IKEA Vánoce 2011

úterý 11. října 2011

Tak jsem zase šmejdila po zahraničních Ikea stránkách a přináším vám náhled na zimní a vánoční kolekci pro rok 2011! Připravila jsem koláže nejhezčích produktů, které k sobě ladí barevně i stylem. Tento rok jsou Vánoce v Ikea velmi vintage a je opravdu z čeho vybírat. Ikea neexperimentuje, sází vždy na jistotu a do bytu se hodí každému, kdo má styl. V našich obchodních domech bude kolekce již brzy, takže hbitě vhazujte korunky do prasátka a vybírejte...
























11 komentářů:

  1. Sandruš krása já už také šmejdila a mě nejvíc nadchla červená a santíci:-)Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Oh oh oh, Sandri to jsi mi nemela delat, ted mam chut vykoupit celou vanocni kolekci!!! Me nejvic nadchly plechove dozy, hrnek a dekoracni vlocky presne v mych barvach na prvni kolazi, na druhe pak nádherna lahev s cervenou dekoraci, i kdyz cervena se u me doma nenajde, nad touhle budu uvazovat! A pak také krasne dekoracni hvezdy, pledy, ubrousky a malickosti, jako stuhy a papirove kosicky na cukrovi!!! IKEA proste umi dotahnout vse do detailu :-D...mej se krasne a DIKY za clanek ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ma Paradis Maison: Tak to se ti budou líbit i ty další hrnečky, jsou celkem tři dekory, mrkni:-)

    http://www.ikea.com/gb/en/images/products/ombytlig-mug__0130126_PE284375_S4.JPG

    OdpovědětVymazat
  4. Pomooooc, tak toto som nemala ani vidiet. Som stratená, a moja peňaženka tiež. Sandri, ďakujem za novinky z IKEA. Dnes som mala deň blbec, ale už som vyliečená :)

    OdpovědětVymazat
  5. jeeej,to je kraaaasa:)ja sa uz taaaaak tesiiim:)..a hlavne milujem cerveno-bielu:)))

    OdpovědětVymazat
  6. Renata- Tak to mě dvojnásob těší, že jsem zrovna dnes poslala tento příspěvek, aby se dostal k tobě a zlepšil náladu ;-)

    Martinka- Chtěla jsem ti psát právě na blog, jsem naprosto unešená z tvého článku v časopise!!! Tak nesmírně ti to sluší a musela to být velká pocta! Moc fandím!

    OdpovědětVymazat
  7. Sandri, to je nádhera. Rozhodla jsem se, že u nás budou letos Vánoce červenobílé. Moc moc děkuji za inspiraci. Hezké dny Majka

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera, já už mám v hlavě představu dekorací pro tenhle rok a v Ikea si určitě něco vyberu. A taky chci upéct perníčky ve tvaru kolouška/soba/jelena :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Sandri:moc ti dakujem♥♥♥..veru dodnes nechapem,co tam robim,takze pocta je to pre mna velka:)

    OdpovědětVymazat
  10. Už je to u nás v obchodech:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥