Můj vysněný příborník

pátek 5. srpna 2011

Tak jsem si říkala, že se s Vámi podělím o můj sen...a když budu hodně věřit, tak se třeba jednou splní :-) V kuchyni máme ještě nehotovu stěnu, kde máme v tuto chvíli knihovnu z Ikey, ve které mám vystavené nádobí a vedle ní je starožitný psací stůl...Již dlouho toužím po krásném velkém příborníku jako z dob našich babiček, kde bych si uspořádala všechny tácy, tácky, talíře, talířky, podnosy a podnůsky, džbány a džbánečky ;-) Hledám stále v různých obchůdcích a myslím, že jsem již našla ten pravý. A k tomu ještě i překrásnou komodu s úložným prostorem na lahve vína ;-) Nad komodu bych zavěsila pěkné shabby hodiny a poličku s háčky, která zatím čeká nenatřená vedle knihovny...

Nyní



V budoucnu ;-)
Odmyslete si to nevkusné pozadí a valentýnské (?!) dekorace...je to krásný kus nábytku ve francouzském stylu, avšak jeho cena je oproti příborníkům, např. z Ma Maison, třetinová a pro mě tím pádem dostupná. Rozdíl je samozřejmě v kvalitě dřeva- masív a MDF dělají v hodnotě nábytku divy. Nemohla jsem věřit vlastním očím, ale našla jsem ho na stránkách Neckermanna za 6 949 kč! Už ho tam prostě úplně vidím...musí být můj! :-D

Navíc, v této kolekci je i tato překrásná komoda- vedle sebe by vypadaly náramně a pokryly by celou stěnu. Nahoru na komodu bych vystavila podnosy na dorty, za dvířka bych schovala dózy, utěrky a další kuchyňské nezbytnosti a hlavně bych měla doma nesutálou zásobu dobrého vína, abych vyplnila pěkně všechny mezírky ;-) Tato nádhera, která skvěle kopíruje ten nejdražší nábytek v tomto stylu, je za 5 469 kč.

A na závěr Vám musím ještě ukázat tento skvost, pokud jste ho ještě neznamenaly! Je samozřejmě z Bella Rose a mnohé z Vás jistě už poznají, že se jedná o zn. Ib Laursen (od nich mám tu bílou polici se šuplátky ;-) Ovšem teď pozor- cena je 19 899 kč.
Co myslíte? Líbí se Vám? No a pak zbývá ještě vymyslet, kam bych dala psací stůl- pravděpodobně bych z něj udělala toaletní stolek v ložnici- už jsem si vyměřila, že by se tam vešel, tak ho tam na zkoušku dám, abych viděla, jak by se tam vyjímal.Teď musím ale hooodně šetřit a doufat, že bude tato Neckermanova kolekce ještě za tu dobu v prodeji!

12 komentářů:

  1. Ahoj Sandro, tedy za ty peníze vypadá ten nábytek moc dobře. Určitě by chtělo ho před nákupem vidět naživo, ale jinak Ti přeju, aby Ti to vyšlo.
    Krásný víkend
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Sandro, a co nechat si udělat kredenc na míru podle vlastního návrhu. Nechávali jsme si takto udělat lavici, když mi vyprodali před nosem poslední Ingolf :-)Kvalita nesrovnatelná a cenově ještě levnější..
    Krásný víkend
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Věrko, opravduuuu???? Já si vždycky myslela, že nábytek na míru je velmi drahá záležitost! Možná by nebylo špatné zjistit podrobnosti, dát jim předlohu, jak bych si to představovala...hmmm :-) byt sice není náš, ale na takový nábytek bych si udělala místo i v jiném bytě, protože do menšího bych se už určitě nestěhovala. Spíš trochu doufám v domeček :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sandro raději posílám podrobný email:)

    OdpovědětVymazat
  5. Je krásný, ale ten materiál, no nevím, není nad masiv. Já mám ulovený i vyrobený ze starého dřeva nábytek na míru a za poloviční ceny. Nechávám si vše od Dáši Dapako, pořádný kredenc po opravě, patinu i nepatinu, jen bílý nátěr a vejdeš se do 6tis. Dáša je skvělá, co si vymyslím, vše mi splnily do puntíku i více. Klidně když tak písni pa pááá Zuzka

    OdpovědětVymazat
  6. Holky teda vy jste zlata, budu moc ráda za všechny tipy!!! Napíšu :-*

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sandruško,
    holky přede mnou mi vlastně vzaly slova z úst. Nábytek na míru není tak drahá záležitost, jak se zdá a můžeš mít opravdu přesně to, po čem toužíš, navíc v nesrovnatelné kvalitě s napodobeninami. Nicméně ta "nekrmanská" kolekce není vůbec špatná a dokážu si představit, že by se u vás dobře vyjímala. Jsem zvědavá, jak se nakonec rozhodneš. Kredenc z Bella Rose mi připadá strašně drahý(á). Nicméně jsem si jistá, že vykouzlíš něco dokonalého. A Sandruš, ten stůl, ten je prostě nejpřekrásnější na světě!!!! Co se hodin týče, ty mě trošku překvapují svým designem. Ne že by se mi nelíbily, ale u vás bych čekala něco trošičku jiného ... bílého, růžičkového...(nebo vlastně...že to jen ten dárek od přítelovo příbuzné?? ;-))).
    Měj se moc krásně, máte to doma jako z cukru a bude to stále lepší ... je-li to vlastně ještě vůbec možné.
    P.S. Moc se těším na tvůj doporučovaný film. Neznám a hned jsem si ho opatřila ;-). Teď jen vytáhnout láhev z vinotéky a pohodlně se usadit. Pa pa.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak už jenom chybí datum na dodání.
    Přeji pohodové pokračování při zařizování romantického hnízdečka.

    OdpovědětVymazat
  9. Vivinko :-) ano, to jsou hodiny, které malovala přítelova teta- je moc šikovná, ale na můj vkus je to moc ponuré a k nám se to opravdu nehodí...snad je obměníme časem ;-))) dej pak vědět, jak se ti film líbil, tuším, že nebudeš zklamaná!

    Už jsem se rozhodla- neckerman vynechám a popřemýšlím o nábytku na míru, to zní mnohem zajímavěji a hlavně jde i o materiál- díky za rady, ženy moje- moc jste mi pomohly!

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Sandruš...pěkné kousky...nejvíc se mi líbí ten první...
    Čtu, že ses rozhodla pro nábytek na míru...tak ať máš vše dle svých představ...už teď vím, že to bude nádherné...měj se hezky...Magda

    OdpovědětVymazat
  11. Třeba jen pro představu..
    http://www.nabytekkny.cz/masiv/vitriny

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj,Sandro.
    Nevíš jestli je ten neckermannovský příborník ještě někde k mání ? Asi ne,ptala jsm se a žádnou náhradu za tohoto prodejce prý nemají. Škoda,že skončil.Tento malý příborníček jsem objevila u nás v jedné cukrárně. A hledám,a vidím ho na tvých stránkách...jako inspiraci. Jana.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥