny eshop, uz mam z neho doma kvetinace, keramicku uchytku a aj uzasnu cedulku "Mom´s hotel":-)
        Velmi by som chcela tento budik http://www.bellarose.cz/dekorace/budik-martha-white/ pretoze sa mi prave pokazil moj stary a tento je absolutne stylovy! este mam zaujem aj o vankuse ako napr. http://www.bellarose.cz/dekorace/polstar-paris-60x60-cm/ alebo http://www.bellarose.cz/dekorace/povlak-na-polstar-post-s-vyplni/ ... ale toho je vela, mne sa tam paci takmer vsetko:-)

        anetastehlikova@yahoo.com

        odkaz na clanok na mojom blogu: http://anetagoesyummi.blogspot.com/2011/07/sutaz-s-bella-rose.html

        OdpovědětVymazat
      31. Sandro, do pravidelných čtenářů jsem se zařadila teprve včera na základě tvého článku. Snad to nevadí s ohledem na soutěž? :-)

        OdpovědětVymazat
      32. Ahoj Sandro, moc děkuji za úžasnou soutěž! A co bych si vybrala v Bella Rose? Tak toho je moc, ale už dlouho pokukuji po této poličce (http://www.bellarose.cz/dekorace/drevna-police-se-suplicky-mensi/)se šuplíčky, hodila by se na různé drobnosti.

        Můj email: paja.fligrova@seznam.cz

        Přeji krásný večer, Pavlína
        Odkaz na článek: http://lekorka9.blogspot.com/2011/07/soutez-giveaway.html

        OdpovědětVymazat

      Děkuji za Vaše komentáře! ♥