Liz Lisa- ve stylu bohémské Francie

středa 7. září 2011

Nedávno jsem objevila japonskou módní značku Liz Lisa, která nabízí především oblečení a doplňky, ale v poslední době začíná rozvíjet i domácí dekorace a keramiku. Liz Lisa je známá pro svou mladistvou ležérnost, kombinace roztomilých detailů a nezapomíná být vždy originální. Všimněte si, že mnoho modelů nápadně kopíruje styl 60. a 70. let- květinové motivy, volnost, zvonové kalhoty, vysoké pasy a velmi dívčí styl.

Liz Lisa je nesmírně romantická a zasněná...Fotografie plné růží, košíků, polštářů, venkovské zeleně a zapadajícho slunce, jsou trochu netypicky nafoceny s japonskými modelkami, které dotvářejí až téměř kýčovitou, avšak pohádkovou atmosféru. Přináším Vám sladkou nálož katalogových obrázů i vlastních koláží, které jsem připravila pro insiraci všem stejně naladěným duším ;-)

Koláž- podzim/zima

Koláž- jaro/léto

Pletené soupravy, krajky, volánky a nežné barvy...










11 komentářů:

  1. nádhera, něco takového bych si chtěla pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. A lá Sarah K... Totální romantika, jak z pohádky!

    OdpovědětVymazat
  3. Mne to príde nežne rozmarné....prečo nie? sandri,ďakujem za úlet do rozprávky......pekný deň
    Eva

    OdpovědětVymazat
  4. To vystihuje presne môj štýl... Krása!

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Sandro, Japonci milují vše, co je roztomilé. Já miluji vše japonské a vše roztomilé. Romantické růžičky, mašle, krajky, růžové doplňky! Nádhera!!! Přeji krásný den! Věra N.

    OdpovědětVymazat
  6. Mě jsi opět učarovala dnešními nádhernými fotečkami,jsem ráda že již ti dáreček dorazil a také jsem ráda,že se ti líbil...již brzy otevřu na Fléru svůj obchůdek-adresu pak zveřejním na blogu,přeji ti krásný začátek nadcházejícího podzimu!Michaela

    OdpovědětVymazat
  7. Sandruško,
    tak takhle si představuju, že to vypadá v nebi. A Bůh nebo svatý Petr rozdává věci s mašličkama a saténem a perličkama ;-).
    Nááááádhera! Kochám se a hned tak nepřestanu.
    Měj se krásně, Vivi

    OdpovědětVymazat
  8. nádherné doplňky i oblečení, také se mi to moc líbí...prodává se ta značka u nás a má také svůj e-shop? děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Pavlínko, musím tě zklamat, LL u nás v prodeji není....taky by se mi moc líbila, zamilovala jsem si ty kozačky...ale nezbývá, než jet do Japonska, nebo o tom dále jen snít ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Prostě dokonalost

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥