GIVEAWAY pro mých 100 pravidelných čtenářek!

neděle 9. října 2011

Krásný nedělní den všem!

Nejprve bych ráda upozornila na mou Facebook stránku, kde se můžete přihlásit k novinkám- stačí najít příslušný banner v pravém sloupci zde na blogu, nebo kliknout na přímý odkaz zde. Můžeme tak spolu sdílet inspiraci a neunikne vám žádná důležitá novinka. Budu moc ráda, když nakouknete!



Blog jsem založila v lednu tohoto roku a ke včerejšímu dni čítá prvních 100 pravidelných čtenářek, které se přihlásily k odběru mých článků. Především vám bych tedy chtěla poděkovat za přízeň a rozhodla jsem se na oslavu první stovky uspořádat malou giveaway, ve které bude vylosována jedna z vás, pravidelných čtenářek. Slosování proběhne skrz automatický generátor, který ze stovky vybere náhodné číslo (Tento typ slosování jsem okoukala u Martinky- Dulce de Leche, moc děkuji za tip!!!). Odpočítání výsledku budu provádět od nejnověji přihlášených.

Výherkyně si může vybrat kterýkoliv šperk z mého obchůdku do 200 Kč včetně poštovného. V případě, že by si výherkyně nevybrala, ráda vyrobím bižuterii na přání v dané hodnotě, určitě se domluvíme! ;-)

Další giveaway se bude konat již velmi brzy a bude velmi podobná té první! ;-)

A nyní přejdeme k výsledkům!

Výherkyní se stává Anna Javorková se šťastným číslem 13!!! Prosím o zaslání emailové adresy!

Moc gratuluji!

3 komentáře:

  1. Gratulujem Annke! Je super že sú takéto súťaže :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sandri, blahoželám k stovke čiteteliek, krásne číslo. Dúfam, že sa aj ja k takému číslu dopracujem. Teším sa na ďalšiu súťaž, a výherkyni blahoželám. Pekný večer. Renata

    OdpovědětVymazat
  3. Sandro gratuluji k stovce čitatelek ... určitě máš velikou radost ... moc se těším na další soutěž ... Denisa

    p.s ... máš u mě na blogu maličkost

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥